Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi C4 Avant helisüsteem / esiuksed (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 7240)
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.06 19:30 Tsiteeri
Audi C4 Avant helisüsteem / esiuksed

Nii. Alustuseks niipalju, et auto on S4 2,2T Avant aastast 1993. Originaalis BOSE-süsteemiga. Eesmärk hea kvaliteediga sound (esikõlarid + woofer) ja korralik install (et säiliks ka Avant-kere praktilisus). Ja ressursid ikkagi piiratud :)

Eile sai auto lahti võetud. Istmed, konsool ja põhjamatt välja. Täna siis pigimatid ja kaabeldus. Kuigi Audis on pigimatti juba tehasest suht korralikult ja põhjamatt on ka piisavalt paks.

Kaabliteks Connectioni tooted siis:
3-paariline RCA headist taha
Võimendi toide aku juurest
HU toide
Esikõlaritele 2x1,5mm2

Headunitiks on Becker Traffic Pro mis varsti asendub mõne Highend seadmega (Pioneer P1 ntx). Woofer Alpine Type-R 1222D. Võimendi wooferile on Audison SRX2S ja kõlar on hetkel sellises kastis, mis mängib küll väga hästi kuid ruumi kokkuhoiu mõttes tuleb asendada varsti ilmselt väiksema kinnise kastiga.

Nii. Kõik muu on veel lahtine. St teema on tehtud selleks, et koguda soovitusi ja ettepanekuid. Ja pildid siiani tehtud tööst tulevad homme.

Esiuksed on kohe varsti päevakorral (ilmselt Hertzi kompod ja Audison LRx4.300 võimendi nende toiteks. Ja loomulikult karjub asi kondeka järele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 02.04.06 20:53 Tsiteeri

näita installi plite!
Kuid miks tahad kasutada audisoni võime? Nende kasutegur on suht väike!
Alpine Type-R 1222D väga hea valik, minu meelest väga hea kõlar. Peab vastu ka extreemsetes oludes. kahe Type-Riga tulin ma FWB2 eesti teiseks.
Hetzi kompodele leiaks ka kindlasti alternatiive. Minu meelset need Herzi twiitrid ei ole just kõige paremad.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 03.04.06 04:54 Tsiteeri

Kas ette tuleb 2 või 3 riba ja kuidas sa need paigutada kavatsed?
Ja mis hertz kompod täpsemalt sinna ette plaanitud on?
Kui tahad et kast sul palju ruumi ei võtaks, siis äkki oleks mõtet pagassis ühele poole küljeseina klaaskiust kast teha. Ja miks mitte siis juba teise seina näiteks võimud ilusti ära installida :)
Olen ühele sõbra mazda6'le sellise kasti teinud ja ega heli nüüd võrreldes puitkastiga halvemaks küll ei läinud, lihtsalt ruumi paistab suht palju rohkem olevat pagassis :P
Kuid samas eks iga auto akustika on erinev ja c4 avant keres ei pruugi selline lahendus korralikult mängima hakata.

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 05:23 Tsiteeri

Olen ka kuulnud, et Hertzi twiitrid on liiga teravad. Mõtlesin muidu HT18 twiitreid ja HV130 mide. Ukse sisse. Niisiis kahte riba, kuna selle auto uksepolster on suht keeruline. Originaalis on seal 3,5" elemendid. Klaasplastiga aidates saab 5,25" elemendi paigaldada. 6,5"-sega läheb raskeks.

4-kanaliga võimu mõtlesin sellepärast, et tulevikus igale elemendile oma kanal ja aktiivfiltrid (highend-hu).

Klaasplast ja paigass on ka teema. Ilmselt tulebki seda teed minna, nii saab kõige rohkem ruumi kokku hoitud. Pean uurima, kui suure kinnisega see element lepib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 15:16 Tsiteeri

Pildid ka:

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020010.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020011.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020012.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020013.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020014.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020016.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020017.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020018.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020020.jpg

http://www.kirjastusmuusika.ee/images/sound/P4020021.jpg

Tegelikult peaks fotograaf kõrval olema, et korralikke pilte saada. Tööd tehes lihtsalt ununeb see fotoaparaat.

lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 & Golf IV

postitati 03.04.06 15:37 Tsiteeri

hmm ... pildid ,värvilised,segased .Mis siin pistmist SQ-süsteemiga?
Panid niigi peened juhtmed,teiste voolujuhtmetega kokku, ilusatesse puntidesse ? :o SQ ...

