Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Klubiliikumise usaldus. (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 3534)
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 09.04.06 16:37
Klubiliikumise usaldus.

Juhtus minuga siis niisugune kurb lugu. Müün oma Audit varuosadena. Otsis mind üles persoon, kes ei olnud kindel oma auto rikkes ja soovis laenata teatud osi, et riket kontrollida. Olen ka lugenud, et niisugused juhtumid on tegelikult suht tihedad, et keegi soovib kellegilt laenata mingit osa, et kontrollida kas just see osa on läbi. Kes siis niisama ikka tahab tühja osta uut osa suure raha eest. Igatahes sai siis laenuks antut tervikuna pritsepea ja sisselaske kolle osa kus gaasi "siiber". Olen siis tänaseks aru saanud, et nendest osadest olengi ma ilma ... Möödas on "diilist" , (et kohe proovin ja helistan) miski kuu aega juba ja ei kõssigi. Muidugi asjas ka ju mu enda viga. Ei võtnud ma isikult mingit konkreetset nime ega kontaktandmeid, aga kuulge ... klubi vaheline asi põhinebki ju usalduses ja teineteise abistamises.
Katsuge kõik siis niisugustest vahejuhtumistest eemal olla.
Igatahes väga nukker vahejuhtum ja loodan, et kellegil siukse asjaga tegemist ei tule.
Terv.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 09.04.06 16:41

Kui see persoon oli keegi klubiline (nagu mina aru sain), siis paiska ta fooruminimi siia üles, sest piinlikkus ja näpuga näidatavus on suht ebameeldivad asjad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 16:46

Just siia auku jääbki ka minu viga, sest mul ei ole ta foorumi kasutajanime ega ka mitte ta pärisnime. Tegemist oli tol korral telefonikõnega ja nimesid ei saanudki seal mainitud. Et tegemist on klubiliikmega, selles ma eriti ei kahtle. Jutu järgi ei omanud ta esimest audit ja oli ka audidest rohkem rääkinud klubis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 16:47

Aga mingi telefoni nr sul ikka on ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 09.04.06 16:47

Tundub, et Laenaja helistas talle foorumis oleva kuulutuse peale ja nüüd on jama käes, ei ole numbrit ega ka kasutajanime.

Samas ta pidi neil asjadel järel käima, mis autoga ta oli vms?

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 09.04.06 16:48

1 võimalus oleks ka muidugi auto järgi (number/välimus, jne) inimene paljastada.
Edit: Big jõudis selle auto asjaga ette.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 09.04.06 16:52

Ühe liikme hoolimatuse pärast ei saa süüdistada kogu klubi. Ise arvan, et positiivsemaid juhtumeid on kordi rohkem...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 16:53

Njah niimoodi pimedalt ei saa kedagi peale iseenda usaldada (Tagantjärgi tarkus). Aga kui tead kupäeva, saaks miski kõnede väljavõtte teha.

wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 16:56

Inimene käis koos oma isaga*?! , siis isa autoga milleks oli audi 80, diisel, miski väga eriline pidi olema mida kõik soovivad, miski 1,6 või 1,8 turbo vms. ise pidavat omama 90 quattrot. Telefoni numbrit mul ei õnnestunudki salvestada .. kõnesid oli sellel päeval palju ja .. otsisin ka pisut et äkki on kellegil selline autoremondi teema üleval olnud vms. aga ei õnnestunudki leida ..
Oma usaldus vedas alt. Nagu üteldakse ikka usalda, aga kontrolli.

Edit Audifan: ei süüdistagi mingil määral klubi, ega selle liikumist ja olen täiesti veendunud, et positiivseid juhtumeid on way rohkem. Se teema rohkem teistele näiteks.

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 09.04.06 16:59

Sellistel juhtudel, kus ostja ei ole kindel detaili sobivuses jms, on soovitatav sõlmida kokkulepe detailide tagasiostmiseks. Enamasti ise oleks lubanud asjad tagasi osta kui nädal-2 jooksul selgub et detail ei sobi või on defektne. Nö püsiklientide puhul see ei kehti aga tundmatute nägude puhul küll. Kuna mingit niiti pole siis ei jää muud soovida kui õppida vigadest.

