Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Tätoveering?! (Vastuseid: 44 | Vaatamisi: 12104)
ahti221
huviline

Registreerunud 31.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2 korda Audi 200 Quattro 20V

postitati 10.05.06 13:44 Tsiteeri
Tätoveering?!

Tere!
Ei osanud seda teemat nagu mujale ka panna siin reeglid nii karmid, et võtab alguses mõtlema kas üldse midagi kirjutada?
Aga siiski tundus see koht kõige ohutum! Tahaks siis teha tätoveeringut endale seljapiirkonda, teemaks oleks maagilised neli rõngast! 1. Tahaks teada kus Tartus on sellist kohta kus on kvaliteetsed tegijad?
2. Tahaks teada kus saaksin Audi sablooni mis on õigete mõõtudega?
Loodan et sate aidata;)!
Ahti!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.06 13:51 Tsiteeri

Kahjuks Tartust ma küll kedagi ei tea, tee tallinnas siis võin aidata :) Rõngaid on ju ka erineva suurusega!? Eks tee selle järgi kui suur sa ise oled :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.06 13:53 Tsiteeri

Tallinnas võin ka aidata,aga kas need audi rõngad on ikka see kõige parem sümbol mida tatoveerida:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Germo
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 10.05.06 15:01 Tsiteeri

http://www.zone.ee/tartutattoo/

See peaks asuma kuskil Raekoja platsi ääres.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.06 15:05 Tsiteeri

Jah aga oled ka märganud, et järgmine olümpia-võistlus neid tatokaid pole enam seal või on teised. Sportlased kasutavad nii nimetatud kleebi ja laser tatoosi:) Mida saab eemaldada lihtsalt jne:) aga ise ei poolda sellist asja, et tatoo peaks ültse olema. Aga see suht isiklik arvamus...tasuks pikkalt kaaluda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.06 16:56 Tsiteeri

Ning suvel ei soovitaks üldse seda teha,kui siis november-veebruar;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 10.05.06 16:58 Tsiteeri

Kes veel ei tea, siis on olemas ka selliseid mis kestavad ca. 5-6 aastat . . . lihtsalt kulub ära hiljem. Olen kuulnud ka ca. aastaseid, nende kohta hetkel pead ei anna.

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.06 17:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lynx
Kes veel ei tea, siis on olemas ka selliseid mis kestavad ca. 5-6 aastat . . . lihtsalt kulub ära hiljem. Olen kuulnud ka ca. aastaseid, nende kohta hetkel pead ei anna.

Tehakse jah 3-4 aastaks,ise neid väga ei soovita,maksavad poole rohkem,hakkavad kohe kuluma,ning ei jää väga ilusad ka.

Colo
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe GT '88

postitati 10.05.06 17:43 Tsiteeri

siit saad natuke inspiratsiooni:

http://www.sure47.de/Audi%20Tattoo.jpg

AUDI
Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 10.05.06 18:25 Tsiteeri

oman ka ise paari tattood ja arvan, et rõngad on magedad. kui tahad miskit audi teemalist siis lase "audi" fondiga AUDI või QUATTRO kirjutada omale kuhugile.
Aga noh, eks maitsed ole erinevad.

D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 10.05.06 19:00 Tsiteeri

OT: Siinkohal tuleb meelde seik audiclubi esimesest aastast vist kus sai välja käidud nn "Challenge", et kes päevitab endale rõngad selja või kõhupeale. Oli ka vist auhind vms. Kuid isegi sellest ei võtnud keegi vedu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ants6
huviline

Registreerunud 21.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6/95 110kw

postitati 11.05.06 06:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Colo
siit saad natuke inspiratsiooni:

http://www.sure47.de/Audi%20Tattoo.jpg

See on ju MEGA ! Sõidad Audi'ga nii päeval kui ''öösel''

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.06 06:59 Tsiteeri

Tsitaat:
See on ju MEGA ! Sõidad Audi'ga nii päeval kui ''öösel''

:D:D irw.. liiga hea tekst

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 11.05.06 09:10 Tsiteeri

Tartus tehakse tatoosid Raekoja platsil.Täpset aadressi ei oska öelda, tegija on normaalne ka!

