Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vibratsioon (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2443)
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.06 13:24 Tsiteeri
Vibratsioon

Jõudu, autoks Audi b4, alates ca 90-100km/h tekib vibratsioon, nii et rool tahab käest minna, alla pandud uued kummid, veljed korras ja seest puhtad(ei ole pori kuivand külge jne), balanssis, sillastend ei näidanud midagi, osad, mis sillas on tathtnud vahetamist - on vahetatud, andke nõu, ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Teerull
huviline

Registreerunud 19.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Cross Polo; Trafic

postitati 20.04.06 13:27 Tsiteeri

alati ei tasu ka kummiposti vanu tasakaalustamispinke uskuda, kas tasakaaluraskusi on palju velgedel küljes? Enamasti selline viga ikkagi ratastes.

Viskame kildu ja tõstame mulda! http://wwww.killumees.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.06 13:35 Tsiteeri
vibratsioon

Et siis võiks proovida tasakaalustamist mõnes teies kohas ka, kui ühes ei ole kindel, põhimõtteliselt pandi päris palju raskust just vasemale veljele. Aga teema on mul pinnuks ka eelmiste rehvidega...

Teerull
huviline

Registreerunud 19.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Cross Polo; Trafic

postitati 20.04.06 13:38 Tsiteeri

või viska tagumised rehvid ette! Mootor seda vibrat ei tee.

Viskame kildu ja tõstame mulda! http://wwww.killumees.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.06 13:42 Tsiteeri
emahiir

ka tagant ette on proovitud ja vastupidi, ei mootorist ei tohiks selleine vibra tulla, kusjuures vibra võib samahästi ära kaduda rohkem kui 100km/h juures, näiteks 103 jne

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.06 13:42 Tsiteeri

Veljed võivad sammui kõverad olla...päris paika alati sel juhul ei saagi. Peaksid kuskil mujal üle balanseerima...eks siis paistab. Muidu jah egas muud asja seal ei vibreeriks. Kui sirged sul piduri kettad on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.06 13:52 Tsiteeri
emahiir

Kardan, et ei ole väga sirged, et pakud, et ka sealt võiks viga otsida, üldiselt peaks vist vastupidi just pidurdamisel vibratsiooni sisse lööma, mida ka ettetuleb, kui aus olla...

zaazk
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004

postitati 20.04.06 14:07 Tsiteeri

Suht tõenäoline, et viga balansis, velgedes, rehvides.
1. velg koos rehviga uuesti pinki ja vaadata kas viskab
2. kõik tinad maha ja teha uus balans
3. rehv maha ja paljas velg pinki, näeb ka kohe kas viskab
4. väike jõnksutamine ei ole veel määrav, selle balansib pärast rehvi ja tinaga ära
5. rehv ise on ebaõnnestunud ja on kõverik
6. rõhku sisse, 2.0 atmosfäri

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant

postitati 21.04.06 07:02 Tsiteeri

Lisan ühe võimaliku variandi veel, nimelt maadlesin ka sellise murega, ei olnud küll audi, aga oli ka esiveduline.

Vibratsioon tekkis siis, kui kiirus oli teatud vahemikus, proovisin ka kõiki erinevaid variante, alates tasakaalustamisest kuni mootori patjade vahetuseni.

Lõpp tulemus see, et mingi kulumine oli veovõlli otsas, mille vahetusel vibra kadus.

Kui tasakaalustamisel viga ei leia, tasub ehk kontrollida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 21.04.06 17:28 Tsiteeri

Kui uued valus siis äkitse on keskavadega jama?
Velje keskava suurem kui vaja siis tsentreerimis rõngad abiks

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.06 15:03 Tsiteeri
emahiir

Olen kõigega nõus, mis kirjutasite ja nõu andsite, aga tulemus on null ja kõike proovitud v.a veovõlliotsa. Kas laagrites ei või asi olla, nad küll ei unda aga kas tasuks ka seda varianti kaaluda? Ma olen juba suht nördinud :( ei tahagi üldse linnast kaugemale sõita, lihtsalt viskab närvi püsti! Aga äkki keegi oskab soovitada või saab aidata, kelle poole pöörduda, et lõplikult ja ühe korraga asi lahendada, ettetänades.

emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 06:42 Tsiteeri
Vibra

Jõudu uuesti, on tekkinud uued tõsiasjad vibratsiooniga, äkki keegi nüüd oskab öelda - vibra tekib 80-100 km/h kiirusega ka siis kui on vabakäik, kui on sidur all, nii kolmanda kui ka neljanda käiguga ja koos käikudega, lisaks veel ka viiendaga.

