Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Teeninduste allakäik? (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1753)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.06 19:42 Tsiteeri
Teeninduste allakäik?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 06.05.06 10:13 Tsiteeri

mul samad halvad kogemused.krt aga PRÜKKAR öelda:mad: pigem küla sepp. olen ka lugupeetud ja tuntud autoteenindusest tünga saand ja pärast mingi suvalise küla sepa käest abi saand ja mitmeid kordi odavamalt -- KVALITEETSEMAT

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.06 10:21 Tsiteeri

See on väär arusaam, et esindustes alati kõige parem teenindus ja juppide kvaliteet on. See on rohkem "linnameeste/naiste" mull.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 06.05.06 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
See on väär arusaam, et esindustes alati kõige parem teenindus ja juppide kvaliteet on. See on rohkem "linnameeste/naiste" mull.
:cool:

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 06.05.06 10:47 Tsiteeri

Teatud teenindused on suutelised välipidise säraga ka teeninduse poolel võistlema, teatud mitte. Mul meeldib käia kohtades kus minuga kui võrdsega räägitakse ja kus ma saan vajadusel ka ise vaadata mis ja kuidas tehakse. Ja seda inimliku hinna eest.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.06 15:54 Tsiteeri
prükkar

...,,prükkar,, ei saanud halvas tähenduses õeldud.(mees ütleb ise ka et tema ruumid on esindusega võrreldes nagu prükkaril.Müts maha mehe ees! Tegi mu auto korda ja on veel mõnda asja mille kohta olen juba juhtnööre saanud mida teha tuleb.Selliste meeste abil on elu nagu lust ja lillepidu.

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 06.05.06 17:30 Tsiteeri

kasutan minagi nn. külameeste teenust. töö tehakse hästi...aega kulub vb rohkem aga selle eest on tükitöö hind ning mis kõige olulisem - see on odavam. kvaliteet on samuti hea ning juppide vastupidavuse kohta ei ütle ka ühtegi halba sõna.
suur pluss minu jaoks on ka see et näen ise pealt kuidas autot parandatakse.
ainuke miinus asja juures on külamehe suur klientuur mistõttu on raske löögile pääseda :P
teada tuntud ja palju kiidetud joe`s garaasi ma enam külastada ei soovi...ühest korrast piisas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 06.05.06 17:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mihkel
kasutan minagi nn. külameeste teenust. töö tehakse hästi...aega kulub vb rohkem aga selle eest on tükitöö hind ning mis kõige olulisem - see on odavam. kvaliteet on samuti hea ning juppide vastupidavuse kohta ei ütle ka ühtegi halba sõna.
ainuke miinus asja juures on külamehe suur klientuur mistõttu on raske löögile pääseda :P
teada tuntud ja palju kiidetud joe`s garaasi ma enam külastada ei soovi...ühest korrast piisas.

Mis selle Joe Garage'ga siis juhtus? Huvitav teada, et isegi seal käinud ja asi vist nii ja naa?

k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 06.05.06 17:51 Tsiteeri

Kui ei ole pakkuda pukse siis ei ole, mida nemad tegema peavad. Kui sa ei taha osta tagasilda siis peadki ratsima ja sobitama seda teeninduses ei hakka sulle odavalt keegi tegema. Üle üldiselt ei ole selline aretamise teema üldse teeninduse valdkond kuna sellele tööle ei saa garantiid anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.06 17:53 Tsiteeri

aga vot mõned nn. külasepad annavad sulle garantii, mis on tihtipeale ka pikem, kui teeninduste oma.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 06.05.06 19:07 Tsiteeri

Kuna rahvas on vabatahtlikult nõus ei millegi eest rohkelt pappi välja käima siis on üsna loogiline, et enamasti sellist lihtsat raha vastuvõtmise võimalust ka kasutatakse.:D Miks ka mitte??;)
Joe's garage's lihtsalt ei viitsitud tööd teha kui mina seda viimati külastasin, täpselt sama info selle kuulsa mustamäel, norma läheduses paikneva "diagnostikakoha" kohta. Samas on veel üksikuid kohti kus makstava raha eest ka midagi saab.:cool:

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.05.06 19:18 Tsiteeri

Esindustes ju lihtsam kliendi massinale valmis jupp külge pista ja selle eest kasseerida. Enamus mehi oskavad juppi vahetada ilma vajaduseta MÕELDA. Isegi olen sellistes kohtades palju normaalsemalt abi saanud, kus juppe käepärast kohe pole ja väga paljudel juhtudel on väike ajuragin leidnud väga kiired ja toimivad lahendused. Loogiline mõtlemine hakkab ära kaduma küll siin ilmas :(

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 06:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: k6veric
Kui ei ole pakkuda pukse siis ei ole, mida nemad tegema peavad. Kui sa ei taha osta tagasilda siis peadki ratsima ja sobitama seda teeninduses ei hakka sulle odavalt keegi tegema. Üle üldiselt ei ole selline aretamise teema üldse teeninduse valdkond kuna sellele tööle ei saa garantiid anda.

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 07.05.06 08:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
Tsitaat:
Algselt postitas: mihkel

Mis selle Joe Garage'ga siis juhtus? Huvitav teada, et isegi seal käinud ja asi vist nii ja naa?

Joe`s garaas ei suutnud minu autol viga kindlaks teha...ainult roppu raha küsiti ja pakuti mis viga on(kogu see nende pakutud vigade hulk oleks läind rohkem maksma kui kusagilt uus mootor osta). külamehel võttis 5 minutit aega et mootorit kuulata ja viga öelda..vigased hüdrotõukurid ainult:o. hiljem sai see viga ka likvideeritud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.3% - SQL: 70.7%]