Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: õlikohta küsimus (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1682)
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 13.04.06 14:44 Tsiteeri
õlikohta küsimus

Loll küsimus aga ei mäleta enam, milline õli on vedelam, kas nt. sae 10 w40 või sae 5 w 40 ?
ja kui mul on õhe firma õli pandud sae 10 w40 kas võin sama andmetega sae10 w40 muud õli juurde lisada ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tafkinmeez
huviline

Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: oli b4 2,0 aut nüüd bmw 528 e39

postitati 13.04.06 15:09 Tsiteeri

5W40 kindlasti vedelam, see törts muu marki õli lisada pole vast väga hull peaasi, et poolsündile poolsünt ja täissündile täissünt

statahunt
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 13.04.06 22:50 Tsiteeri
Õli lisamine

Kui see on sinu auto ja sa tahad sellega ka järgmistel aastatel sõita, siis palun pane ikka täpselt sama õli. Ma ei taha öelda, et muidu midagi kohe või natukese aja pärast kindlasti katki läheb, kuid arvan, et õlilt ei tohiks kokku hoida. Kui mingitelt vedelikelt kokku hoida, siis vist ainult aknapesu omalt. Loomulikult on sul õigus teha, mida tahad, kuid mina teise firma toodet, mis olenevalt tootjast küllaltki erinev võib olla, juurde ei lisa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.06 09:27 Tsiteeri

mul jama selles, seda õli pole mujal poodides müüa, mis mul enne oli ja oli vaja osta juurde, klapid kolisesid üsna jubedalt, ja ostsin liitri lukoili õli mingi adnoci peale. Adnoc-i kus müüdi see pood vist hetkel kinni ja aint ühes poes müüakse, krt lollisti tegin et bsllise õli ostsin, et mujalt seda saada pole, mul vaja mingi vähemalt liiter juurde osta, mõtlesin kas ostan siis selle lukoili juurde, mis ka juba valasin sisse, või ostan seda adnoci, kui poo veel lahti on, mida eriti uskuda ei tahaks. Või peaks uuesti õlivahetuse tegema?, et myul hetkel segamini on juba

ArxWall
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: (endine Audi omanik)

postitati 14.04.06 19:34 Tsiteeri

koksi ei soovitaks teha!!! keerab miskit muffi!!::(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ArxWall
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: (endine Audi omanik)

postitati 14.04.06 19:39 Tsiteeri

http://www.balterex.ee/ olen kunagi omal nahal katsetand ,ei kurda!!!!!!!!!:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 14.04.06 20:51 Tsiteeri

Meil oli kunagi terve pargitäis rasketehnikat mis Adnoci peal sõitis, ja ei kurda - kusjuures see oli kõige odavam Adnoci diisliõli, mis sisse pandi.

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 15.04.06 18:15 Tsiteeri

Ise kasutan (olen sunnitud ka vahest) nn. "koksi". Ehk siis poolsünt õli, aga erinevatelt tootjatelt. Ühel autol olen sedasi talitanud miski 2a umbes. Ei ole tänaseni sellest probleeme täheldanud. Muidugi on alati erandeid jne. Imo sõltub õli kasutamine ikkagi õli viskoosusest. Kui poolsünt siis ikka poolsünt. Nagu teadjamad ütlevad, tulevad õlid ikka kõik samast pütist, mõnel lihtsalt mõni vägevam lisand küljes. See oleks sama kui ostad paagitäie kütust või ostad paagitäie ja lisad cleanerit. Kõige olulisem siiski Mitte segi ajada viskoosust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.06 19:53 Tsiteeri

t2nan infi eest, teema ära kustutada, kellel see võimalus :D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.5% - SQL: 79.5%]