Pealkiri: Kapotil avaneb üks pool ainult?!Audi200 86a
(Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1306)
saiko
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 86a.
postitati 28.04.06 19:32
Kapotil avaneb üks pool ainult?!Audi200 86a
selline asi siis, et salongist avamise aas läks lahti trossi küljest ja nüüd trossi näpitsatega tõmmates avaneb kaptil ainult reisija pool...teine
pool jääb suletuks....jebaitasin siin tunnikese ja ainuke variant vist altpoolt asjale läheneda kuskil teeninduses!
Kuid mis kuradi süsteemiga on audidel see avamise asi? On mingi võimalus, et tross läks ühe avamis klambri küljest lahti?
Täitsa haige teema noh!Mõtteid?
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
postitati 28.04.06 20:08
Ee sama asjaga jamand b4-l küll aga peab ikka saama ka niisama näpitsatega lahti.Tahab saada suht äkilist tõmmet aind muidu tuleb jah aind yks pool
lahti.St siis et see trossi rüü peaks ka suht jäigalt paigal seisma ning siis suht järsult trossist vaja tirida ja tuleb kll.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
saiko
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 86a.
postitati 28.04.06 20:22
kuule, aga seda ma seal tund aega ju tegingi
Sina siis said nii lahti selle? Krt mul täitsa jama kohe, ei oska nagu kapoti alla vaatamata ringi kärutada, homme lähen nillin kuskil carstopis, äkki
mõni kärbes oskab lahti teha või midagi!
siisu
huviline
Registreerunud 24.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,3 quattro
postitati 28.04.06 20:58
ma ka sama asjaga jamand, a kui keegi samal ajal kergel kapotti kergitab siis tuleb lahti ikka( B4 siis)
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
suured tänud!
Edit...sellet lingist oli kõvasti kasu sain asja ajutiselt toimima, nüüd
vaja tross ära vahetada...tross oli juhipoolse lukusti tagant ära tulnud ja sain traadi aasaga ta lahti ja panin elektri juhtme sinna, et saaks
tõmmata, kui vaja kapoti alla minna
Ainuke asi mida minu mõistus lahti ei närinud oli see, et kui reisija poolne aas liigub trossi tõmmates juhipoole siis miks juhipoolne kõrvalistuja
poole liigub???Ja mis krdi jura seal on mis ta trossi tõmbamis teele vastassuunas liikuma paneb???Seda süsteemi seal küljes polnud igatahes....
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.3% - SQL: 72.7%]