Olen ise ostes ka aegajalt sama kokkuleppe teinud, kui pole kindel ostetu sobimises.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 09.04.06 17:33

Kui Sa inimest ikka esimest korda näed siis ei ole meie ühiskonnas võimalik asju lihtsalt niisama proovimiseks anda.On ta siis audiklubist või kuu pealt.Audiklubis on hetkel 5800 kasutajat ja kindlasti on mõni suller ka siia ära eksinud.Seega sellise diili puhul võetakse 100% ettemaksu, märgitakse oma osa ära ja lepitakse kokku millise tähtaja jooksul on võimalik osa tagasi anda.
Olen ka ise kogenud selles et: Tark õpib teise vigadest,loll aga omadest.

Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.04.06 17:37

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Sellistel juhtudel, kus ostja ei ole kindel detaili sobivuses jms, on soovitatav sõlmida kokkulepe detailide tagasiostmiseks. Enamasti ise oleks lubanud asjad tagasi osta kui nädal-2 jooksul selgub et detail ei sobi või on defektne. Nö püsiklientide puhul see ei kehti aga tundmatute nägude puhul küll. Kuna mingit niiti pole siis ei jää muud soovida kui õppida vigadest.

Olen ise ostes ka aegajalt sama kokkuleppe teinud, kui pole kindel ostetu sobimises.

täpselt nii, võtad nii öelda tagatisraha, kui jupp ei sobi annad raha tagasi. samamoodi märgista jupp ära, kindlam on kui teed pildi, kui sõna peale välja. tänapäeval neid tüssajaid ja lubajaid on palju. miks neid palju on, kuna on neid kes lasevad ennast tüssata.
tasub uurida ostja tausta, kes sõna annab- loo moraal jah see, et usalda, aga kontrolli.
see "haruldane" isend on 1.6td b3 59kW motoga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 17:40

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Olen ka ise kogenud selles et: Tark õpib teise vigadest,loll aga omadest.

mis sa nüüd nii kurjasti kohe ütled:P aga muidu on jah nii, et elu õpetab, iseasi kuidas keegi õpib.

tavaliselt lammarid võtavad mingi summa veel selle eest, kui jupp ei sobi ja tagasi viid,.

edit: et selle jupiga üldse proovima saaksid minna, ostad selle esiteks 100%-selt välja ja kui tagasi viid, siis saad mingi 75% rahast tagasis, või kuidas kokkuleppe oled teinud eelnevalt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
InTz
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V

postitati 09.04.06 18:08

Nagu igalpool, nii ka siin klubis on palju erinevaid ja erineva arusaamise ning tõekspidamistega inimesi.
Kõik tingimused tuleb paraku jah koheselt kokkuleppida koos vajalike andmetega.
Näiteks, kui tellid mingit kaupa seda ise eelnevalt nägemata ühest eesti otsast teise. Üldiselt on nii, et telefoni teel asja uurides on alati kõik parem ja ilusam kui tegelikult ja vahetama või kopmpenseerima midagi ei kiputa. Mõnel juhul ju kasutatkse foorumit eelkõige ainult ärilistel eemärkidel ning klubiliikumise aadetega pole siin sageli midagi pistmist.

wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 18:31

Oma lollus oli se mul nii ehk naa. Õpetuseks siis nendele kes teiste vigadest oskavad ja tahavad õppida. Samas vist nüüdseks on selgunud, et vist suudan selle kuupäeva välja mõtelda millal se oli ja kõneeristuse võtta elisast. Samas selle kõneeristuse võtmisega mul kogmust pole. Mis ajani tagasiulatuvalt se võimalik on jne. Samas pole ka välistatud et ostja kasutas miskit kõnekaarti. Eks se paistab homme, mis elisast teada saab.

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 09.04.06 18:33

Anna siis siia ka teada, mis asjast sai. Kasutajanimi ka, et teaks eemale hoida.

laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 09.04.06 18:42

Tsitaat:
Algselt postitas: wauzzz
Samas vist nüüdseks on selgunud, et vist suudan selle kuupäeva välja mõtelda millal se oli ja kõneeristuse võtta elisast. Samas selle kõneeristuse võtmisega mul kogmust pole. Mis ajani tagasiulatuvalt se võimalik on jne.