GAS & MDS ...hinnad pole kivist , küsi julgelt !

lankora & GReddy
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 17:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lankora
hmm ... pildid ,värvilised,segased .Mis siin pistmist SQ-süsteemiga?
Panid niigi peened juhtmed,teiste voolujuhtmetega kokku, ilusatesse puntidesse ? :o SQ ...

Et mis sulle ei meeldi nüüd siis ? :)

PS ma räägingi, et andke nõu parem. Minul on see esimene korralik süsteem...

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 03.04.06 17:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: epic_metal
Et mis sulle ei meeldi nüüd siis ? :)

PS ma räägingi, et andke nõu parem. Minul on see esimene korralik süsteem...

ma annaks sulle sellist nõu, et tutvu mõne SQ installiga alguses, võid sr.org kasutaja harry installi näiteks eeskujuks võtta - http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=5822&highlight=

kontrolli sealne täpsus, pühendumus ja filigraansus üle ja siis mõtle, kas oma asja SQ'ks võid nimetada :)

pildid võiksid samuti oluliselt väiksemaks teha, momendil ei saa nagu mitte midagi aru mis piltidel toimub.

CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 17:35 Tsiteeri

võibolla tõesti natukene vara nimetada SQ-ks kuid mõte on 100% kiiduväärt.
selle vea oled sa jah teinud, et oled oma kaablid vedanud teiste kaablite juurest.
RCA oleksid võinud vedada keskelt. esimeste kõlari juhtmed oleksid võinud vedada paremalt poolt seal minu teada teisi juhtmeid ei tohiks olla mis signaali hakkaks segama.

kuid ära pead selle sapipeale norgu lase. hetke seisuga on tulemas parem süsteem, kui 90%-l AC meestel.
igal ühel on arenguruumi.
streetrace foorumis on jah suht adekvaatsed SQ ja SPL-i mehed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 18:12 Tsiteeri

Esikõlarite juhtmed jooksevadki paremal ääres. RCA on vasakul (juhipool) kuid see on suht korraliku varjega. Keskelt vedamisega on probleeme rohkem (ääres on matt paksem ja kaabel rohkem kaitstud). Keskele oleks pidanud ehitama miski karbikulaadse asja.

Tegelikult on nüüd rohkem päevakorral esiuksed. Lähipäevil saan pigimatti juurde ja katan nad üle (Nikesound ja servadesse noisex peaks olema hea valik, ustele ei kannata eriti fööni anda). Siis tekib see kastide küsimus. Mul on olemas vanad Audi polstrid, mille külge hakkasin ehitama makroflexist vormi, et saaks klaasplastist miskit valmis meisterdada. Näis mis välja tuleb. Sinna mahutab 5,25" elemendid õige suunaga, 6,5"ga tekib juba raskusi (armatuur katab ust üsna suurel alal)...

CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 18:18 Tsiteeri

ustele võib vabalt fööni anda.

lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 18:23 Tsiteeri

Need juhtmed mis sul seal on, pole üldse korraliku varjega !SQ-is kasutatakse kolmevarjega ühesuunalisi balansseerituid juhtmeid !
Pealkirja muudaks ikka ära n: Oma auto ,audioinstall ;)
Mis nende ustega siis on ,et fööni ei saa anda???

Põhimõtteliselt on uksel ruumi küll, kui tahad niikuinii klaaskiudu kasutada ! Panen siis siia oma uksepolstri näidise ,ehk saad ideid!
http://www.lankora.ee/galerii/esiukse_polster.JPG
http://www.lankora.ee/galerii/esiukse_polster1.JPG

lankora & GReddy
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 05:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis nende ustega siis on ,et fööni ei saa anda???

Uks on teiselt poolt ju värvitud ja teda ei saa vähemalt niimoodi föönitada nagu põhja. Võiks olla hea liimiga matt.

Juhtme kohta niipalju:

2-4-6 CHANNELS available
SOFT TOUCH™ translucent, matte
blue jacket makes for an extremely
flexible cable
POLYAMIDE POLYMER outer jacket
protects inner conductors
WTP™ Winding Twisted Pair balanced
conductors reject low frequency
electro-magnetic fields aiding in noise
rejection
OVER 60db noise rejection
CHROME SATIN ABS™ s t y l e
machined metal contacts
TUG-PROOF sealed internal
connection for maximum reliability
MOLDED Y BLOCK for protection of
the conductors in critical split point
“COMPETITION GRADE” performance

Nimeta mulle siis üks firmagi, mis on parem kui Connection

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 05:44 Tsiteeri

ei oska lugeda, ei taha lugeda või lihtsalt ei tunne numbreid ????

http://foorum.audiclub.ee/faq.php?page=forumrules

8. Piltide lisamine postitustesse.

Piltide lisamisel foorumisse tuleks arvestada seda, et piltide laius ei ole suurem kui 800 ja kõrgus 600 pikslit. See kehtib nii "Klubiliikmete Autod" alafoorumis kui ka kõikides teistes alafoorumites tehtud postituste kohta. Kui pildid on suuremad või ei saa neid väiksemaks teha, siis lisada ainult link pildile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 06:37 Tsiteeri

Üldjuhul lastakse matt kuumaks/pehmeks ,mitte plekk punaseks !:o

lankora & GReddy
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 06:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis siin pistmist SQ-süsteemiga?