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.06 13:34 Tsiteeri

Seda küll, aga kõrvaltvaatajad annava head nõu, kuidas see kõrvalt paistma võib hakata... st. 7 korda mõõda enne kui lõikama hakkad. Aga muidugi ise teab igaüks, kas kirjutab quattro endale kannile või mitte:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kuuzik
huviline

Registreerunud 06.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.06 17:36 Tsiteeri

tartus on ka aardla võru ristil oleval säästuka peal üx salong

ning mul on ka üx sõber kes teeb neid ja kui kunund on olemas siis ei ole vast probleemi teeb sigailusti ja korralikult

mul on ka tema tehtud pilt õlalt küünarnukini :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ahti221
huviline

Registreerunud 31.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2 korda Audi 200 Quattro 20V

postitati 11.05.06 20:10 Tsiteeri
Tere!

Oi Oi poleks küll arvanud, et siin sellise kultuuriga inimesed on. Ja see oli kõige parem "kui endale kunagi bemmi ostad?" Anna andeks iialgi peale Audi ei osta endale midagi! Ja mis kuradi tervisehädad kas siis asi on nii hull, ma tean küll inimesi kellel on tatoo aga pole naad veel midagi siiani kurtnud! Aga hirmutas ära küll nats, pigem lasen siis selle teha mis ära kulub ajapikku!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Caliban
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.06 13:38 Tsiteeri

Seal aardla ja võru ristis on Helena ilusalong

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.06 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ahti221
Oi Oi poleks küll arvanud, et siin sellise kultuuriga inimesed on. Ja see oli kõige parem "kui endale kunagi bemmi ostad?" Anna andeks iialgi peale Audi ei osta endale midagi! Ja mis kuradi tervisehädad kas siis asi on nii hull, ma tean küll inimesi kellel on tatoo aga pole naad veel midagi siiani kurtnud! Aga hirmutas ära küll nats, pigem lasen siis selle teha mis ära kulub ajapikku!

henna vöi muu sodi peale ja käi sellega mõnda aega ringi -siis saad mõelda kas teed jäädava või mitte.

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.06 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Tsitaat:
Algselt postitas: ahti221

henna vöi muu sodi peale ja käi sellega mõnda aega ringi -siis saad mõelda kas teed jäädava või mitte.

Ja üks hea variant on et teed sellisesse kohta kuhu ise ei näe,siis ei teki ka probleemi et ära peaks tüütama kui koguaeg tatoveering nähtav.

impa
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,8 98a.

postitati 13.05.06 20:05 Tsiteeri

Mina lasin teha Tartus siin: Tartoo Tattoo

Tulemus siis selline

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 13.05.06 22:27 Tsiteeri

jahm audi rõngaste tatoveerimine tundub ka minu jaoks veidi jabur, kuigi need nävad tegelikult päris head välja. samas on minu meelest tatoveeringute tähtus ja tähtsus natuke ülepaisutatud. mina tegin endale sellise nalja ahvi seljale sellepärast, et see pilt meeldis mulle. tal on teatud tähendus minu jaoks olemas, aga kindlasti ei saaks öelde, et selle pärast ma just selle pildi valisin.

http://www.zone.ee/mth/monkey.gif

Räsa
huviline

Registreerunud 22.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, C6.

postitati 14.05.06 06:05 Tsiteeri

Tätoveeri aga mis tahad ja ülejäänud kommijatele ütlen,et ega see meie nahk ei ole mida torkima hakatakse. :D

pirku
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 2,0

postitati 14.05.06 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sada1000
Kahjuks Tartust ma küll kedagi ei tea, tee tallinnas siis võin aidata :) Rõngaid on ju ka erineva suurusega!? Eks tee selle järgi
kui suur sa ise oled :D

Milleks ültse tätoveerida ,kui poest saab kohe õiges mõõdus rõngad,paned üksteisest läbi:D kuhugi neli auku ja Audi missugune:D

Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0

postitati 15.05.06 15:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pirku
Milleks ültse tätoveerida ,kui poest saab kohe õiges mõõdus rõngad,paned üksteisest läbi:D kuhugi neli auku ja Audi missugune:D

hea mõte :D neli rõngast kulmus või huules näiteks :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.5% - SQL: 68.5%]