Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: v8 väljalase (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 1794)
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 16.04.06 18:47 Tsiteeri
v8 väljalase

nii ...idee siis selline ,et on soov teha ringi oma vankril kanalisatsioon....aga selgus väike tõsiasi ....kui eemaldasin tagumise poti siis ytles mootor töölepingu yles....(tyhikäigul) . siit siis järgmine kysimus ..kuidas säilitada tyhikäik peale seda kui on kanalisatsioon avaramaks tehtud ???????:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.06 18:50 Tsiteeri

Elav näide sellest, et vabalt hingava väljalaske süsteemi modifitseerimine ei ole iga suvalise "tuunija" pärusmaa.

Teema autorile - pane see pütt tagasi ja ole rahul!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 16.04.06 18:53 Tsiteeri

paraku pidingi pyti tagasi panema ....aga kysimus on siiski targematele tulevastele tuunijatele lugemiseks-vastamiseks ......MA VAJAN NÕU MITTE TÄNNITAMIST !!!!!!:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.06 19:13 Tsiteeri

Mida sa saavutada soovid?

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.06 19:27 Tsiteeri

soov oleks siis selline ,et ka kõrgematel pööretel oleks piisavalt väänet .....hetkel jääb see kanalisatsiooni kinni :(

Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 16.04.06 19:54 Tsiteeri

Suurema efekti saamiseks lase parem sisselaske ja väljalaske augud üle lihvida. Tarkade sõnul kuni 10% jõudu juurde. Selle auto sumbuti kohapealt vaevalt et keegi midagi soovitada oskab. Ja kui siis niipalju et kat. vahelt ära võtta ja sinna siis kas resonaator või sirge toru vahele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.04.06 19:59 Tsiteeri

Loodame parimat.....ehk leidub mõni targem ;)

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 09:04 Tsiteeri

kas siis tõesti pole keegi sellist asja kunagi ette võtnud ?

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 09:51 Tsiteeri

Asja ei ole ette võtnud keegi, sest sellel ei ole mõtet! Sa ei saavuta sellega midagi!

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 17.04.06 10:01 Tsiteeri

Kui sa tahad paremat väljalaset siis on paar varianti:
1. Kui on palju raha siis ostad ja kombineerid Plusi torustiku sinna alla( mis on optimeeritud ja väljatöötatud Quattro poolt )
2. Kui sul on kah palju raha, siis võid uurida BN-Pipes'i toodangut( toodavad MTM'ile väljalaskeid ja neil on ka Plusidele oma variant nii metallkatiga kui ilma )
3. Kui sul niipalju raha ei ole, siis võtad väikse riski ja lased kohapealsetel meistritel asja valmistada customina( küsitav kuidas toimima hakkab)
Niimoodi olen mina asjast aru saanud.

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 10:11 Tsiteeri

MUL ON AEGA JA SUUR HUNNIK IGASUGUSEID SUMPA TORUSID....JA TEHA KAVATSEN SEDA ISE ...SEEGA VAJA ON AINULT SELLIST INFI MIDA TULEKS TEHA MUJAL ET SÄILIKS KA TYHIKÄIK. LÄHIMAL VAATLUSEL SELGUS ET ON KAKS KOHTA MIS VÕIKSID VÄHE AVARAMAD OLLA ....1. ON SIIS SEE KOHT KUS SAAVAD PYKSID KOKKU JA TEINE SIIS KESKMISES PYTIS KUHU ON TOPITUD MINGID KOONUSED VAHELE ....EDASISEL POLE SUURT LUGU SEST KAASID JUBA MAHA JAHTUNUD JA MAHUVAD KA PEENEMAST TORUST LÄBI . SEEGA SOOV OLEKS SAADA MINGEID TORU LÄBIMÕÕTE JA KUIDAS PANNNA AUTO PEALE SEDA TYHIKÄIGUL KÄIMA :D

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 10:23 Tsiteeri

Keegi ei keela sul seda teha, aga mina küll sellist 4.2'te osta ei tahaks, millel keegi on oma 'inseneriteadmisi' proovinud. Miks sa arvad, et sa inseneridest targem oled?

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 10:26 Tsiteeri

See jutt on sul õige, et gaasid jahtuvad ja ei vaja hiljem enam nii suurt ruumala (vaata S-cars foorumisse, seal on sellest juttu). Kuid sa ei saa seda juttu võtta üks ühele, kuna sinul on tegemist vabalt hingava mootoriga. Sellel mootoril on vajalik vastusurve. Ma ise kahtlen, et sa oled nii pädev inimene, et vabalt hingava V8 sumbutajat õigesti ringi ehitada. Vaata asja natuke teise pilguga, ära proovi iga hinna eest asja ringi teha. Ega need Audi insenerid päris kuu pealt kukkunud ei ole. Ütleme, et sa saadki mingi karva võrra paremaks, mis sa sellest võidad? Füüsiliselt sa seda nagunii ei tunne. Meil on härrasid, kes on ka turbo mootoriga autol suuri sumbutajaid alla keevitanud, tulemust ikka ei ole. Ühesõnaga, mida ma üritan sulle öelda - kui sa tahad oma V8 mootoriga autot paremini liikuma saada, laas kaan portida, tee custom soft vms, sellest on vähemasti kasu. Sa võid ju praegust summutaja süsteemis paar asja muuta aga mis kasu sellest on?