...

SQ-is kasutatakse kolmevarjega ühesuunalisi balansseerituid juhtmeid !

Ära nüüd üle ei pinguta. :)
Selle koha pealt on teil kõigil õigus, et rca ja kõlarijuhtmed võiks igasugustest voolujuhtmetest võimalikult kaugel olla, aga see ei tähenda, et see süsteem hästi mängima ei pruugi hakata. Lõpptulemust pole veel nähagi, aga juba lahterdatakse halva heliga autoks.

Et kui ma nüüd kasutaksin tavalisi 1x varjega või keerutatud rca'sid, aga heli on autos hea, siis minu auto ei kõlbaks nimetada SQ autoks? Kaablid on ühed viimased asjad, mis kvaliteeti muudavad ja ma julgen suht kindlalt väita, et sina ei tee kesmise SQ süsteemiga autos vahet, kas sul on seal nüüd 3x või 1x varjega rca. Siin kohal pean ma muidugid silmas korralikult paigaldatud kaabeldust.
Ja siis veel ühesuunalised ja balanseeritud? Palun seleta lahti, mis kasu sa saad sellistest kaablitest enamlevinud HU ja võimu vahelises ühenduses?

Pole mõtet kohe nii uut SQ huvilist ära hirmutada, lihtsalt seletage koos põhjenduste ja soovitustega, mida ta valesti tegi ja kuidas õigem oleks.

Aga epic_metal, massijuhtmed poleks sa pidanud aku peale vedama. Kõige otstarbekam on need ühendada võimalikult seadme lähedal keresse.
Ma ei kujuta küll hetkel ette, mis voolud seal rca kaabli lähedal autojuhtmestikus liiguvad, aga kõlarijuhtmed võiksid küll voolujuhtmete kõrvalt eemale tõsta. Kui signaalikaabel ja voolujuhe siiski peavad kuskil kohtuma, siis vea signaalikaabel risti üle voolujuhtme, see minimeerib selles olukorras häired.
Tegelikult on nende juhtmete isolatsioon piisavalt tugev, et saaksid need keskelt kardaanitunneli küljepealt vedada, kus nendele jalgadega erilist survet ei avaldata. Mul on näiteks nii tehtud, et voolujuhtmed auto paremast servast, rca kardaanitunneli vasakul küljel ja kõlarijuhtmed kardaanitunneli paremal küljel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 06:51 Tsiteeri

Vanasõna ütleb, et "kümme korda mõõda, ühe korra lõika". Uuri ennem põhjalikult maad, kui tegutsema hakkad. See, mis sul seal toimub, see ei ole helisüsteemi paigaldamine. CMF-i Kert ütles mulle kunagi, et ebapädev mees võib korraliku tehnika paigaldada halvemini kui pädev mees halva tehnika. Tee sellest omad järeldused..

Ma ei kritiseeri sind sellepärast, et häbisse matta. Pigem sellepärast, et sa nüüd hakkaksid spetsialistide käest uurima, kuidas ja milleks midagi tehakse. Väga hea, et sul pealehakkamist on. Paljudel ei ole sedagi, ainult laksutavad lõugu. Soovitan sul aja maha võtta ja kalkulatsioonid teha ning pöörduda konsultatsiooni osas näiteks ICE, CMF, Vibratsioon, GHOST poole. Linn kihab nendest mõttetutest süsteemidest, proovi sina vahelduseks mõni kuulatav süsteem valmis teha. Olen enam kui kindel, et korraliku SQ jaoks ei ole sul ei pädevust ega raha. Heal juhul saad hakkama keskpärase süsteemiga, sellega pead arvestama. See keskpärane süsteem on kõvasti parem, kui enamus "helisüsteemidest" meie vabariigis.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 07:49 Tsiteeri

Algselt postitas: siiim

Et kui ma nüüd kasutaksin tavalisi 1x varjega või keerutatud rca'sid, aga heli on autos hea, siis minu auto ei kõlbaks nimetada SQ autoks? Kaablid on ühed viimased asjad, mis kvaliteeti muudavad ja ma julgen suht kindlalt väita, et sina ei tee kesmise SQ süsteemiga autos vahet, kas sul on seal nüüd 3x või 1x varjega rca. Siin kohal pean ma muidugid silmas korralikult paigaldatud kaabeldust.
Ja siis veel ühesuunalised ja balanseeritud? Palun seleta lahti, mis kasu sa saad sellistest kaablitest enamlevinud HU ja võimu vahelises ühenduses?

