hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.06 19:42
|
|
|
Teeninduste allakäik?
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 06.05.06 10:13
|
|
|
mul samad halvad kogemused.krt aga PRÜKKAR öelda pigem küla sepp. olen ka
lugupeetud ja tuntud autoteenindusest tünga saand ja pärast mingi suvalise küla sepa käest abi saand ja mitmeid kordi odavamalt -- KVALITEETSEMAT
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.06 10:21
|
|
|
See on väär arusaam, et esindustes alati kõige parem teenindus ja juppide kvaliteet on. See on rohkem "linnameeste/naiste" mull.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 06.05.06 10:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
See on väär arusaam, et esindustes alati kõige parem teenindus ja juppide kvaliteet on. See on rohkem "linnameeste/naiste" mull.
|

|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 06.05.06 10:47
|
|
|
Teatud teenindused on suutelised välipidise säraga ka teeninduse poolel võistlema, teatud mitte. Mul meeldib käia kohtades kus minuga kui võrdsega
räägitakse ja kus ma saan vajadusel ka ise vaadata mis ja kuidas tehakse. Ja seda inimliku hinna eest.
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.06 15:54
|
|
|
prükkar
...,,prükkar,, ei saanud halvas tähenduses õeldud.(mees ütleb ise ka et tema ruumid on esindusega võrreldes nagu prükkaril.Müts maha mehe ees! Tegi mu
auto korda ja on veel mõnda asja mille kohta olen juba juhtnööre saanud mida teha tuleb.Selliste meeste abil on elu nagu lust ja lillepidu.
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 06.05.06 17:30
|
|
|
kasutan minagi nn. külameeste teenust. töö tehakse hästi...aega kulub vb rohkem aga selle eest on tükitöö hind ning mis kõige olulisem - see on
odavam. kvaliteet on samuti hea ning juppide vastupidavuse kohta ei ütle ka ühtegi halba sõna.
suur pluss minu jaoks on ka see et näen ise pealt kuidas autot parandatakse.
ainuke miinus asja juures on külamehe suur klientuur mistõttu on raske löögile pääseda 
teada tuntud ja palju kiidetud joe`s garaasi ma enam külastada ei soovi...ühest korrast piisas.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 06.05.06 17:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mihkel
kasutan minagi nn. külameeste teenust. töö tehakse hästi...aega kulub vb rohkem aga selle eest on tükitöö hind ning mis kõige olulisem - see on
odavam. kvaliteet on samuti hea ning juppide vastupidavuse kohta ei ütle ka ühtegi halba sõna.
ainuke miinus asja juures on külamehe suur klientuur mistõttu on raske löögile pääseda 
teada tuntud ja palju kiidetud joe`s garaasi ma enam külastada ei soovi...ühest korrast piisas. |
Mis selle Joe Garage'ga siis juhtus? Huvitav teada, et isegi seal käinud ja asi vist nii ja naa?
|
|
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
postitati 06.05.06 17:51
|
|
|
Kui ei ole pakkuda pukse siis ei ole, mida nemad tegema peavad. Kui sa ei taha osta tagasilda siis peadki ratsima ja sobitama seda teeninduses ei
hakka sulle odavalt keegi tegema. Üle üldiselt ei ole selline aretamise teema üldse teeninduse valdkond kuna sellele tööle ei saa garantiid anda.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.06 17:53
|
|
|
aga vot mõned nn. külasepad annavad sulle garantii, mis on tihtipeale ka pikem, kui teeninduste oma.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 06.05.06 19:18
|
|
|
Esindustes ju lihtsam kliendi massinale valmis jupp külge pista ja selle eest kasseerida. Enamus mehi oskavad juppi vahetada ilma vajaduseta MÕELDA.
Isegi olen sellistes kohtades palju normaalsemalt abi saanud, kus juppe käepärast kohe pole ja väga paljudel juhtudel on väike ajuragin leidnud väga
kiired ja toimivad lahendused. Loogiline mõtlemine hakkab ära kaduma küll siin ilmas 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.06 06:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k6veric
Kui ei ole pakkuda pukse siis ei ole, mida nemad tegema peavad. Kui sa ei taha osta tagasilda siis peadki ratsima ja sobitama seda teeninduses ei
hakka sulle odavalt keegi tegema. Üle üldiselt ei ole selline aretamise teema üldse teeninduse valdkond kuna sellele tööle ei saa garantiid anda.
|
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 07.05.06 08:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika
Tsitaat: | Algselt postitas: mihkel
teada tuntud ja palju kiidetud joe`s garaasi ma enam külastada ei soovi...ühest korrast piisas. |
Mis selle Joe Garage'ga siis juhtus? Huvitav teada, et isegi seal käinud ja asi vist nii ja naa? |
Joe`s garaas ei suutnud minu autol viga kindlaks teha...ainult roppu raha küsiti ja pakuti mis viga on(kogu see nende pakutud vigade hulk oleks läind
rohkem maksma kui kusagilt uus mootor osta). külamehel võttis 5 minutit aega et mootorit kuulata ja viga öelda..vigased hüdrotõukurid ainult . hiljem sai see viga ka likvideeritud.
|
|
|