LaSa
huviline
Registreerunud 13.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: ex C4Q 2.8
|
|
postitati 17.04.06 19:49
|
|
|
Remondiraamat Audile?
Tere,
värske Audi-inimesena tunneksin huvi, et milliseid remondiraamatuid siinsed DIY-inimesed soovitaksid? Oleks tarvis ühte-teist sättida autojuures
(kliima välisõhu andurid tahaks kontrollimist saada, kruis jukerdab kohati jne), aga ilma remondiraamatuta ei malda autot lammutama hakata.. 
Ahjaa, ja Audi ise on 100 Q 2.8.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 18.04.06 09:10
|
|
|
Ei ole vist mõtet küll huupi lammutada,selleks on diagnostika,mis ütleb kus vead on.Kliima displeil on võimalik samuti kliimat puudutavaid
vigasid(koode) vaadata,siin sellest juttu olnud küll.Otsing abiks.Lisaks on olemas arvutiprogramm nimega Autodata kus palju inffi.See muidugi tasuline

|
|
|
|
kalver6
huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2,6 avant
|
|
postitati 18.04.06 09:12
|
|
|
raamat nimega "OTSING" aitab ühe koma teise koha pealt
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
|
postitati 18.04.06 09:47
|
|
|
Tere LaSa. Kõigi kliimaga seotud andurite pinged-värgid ja temperatuurinäidud saad displeilt, netis ja siin foorumis ka info kenasti olemas. Kruisi
kang kipub seest kärssama minema ja siis vahel töötab vahel mitte. Ilmselt on sellega siin paljud kokku puutunud, aga kindlasti oskab sulle nõu anda
kasutaja nimega Reix kes selle asja minult ostetud audi puhul ära klaaris. Edu.
|
|
|
|
Leiutaja
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2,0 85kw
|
|
postitati 18.04.06 11:16
|
|
|
Raamat
Kui on olemas selline asi nagu remondi raamat Audile siis kas seal õpetab kuidas mingit osa vahetada, kui palju selline asi maksta võib ja mis seal
raamatus üldse on ja kas audi 80 ka see raamat olemas on ja eesti keelsena?
|
|
|
|
jimmy
huviline
Registreerunud 12.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6q 3.0tdi
|
|
postitati 18.04.06 12:48
|
|
|
Raamatuid ikka on, eesti keelsei pole kohanud. Vene keelseid saab autoturult, isegi sain sealt audi 80 raamatu hiljuti. Hinnaks taheti 230.-, kuid ega
hindgi seal kivist pole. Raamatus igast osade lahti võtmine ja skeemid, päris informatiivne oli.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 18.04.06 16:13
|
|
|
Eelmise auto juures oli Haynes'i raamat päris heaks abiks (praegusele ei ole eriti suurt midagi võtta).
|
|
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.04.06 20:03
|
|
|
Ei tea kui tugev arvuti alal oled aga ise olen mitmeid katalooge ja asju oma Audile emuulast leidnud. Kvaliteet pole küll tavaliselt vga hea aga
tasuta väemalt saadud Siis hea tuttav vaja leida kellel kahepoolset printi
tegev laserprinter ja ongi kataloog olemas.
|
|
|
|
|
|
LaSa
huviline
Registreerunud 13.04.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.04.06 04:26
|
|
|
Remondiraamatut nimega OTSING olen kasutanud, kahjuks see remondiraamat ei sisalda eriti palju jooniseid...
Kliima- ja kruisialased postid olen enamuses läbi lugenud, aga nüüd lihtsalt tahaks teada, et mis ja kus asub, saaks asju otsast kontrollima hakata.
Suveauto (usa-raud) kohta on mul Haynes olemas, paraku on see üks paras 'õlivahetaja' käsiraamat, võibolla on Audikohta tehtud raamat parem.. ?
Tere, mms Kangi kontrollimine on hea vihje küll, kaugtuled kipuvad kah
jebima aeg-ajalt - vahel lülituvad, vahel mitte.
Emuulast olen ühte-teist leidnud, kahjuks enamus leitud materjale on saksakeelsed; eelistus oleks ikkagi inglisekeelne kraam.
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.04.06 04:44
|
|
|
Sigarile on mul üks venekeelne punaste kaantega halva trükiga raamat. On seal nagu midagi ja ei ole ka. Kui kellelgi väga suur huvi on, siis otsin
laupäeval üles. Audiklubiline saab selle ise järgi tulles tasuta.
|
|
|
|
andro
huviline
Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 avant B4
|
|
LaSa
huviline
Registreerunud 13.04.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.04.06 16:38
|
|
|
Olen kursis. Tahakski teada, et mis sellest pikast nimekirjast on asjalik
kirjandus ja mis mitte; ehkupeale ei viitsi tellima hakata. Vene keelega kah kahjuks pahasti, ehk et tehnilist kirjandust eriti ei osa lugeda selles
keeles.
Veakoode lugedes kliima väitis mulle, et aeg-ajalt kipub temperatuuri regulaatori klapp kinni kiiluma, mis seletab ka aeg-ajalt suvaliselt kõikuvat
temperatuuri. Nüüd olekski vaja remondiraamat leida uurimaks, et kus too klapp asub.
|
|
|
|