Ants6
huviline

Registreerunud 21.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6/95 110kw

postitati 27.04.06 07:21 Tsiteeri

Viga võib-olla ka roolilatis kuid siis peaks olema kuulda ka kolksumist, raginat aeglasel liikumisel pööramise pealt..... või siis juba latt lekkima.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 27.04.06 09:55 Tsiteeri

Kas pidurdamisel rool ei vibreeri ?
Kõverad pidurikettad võivad samuti vibratsiooni tekitada.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 13:48 Tsiteeri

80-100 km/h ongi see koht kui igasugu vibreeringud välja löövad. Aga ise soovitan laagrid, veovõllid ja esmalt piduri kettad üle vaadata. Ilmselt asi neis viimastes.

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 27.04.06 14:01 Tsiteeri

minu autol andis salapärast vibratsiooni pooltelje sisemine ots siis kui ta hakkas tuksi minema (ükski autolukksepp ei uskunud minu kahtlusi enne kui see peaaegu pooleks oli minemas). Nii et kui esisillast viga otsid, siis logista ka pooltelg läbi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.06 09:38 Tsiteeri
vibratsioon

Jõudu kõigile Audi omanikele, sain oma vibratsioonist lahti, esiteks neljas kohas kus sai tasakaalustamas käidud, ei mainitud, et üks esi velg on kõver ning teiseks põhjuseks olid ikkagi pidurikettad, mis olid kõverad. Tänud neile, kes viitsisid vastata.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.06 09:50 Tsiteeri

Nagu ma ma ka ütlsin siis mina läheneks alati piduri kettastelt, siis laagrid ja viimaseks veovõll:) Hea, et autu korda said:)

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 27.12.06 15:20 Tsiteeri

tee või tina aga mina olen vaevanud oma pead viimase nädala jooksul vibratsiooniga mis lõi välja maanteel... kuskil 90 alates... just selles vahemikus kus enamik sõitu toimub...

ei visanud kumm, veljed ka vormis jätkuvalt...

põhjus proosaline... velje sisse kuivanud muda... kõigis neljas... osades rohkem, osades vähem, aga nelja velje peale tuli vägev kuhi põrandale. said ka tasakaalustuspingist läbi lastud ja omale uued tasakaalud külge kuhu tarvis.

enne eelmise nädala suurt lumesadu ei mäleta, et seda vibratsiooni oleks olnud (oleks olnud oleks tegeletud teemaga juba varem)... ja kuna siis lumesajusel ööl sai marutatud rocca al mare parklas usinalt, tekkisidki värdideed kummi ja velje võimalikest vigastustest. kohati sai ka asfaldil seal antud nii, et kumm auras... ehk lendas välja osa naelu... mõte jooksis mööda igasuguseid petlikke teid ja nägi tonte seal kus neid tegelikkuses ei olnud, see oli juba ununenud, et enne seda qattroilma sai naisega roomatud autoga usinalt mudas... ja peale seda ilmselt maanteele ei olnud sattunud väga... mudal oli aega seal valguda ja kivistuda kuidas aga soovis vihmases linnas.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
emahiir
huviline

Registreerunud 17.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 10:42 Tsiteeri

erki.t on siin teema üles võtnud, tahtsin öelda, et mina tegelikult ikkagi päris lahti sellest vibratsioonist ei saanud, kusjuures rakendasin kõik ettepanekud, mis oma peaga ja siit saadud heade nõuannetega tulid, kuid ilmselt oli riio-l õigus, et ikkagi oleks lõpuks pidanud veel viga otsima laagritest, kui auto leidis endale ennem uue omaniku. Miks ma arvan, et just ikkagi laagritest aga s.p et laagrid hakkavd undama, kui nad läbi on, ainult et minu b4 hakkasid laagrid undama ikka väga kõrgel kiirusel ning see tuli proovimise teel välja.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.06 11:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: emahiir
Jõudu kõigile Audi omanikele, sain oma vibratsioonist lahti, esiteks neljas kohas kus sai tasakaalustamas käidud, ei mainitud, et üks esi velg on kõver ning teiseks põhjuseks olid ikkagi pidurikettad, mis olid kõverad. Tänud neile, kes viitsisid vastata.

....oli ka selline probleem ja kui ostsin talveks talveveljed ehk siis veel ühe ringi velgi ,sai probleemist lahti.

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 29.12.06 11:59 Tsiteeri

see on nüüd veidi jaanalinnulik... kevadel koos suvevelgedega tuleb su probleem tagasi ju...

kui ma sain õigesti aru...

kui see ei tähendanud muidugi seda, et suveks on sul olemas kenad ja sirged veljed ja uued valud talveks tähendas seda et vanad kandilised talverattad saatsid hingusele...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.2% - SQL: 73.8%]