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 11:04 Tsiteeri

ma ei olegi pädev ....kysisin siit nõu kudas seda teha tra ma ei või ...miks te ei loe poste korralikult läbi ja ei yrita aru saada mida on kysitud ....pole mulle vaja mingit jura sellest et ma pole pädev ja ei saa hakkama ... MA TAHAN INFI MITTE TARGUTAMIST

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 17.04.06 11:14 Tsiteeri

Mis sa lärmad? Häda ju selles ongi, et infot selle kohta ei ole siin foorumis. Oma kogemusest saan seda rääkida, et 4,2 V8 mis mul oli, oli ostes tagant otsetorudega. Hääl oli paremini kuulda, sõites häiriv. Mootori võimsusele see ilmselgelt märkimisväärset lisa ei andnud. Kuna sain originaaltagapoti kaasa, lasin selle alla tagasi panna. Hääl mõnus vaikne, minek kõigele vaatamata väga hea, nii nagu ta olema peab.
Alusta sellest et võta katid vahelt ära, proovi mis juhtub. Minul ei juhtunud suurt midagi, aga kuna väidetavalt pidi enamikel juhtudel võimsusele hästi mõjuma, siis tasub proovida. See peaks kindlasti kõige kitsam koht torustikus olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tacco
huviline

Registreerunud 24.11.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 11:17 Tsiteeri

Väiksem vastusurve on loogiliselt võttes mootorile alati parem.
Aga sinu näite juurde. Kui sa vähendad vastusurvet väljalaskes hakkavad gaasid kiiremini liikuma. Mootori töötsüklis on üks koht, kus väljalaske ja sisselaske klapid on korraga lahti. Kui sa oled selles kohas oled gaase kiiremini liikuma pannud, liigub põlemata kütusesegu lihtsalt sisselaskest, läbi silindri, otse väljalaskesse. (loe: kaotad võimsust). Eriti kriitiline on see tühikäigupööretel, sest siis on klappide kattuvus ajaliselt pikem kui näiteks redline juures. Sellest tulenevalt ei saa sa oma sumpat kergemini hingavaks teha ilma, et teeksid muutusi mootoris.

Nii olen mina sellest teooriast aru saanud.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 11:19 Tsiteeri

Mis infi sa tahad? Kuidas oma V8-st kahte lisa hobujõudu saada või kuidas asi üldse pepusse keerata? Sorry, aga enamusel meist ei ole seda aega ja raha nii laialt käes, et tühja tähjaga tegeleda.

Kui rääkida sisuliselt V8 väljalaske paremaks muutmisest, siis ma olen suht kindel, et meie seast ei oska sulle vist mitte keegi pädevat nõu anda. Sa räägid, et sul on seal all paar kitsast kohta. Aga võib olla tehasest oligi nii mõeldud, et sellisel juhul oleks vajalik vastusurve mootorile ja nii töötab paremini? Ma ei tea, et meil keegi eriti oleks tegelenud vabalt hingava auto tuunimisega. Sellel lihtsal põhjusel, et sealt ei saa suurt midagi. Mingi aeg üks härra pani oma V8 mootoriga isengile tagumise püti "sport" ja "mingil imelikul põhjusel" tahtis sellest kiiresti lahti saada!:)

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 11:33 Tsiteeri

mu soov pole mitte võimsust tõsta vaid et see oleks yhtlane kogu pöörete vahemikus ....nagu ma ytlesin , jääb see kõrgematel pööretel kanalisatsiooni kinni ...
ps . katid on tyhjad juba ....kasutegur on olemas...auto sai kergemaks nii kilo jagu

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 17.04.06 12:05 Tsiteeri

väga imelik.....jalgratas on ammu leiutatud...........:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsinagu ma ytlesin , jääb see kõrgematel pööretel kanalisatsiooni kinni

See arusaam on üldse kuskohast? lihtsalt arvad nii või on ikka asja kuidagi testitud?

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 12:15 Tsiteeri

seda juba manuaalis kirjutatud et max vääne mingis pööretevahemikus ...milleks seda veel testida ....aga tundub et siit midagi kysida pole mingit mõtet....tuleb ikka omal leiutama hakata .....kui peale tuunimist pool võimsusest säilib siis on yritus korda läinud

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 12:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi
seda juba manuaalis kirjutatud et max vääne mingis pööretevahemikus ...milleks seda veel testida

Ja manualis on kiras ka, et asi "kanalisatsioonis" kinni? vaevalt.
Tsitaat:
Kui peale tuunimist pool võimsusest säilib siis on yritus korda läinud

:o et teed antituuningut? :P
Räägi natuke oma ala teadjatega (ligur, pööbel jne) kes on vabalthingavate väljalaske süsteemidega tiba ka kursis, niisama lahmides tegema hakata pole ju mõtet.

Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 12:44 Tsiteeri

Vaata ja otsi netist kuidas on tehtud USA V8 mootorite performace sumpsid. Sealt saad ehk ideid mida oma sumpsiga teha.

Samas see mis sobib 400m sõitmiseks ei ole kindlasti see millega oleks tark igapäevaliikluses kärutada, seda siis nii müra kui ka liikumise suhtes.

Võid vaadata ka näiteks seda siin: http://www.secureperformanceorder.com/dynatechstore/c_6.html

Tähelepanu tasuks pöörata sellele nn. X tube'le. See on see asi mis selle sumpsi ka õieti hingama paneb.

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 12:46 Tsiteeri

täh !!! see jutt juba läheb :D

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 14:58 Tsiteeri

Kui sulle meeldib pilte vaadata, siis vaata igaks juhuks Audi väljalaskesüsteeme kah :P
http://www.bn-pipes.de

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]