Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Vajan nõu:mida teha Audi 90 typ85'ga (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1841)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.06 16:07 Tsiteeri
Vajan nõu:mida teha Audi 90 typ85'ga

Ei suuda otsustada,mida teha selle autoga.Auto on siis Audi 90 aastast 85 B2 kerega.Nimelt oli plaanis auto suveks korralikuks teha-keretööd,uus värv,klaasid jm. selline.Arvestatud oli selle alla ca. 20 000 eeku.Aasta jooksul on sinna juba miskine 15 000 investeeritud,sellega sai mootori ja veermiku korralikuks+ veel nipet-näpet.
Aga nüüd siis see asi,mis mind piinama hakkas.
Nimelt,kas see auto on seda tulevast vaeva ja raha väärt.Kas on mõtet seda 20 000 veel sinna laduda või müüa ta mingise 10 000 eest maha ja osta nende rahade eest midagi uuemat,näiteks 90 aastate 80 coupe.Praegune typ85 meeldib väga,aga on tema aretamisel mõtet?Mõningaid varuosi pole praegugi tootmises,mõne aja pärast on arvatavasti veel raskem.
Niiet,mis teie arvate.Hoida seda autot või vahetada millegi uuema vastu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.06 18:32 Tsiteeri

Ise arvan, et vana auto on parem kui uus. loomulikult siis kui ta on korras. Kui ma näen 20-25 a mudelit mis on korras hoitud ja särab siis võtab ikke jõnksu kurku, sest mees on kõvasti vaeva näinud. Mitte nagu raha mehed, et lähevad poodi ja ostavad uue "võimsa" asja jne. Mitte et see halb oleks aga lihtsalt vanad asjad on ilusad. Minu arvamus:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.06 18:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Ise arvan, et vana auto on parem kui uus. loomulikult siis kui ta on korras. Kui ma näen 20-25 a mudelit mis on korras hoitud ja särab siis võtab ikke jõnksu kurku, sest mees on kõvasti vaeva näinud. Mitte nagu raha mehed, et lähevad poodi ja ostavad uue "võimsa" asja jne. Mitte et see halb oleks aga lihtsalt vanad asjad on ilusad. Minu arvamus:cool:
sama siin, vanemad mudelid eriti audid on ilusad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 05.04.06 18:46 Tsiteeri

Vanemaid ja korras Audisid on tõesti väga meeldiv liikluses näha, kuid kahjuks on selliseid üpris vähe ning enamus üle 15 aasta vanused on suht. rääbakad.
Aga teemaalgatajale soovin edu auto tegemisel/korrastamisel :)

peremeesloom
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Toyota celica,80 turbo quattro,S6 4,2 quattro

postitati 06.04.06 06:02 Tsiteeri

kui ikka aega on siis korda teha,jääb iga aastaga teisi vähemaks!

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 06.04.06 06:33 Tsiteeri

Sellele küsimusele sa foorumist vastust ei saa. Finantsilises mõttes saad vast isegi aru, et ei ole mõtet seda raha sinna taguda, kuna seda raha niikuinii mitte iialgi selle eest tagasi ei saa. Aga kui oled ise piisavalt fänn ja ei looda sellest mingit tulu saada ja sulle pakub naudingut, ning on võimalusi sellise vana peagi rariteediks muutuva sõiduki pidamine, hooldamine, remontimine siis anna täiega minna. Alati ei peagi igast asjast tulu saama. Et põhiliselt olenebki sinust endast, mis sa temaga edasi teed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genka1975
huviline

Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.

postitati 06.04.06 16:35 Tsiteeri

Eelmisega täitsa päri, lase edasi.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 18:51 Tsiteeri

Ega see on tuntud nali, et auto pole investeering:9 ..on ta siis uus või vana. Ka uus saab kunagi vanaks jne. Kandilised audid on kõige ilusamad (kuubik, 90, 100-200,5000 V8 jne) uuemad juba suht igavamad. See on minu arvamus:) Min u unistuseks jääb alatiseks S1 :DSeda aga kunagi ma ei saa

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 19:58 Tsiteeri

hmm....või selline lugu.Minu esimene mõte,et kohe hakkab pihta jutt,et "müü see ront maha ja osta uuem",aga sellest pole juttugi :o.Ja see on positiivne.Võite arvata,milline siis nüüd mu otsus on.
Aga jah,neid autosid on tõesti vähe ja ma olen rahul juba praegu,et mul selline masin on ja veel rahul olen,kui ma saan ta korralikuks tehtud.Naljaks on see,mõned pole sellist autot näindki,öeldakse kohe et Audi 80.Siis tuleb jälle selgitada ja 80 ning 90 vahed selgeks teha.Ja mulle on selline mulje jäänud,et sedaane on veel vähem,kui coupesid.Coupesid on ikka linna vahel ja müügis näha rohkem kui sedaane.
Ja küll seda uuemat autot on aega kõrvale osta.

AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 06.04.06 20:10 Tsiteeri

Uuem auto olemas - möödus aasta ja usu mind hakkas igav - kui juba selle asja huviline oled siis näpud kohe sügelevad.

Kui võimalust on ehita vaikselt edasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nöpz
huviline

Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 2.8 q avant, b2 q, vw passat, mõned põkad

postitati 06.04.06 20:21 Tsiteeri

Ega see on tuntud nali, et auto pole investeering:9 ..on ta siis uus või vana. Ka uus saab kunagi vanaks jne. Kandilised audid on kõige ilusamad (kuubik, 90, 100-200,5000 V8 jne) uuemad juba suht igavamad. See on minu arvamus:) Min u unistuseks jääb alatiseks S1 :DSeda aga kunagi ma ei saa
ja muidugi unustame 80 m mh
ei kui viitsimist ja aega siis hobiautoks ju alati. See on koht kus rahast ei maksa rääkida. Mul juba kitsas käes ja veel vägapalju teha.
aga kui teed siis minupoolne austus:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.06 20:58 Tsiteeri

Pilte zone ei lase panna,muidu oleks illustreerivad pildid pannud,et asi hull ei ole :)

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 09.04.06 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik
Ei suuda otsustada,mida teha selle autoga.Auto on siis Audi 90 aastast 85 B2 kerega.Nimelt oli plaanis auto suveks korralikuks teha-keretööd,uus värv,klaasid jm. selline.Arvestatud oli selle alla ca. 20 000 eeku.Aasta jooksul on sinna juba miskine 15 000 investeeritud,sellega sai mootori ja veermiku korralikuks+ veel nipet-näpet.
Nimelt,kas see auto on seda tulevast vaeva ja raha väärt.Kas on mõtet seda 20 000 veel sinna laduda või müüa ta mingise 10 000 eest maha ja osta nende rahade eest midagi uuemat,näiteks 90 aastate 80 coupe.Praegune typ85 meeldib väga,aga on tema aretamisel mõtet?Mõningaid varuosi pole praegugi tootmises,mõne aja pärast on arvatavasti veel raskem.

põhimõtteliselt on typ 85 kere ja salong mis on seda väärt
kui tehnika pärast muretsed siis nüüdsest hakkan saama sinapeale typ 85 -e olemusega ja tehnika on audi = vahetatav uuemate omaga ja muutub ainult tugevamaks ja vastupidavamaks. vajadusel küsi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.06 15:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik

põhimõtteliselt on typ 85 kere ja salong mis on seda väärt
kui tehnika pärast muretsed siis nüüdsest hakkan saama sinapeale typ 85 -e olemusega ja tehnika on audi = vahetatav uuemate omaga ja muutub ainult tugevamaks ja vastupidavamaks. vajadusel küsi.

suur tänu!Kui peaks mingi jant tekkima,eks võtan siis ühendust.

tonu
huviline

Registreerunud 19.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85 quattro coupe; audi 80 typ 85

postitati 17.05.06 08:50 Tsiteeri

tegelikult on nii, et vanasid autosid ei peeta sageli vajalikuks korralikult hooldada ja nendega lihtsalt sõidetakse, sageli isegi õli korralikult vahetamata - siit ka valdavalt nende halb seisukord. Mu enda kupeel tuli peale ostmist veermikus, mootoris + sumps mingi 30 nimetust asju ära vahetada. Iseenesest on Audi 90-l, varuosad (sharniir vist maksis 160 krooni vs C4 S4 890 krooni) suhteliselt odavad ja jooksvalt autot korras hoides ei tohiks eriti palju raha kuluda. Minu hinnangul on vanad 80-d ja 90-d kihvtid autod ja kahju, et Tallinna tänavapildis korras autosid eriti ei leija.

P.S BRC kõrval lammaris nägin paar nädalat tagasi kahte esiveolist 90-t typ 85, nii et hetkel vist varuosad ei ole eriti suur probleem. Samuti mootorid, mis 100-l on täpselt samad. Puhtaksroogitud mootor lammaris ca 1k.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.06 10:30 Tsiteeri

HUvitav, Saksas ikka päris normilt tuunitakse neid autosid typ85-ed. Ja päris ilusa saaks, kui hästi teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tonu
huviline

Registreerunud 19.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85 quattro coupe; audi 80 typ 85

postitati 17.05.06 11:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audiamus
HUvitav, Saksas ikka päris normilt tuunitakse neid autosid typ85-ed. Ja päris ilusa saaks, kui hästi teha.

tuunitakse küll, aga põhiliselt quattro versioone. Samas on ka esiveolised Saksas üsna kallid ja Leedus ja Lätis ka. Quattrosid alla 15k ma poel üldse tähele pannud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.2% - SQL: 62.8%]