Siiim ! Tundub ,et Sa pole kokkupuutunud selliste autodega(kõiksugu lisadega audi,bmw kuhu on pandud palju tehnikat ja lisasid), kus ei ole võimalik helis sisalduvaid häireid muudmoodi kõrvaldada ,kui siis minu poolt mainitud juhtmete abil !See näide on muidugi äärmuslik aga SQ arvestatakse kõiksuguste äärmustega! Ei ole ju mõtet enam vaielda .

Mida veel SQ hinnatakse 1.Install (esitlus,üldmulje ,tehniline)
2.Heli ( helipilt,müra,häired,rõhk ) neid ei hakka siin lahti kirjutama.

Minu mõte selles ,et pealkiri jummala vale ! Tuhanded muud lugejad hakkavad seda pidama SQ, mida see mingil juhul pole !Mäletavad ainult selliseid segaseid pilte.

Siin tuleb rääkida lihtsalt paigaldamisest ja jagada soovitusi .Usun ,et kui need juhtmed lihtsalt paigutada, ei hakka seal ka midagi vilistama .Kuid usun ,et keegi ei viitsi kuulata pärast Miks
tuleb vilinaid kui auto käivitan?

lankora & GReddy
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 08:16 Tsiteeri

Tsitaat:

Siiim ! Tundub ,et Sa pole kokkupuutunud selliste autodega(kõiksugu lisadega audi,bmw kuhu on pandud palju tehnikat ja lisasid), kus ei ole võimalik helis sisalduvaid häireid muudmoodi kõrvaldada ,kui siis minu poolt mainitud juhtmete abil !See näide on muidugi äärmuslik aga SQ arvestatakse kõiksuguste äärmustega! Ei ole ju mõtet enam vaielda .

Mida veel SQ hinnatakse 1.Install (esitlus,üldmulje ,tehniline)
2.Heli ( helipilt,müra,häired,rõhk ) neid ei hakka siin lahti kirjutama.

Minu mõte selles ,et pealkiri jummala vale ! Tuhanded muud lugejad hakkavad seda pidama SQ, mida see mingil juhul pole !Mäletavad ainult selliseid segaseid pilte.

Siin tuleb rääkida lihtsalt paigaldamisest ja jagada soovitusi .Usun ,et kui need juhtmed lihtsalt paigutada, ei hakka seal ka midagi vilistama .Kuid usun ,et keegi ei viitsi kuulata pärast Miks
tuleb vilinaid kui auto käivitan?

Eks väike vaidlus on tõe saavutamiseks ikka vajalik :P
Seega natuke räägiks veel.

Olen natukene uurinud erinevat tüüpi signaalikaablite häirekindlust (koaksiaal, topelt varjega koaksiaal, keerutatud jne). Põhimõtteliselt need lisa varjestuse kihid ei anna enam eriti midagi juurde (kui siis mõni üksik %, mis tegelikult on minu arvamuse kohaselt mõeldud lihtsalt heausklikult kliendilt lisa raha kätte saamiseks). Sellises situatsioonis, mis autos esineb, on hetkel siiski kõige otstarbekamad tavalised koaksiaalkaablid või keerutatud kaablid. Aga need kõik on ainult minu kogemused ja arusaamad, mis ei pruugi olla 100% tõesed.

SQ võistlustel hinnatakse kaabelduse kohapealt (algajate ja sound only klassis) siiski ainult korraliku kinnitust ja turvalisust. Kuna kaabeldus ei paista välja, siis välimus pole nii tähtis. Ja vaevalt, et selle teema omanik amatöör või pro klassis selle installiga võistlema hakkab.