Kirjutasid ülevalpool, et ostja helistas ainult Sulle (mitte Sina talle). Eristust saab minuteada aga ainult väljuvatele kõnedele. Perioodiga on nii, et operaatorid on kohustatud päris mitme aasta andmeid säilitama, ehk siis too kuupäev on kindlasti alles.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 18:50

Väljuvate kõnede eristuse sain ma juba elisa isteenindusest ka kätte. Imo peaks saama ka sissetulevate kõnede eristuse. Ilmselt küll tasulise. Aga seda saan ma siis alles homme helistada ja uurida. Eks paista kuhu se mind välja viib ja kas oma viga parandada suudan.

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 09.04.06 20:01

Sissetulevate kõnede eristust sa ei pruugigi saada. Mul oli kunagi hädasti vaja teada saada ühe mõne nädala eest helistanud inimese numbrit, aga EMT mulle sissetulevate kõnede eristust ei andnudki, öeldi, et ainult uurimisorganite avalduse alusel antakse.
Ma ei saa aru, mis suur saladus see on. :o

Aga võib-olla on Elisa mõistlikum.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
trivor
huviline

Registreerunud 20.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 20:59

sissetulevate kõnede eristust ei saa jah, see seadusega keelatud, enne oli veel see võimalus, a miski aasta tagasi kaotati ära.

wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 17:18

Tsitaat:
Algselt postitas: trivor
sissetulevate kõnede eristust ei saa jah, see seadusega keelatud, enne oli veel see võimalus, a miski aasta tagasi kaotati ära.

Jah see teema lõpebki sellega, et ei ole võimalik numbrit enam jälitada. Ja inimene jääb selgeks tegemata. Vedas, et ma oma õpetust mõne väga kalli asjaga ei saanud.

PS:Jään siis veel sinisilmselt lootma, et kui tegemist on ikkagi asjalikuma klubiliikmega siis äkki satub seda teemat lugema ja võtab ise ühendust.

Tänud mõttekaaslastele!

drizzle
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5 TDI

postitati 10.04.06 17:22

Politseil kaasabil saab selle kõneeristuse. Anna asjale ametlik käik, ehk saad oma jubinad tagasi ja kurikaelal läheb ka isu üle asju igaveseks laenata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 17:33

Tsitaat:
Algselt postitas: drizzle
Politseil kaasabil saab selle kõneeristuse. Anna asjale ametlik käik, ehk saad oma jubinad tagasi ja kurikaelal läheb ka isu üle asju igaveseks laenata.

Ametlikku käiku sellele imo siiski anda ei saa. Pole ju mul millegiga tõendada, et keegi mult midagi saanud, seda enam et ma ise nõustusin sellega. Ja KUI ma ka niimoodi leiaksin selle inimese siis pole tõestada millegiga, et se just minuoma on. Kurikaelaks ka ei julge inimest nii nimetama hakata, kuigi isu on suur .. Äkki inimesel ongi lihtsalt niisugune arusaam lühikesest ajast:)
"tehing" oli siis imo. 15 veebruar

drizzle
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5 TDI

postitati 10.04.06 17:45

Tsitaat:
Tsitaat:

Ametlikku käiku sellele imo siiski anda ei saa. Pole ju mul millegiga tõendada, et keegi mult midagi saanud, seda enam et ma ise nõustusin sellega. Ja KUI ma ka niimoodi leiaksin selle inimese siis pole tõestada millegiga, et se just minuoma on. Kurikaelaks ka ei julge inimest nii nimetama hakata, kuigi isu on suur .. Äkki inimesel ongi lihtsalt niisugune arusaam lühikesest ajast:)

Samas ei saa ka see inimene tõestada kuskohast ta selle jupi sai või eitada teie vahel olnud telefonikõnet. Kui sa müüd autot varuosadeks ja te olete suhelnud omavahel siis on ainult tema sõna sinu oma vastu..
Ok, läheb juuksekarva lõhkiajamiseks kui asja väärtus suur polnud.
Loodame, et tegelane ilmub välja ja asi laheneb positiivselt :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 19:58

Tsitaat:
Tsitaat:

mina igatahes olen selline inimene, et urgitsen lõpuni välja. nii kaua kuni vastus käes ja hing rahul, kuna ainult nii saab rahuliku südamega magada ja värki:D
samas saaksid ka teised teada, kes see "kõva ärimiis" oli.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]