bensumees
huviline
Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6, 2,4l
|
|
postitati 03.04.06 07:22
|
|
|
sarniir või õõtshoob
1 hästi imelik küsimus. Sõites esisillas käib väga kõva kolks ja viisin siis sõbra juurde auto.
See ütles, et mul sarniir läbi (esimene parem siis) auto on Audi 100 -88a ja näitas ka seda mulle, see oli selline jubin, mis oli mingi aasa küljes ja
oli kinnitatud puksidega.
Siit küsimus, kui otsisin netist sarniiri nägi see välja hoopis teistsugune. Kas äkki on autol läbi üldse õõtshoob ja äkki keegi saaks mulle näidata
mõnda pilti nendest kahest jupist ning kuidas ma aru saan, kumb jupp mul läbi on?
Pole eriline teab mis autoluksepp, kuid ei tahaks nagu remonti ka viia autot, tuleb ikka ise ära parandada.
Tänud
|
|
|
|
kristo219
huviline
Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3,bmw525e34
|
|
postitati 03.04.06 07:29
|
|
|
sull võivad läbi olla nii sarniir kui ka hõõtshoova puksid aga sõites
teeb kõva kolksu ka amort
kas kolks on kohalt minema minnes või august läbi sõites???
|
|
|
|
bensumees
huviline
Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.04.06 07:35
|
|
|
august läbi sõites käib kolks, sirge tee peal ja kohalt minnes ei ole kolksu kuulda.
Kui ta mulle seda asja sealt alt näitas, siis mingi varras liikus selle aasa sees, puksid pidid ka läbi olema jah, seda ta mainis ka.
a ma just tahaks teada, kas on ka õõtshoob läbi, sest see jupp maksab palju rohkem kui ainult sarniir ja puksid kokku
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
|
postitati 03.04.06 07:45
|
|
|
Kõige lihtsam on et rebid õõtshoova alt ära ja tsekkad üle, see käib suht lihtsalt ära. Amorti saab ka suht lihtsalt testida, kui enne amordi vahetust
sain auto esiotsa natukenegi alla suruda, siis peale gaaside alla keeramist oli nagu "puuvanker" aga tarck control oli see eest supper 
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
postitati 03.04.06 09:35
|
|
|
audi 100-l on sarniir õõtshoova küljes s.t. ei ole eraldi vahetatav vaid ikka koos õõtsaga.
|
|
|
|
bensumees
huviline
Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.04.06 10:06
|
|
|
oge, eks ma siis kisun seal asja lahti ja uurin,
pilt läks igatahes natuke selgemaks küll, kui enne oli
Tähh
|
|
|
|
bensumees
huviline
Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.04.06 07:44
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: audifan
audi 100-l on sarniir õõtshoova küljes s.t. ei ole eraldi vahetatav vaid ikka koos õõtsaga. |
Võtsin asja lahti ja sul oli õigus, kõik oli ühes tükis ja sai ka ära vahetatud. Tänud
|
|
|
|