Ja ikkagi ma ei saa aru, kuidas sa saad öelda, et see auto pole mingil juhul SQ'ga seotud? Kuidas sa saad hinnata ainult kaabelduse järgi seda, kas auto hakkab hästi mängima või ei? Muidugid hetkel kaabelduse järgi on aru saada, et autoomanik ei tea veel kõiki kvaliteetse heli saavutamiseks vajalike tõdesid, aga auto pole ju veel valmis :)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 08:23 Tsiteeri

Tsitaat:

Nagu näen on sul midbass eespool midrange elementi:o ja midrange veel suunatud allapoole? (või ainult silmapete?) Kas sellisest kohast teda üldse kuulda enam ongi?

lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 09:09 Tsiteeri

Ma nagu ei näe ,et autole oleks tehtud heliisolatsioon ! (Sest põranda matt tagasi juba pandud )Ja juba see lause et ei saa nagu eriti ukseplekile kuuma anda... Sellepärast jääb see auto kohe SQ välja . OK see selleks

ranz :D sina oled siin tead-tuntud vaidleja !:D Vaielda ma ei tahaks !
Paraku lugu selles,et kui olex asetanud bassika ettepoole ,ei olex ta tegelikkuses mahtunud ka (visuaalselt ka koledam) .Peamiseks põhjuseks oli see,et muidu poleks uks kinni olles, kindalaegas lahti käinud,nüüd saab esimesse astmesse ja kõik asjad võimalik kätte saada .
Suund ei ole allapoole (silmapete ,selle pildipeal tundub omalegi)
Kuuldavus täiesti ok ja veel arvesse võttes ,et keskriba ja kõrged ainult maki taga !Audi`l (c4) juba originaalis väga hea paigutus ja ei kao midagi ära ,ning asend ja koht jäid samaks!

NB! Mis kõige tähtsam! Minu auto pole küll SQ auto. Tehtud pigitamine ,veetud korralikult juhtmed , see veel ei tähenda, et tegemist SQ autoga ;) Soov saada ette kolme riba ,on täidetud ja vahe originaaliga mega .
;)

lankora & GReddy
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 09:13 Tsiteeri

Tsitaat:
ranz :D sina oled siin tead-tuntud vaidleja !:D Vaielda ma ei tahaks !
Paraku lugu selles,et kui olex asetanud bassika ettepoole ,ei olex ta tegelikkuses mahtunud ka (visuaalselt ka koledam) .Peamiseks põhjuseks oli see,et muidu poleks uks kinni olles, kindalaegas lahti käinud,nüüd saab esimesse astmesse ja kõik asjad võimalik kätte saada .
Suund ei ole allapoole (silmapete ,selle pildipeal tundub omalegi)
Kuuldavus täiesti ok ja veel arvesse võttes ,et keskriba ja kõrged ainult maki taga !Audi`l (c4) juba originaalis väga hea paigutus ja ei kao midagi ära ,ning asend ja koht jäid samaks!

NB! Mis kõige tähtsam! Minu auto pole küll SQ auto. Tehtud pigitamine ,veetud korralikult juhtmed , see veel ei tähenda, et tegemist SQ autoga ;) Soov saada ette kolme riba ,on täidetud ja vahe originaaliga mega .
;)

Ei ei, vaidlema ma küll ei tahtnud hakata... mind huvitas lihtsalt miks selline lahendus tehtud on ja kuidas see asi ka mängib, sellele ka vastuse sain :D
Siinse kohapealt ma vaielda tegelt nagu ei saagi:P oma masinas ma ukseni veel ei jõudnud, nii et kogemus täielikult puudub, sellepärast ka tegelt teiste installe uurin ja vaatan ning hallist massist erinevad installid jäävad ju alati silma :D

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 13:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma nagu ei näe ,et autole oleks tehtud heliisolatsioon ! (Sest põranda matt tagasi juba pandud )

Põrandale on pigimatti pandud.
Tsitaat:
Ja juba see lause et ei saa nagu eriti ukseplekile kuuma anda... Sellepärast jääb see auto kohe SQ välja.

Vaata ma pole SQ asjatundja, aga uksepleki kohapealt ära minuga vaidlema hakka, ma tean, palju see asi kuuma kannatab. Ma pole öelnud, et uksed mattideta jäävad, lihtsalt sinna läheb teine matt. Sest see mis põrandale läks, tahtis kõvasti fööni saada. Tead, mis juhtub värviga, kui plekile all kuuma anda ? Alguses ei juhtugi miskit :)

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 13:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
ei oska lugeda, ei taha lugeda või lihtsalt ei tunne numbreid ????

Rahune...

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:

Nagu näen on sul midbass eespool midrange elementi:o ja midrange veel suunatud allapoole? (või ainult silmapete?) Kas sellisest kohast teda üldse kuulda enam ongi?

Vot niimoodi kannataks teha küll, aga mina tahan suunata midbassid kuulaja poole. Ja siis läheb juba kitsaks. Natuke läheb aega...

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 48.8% - SQL: 51.2%]