Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
|
postitati 02.04.06 16:31
|
|
|
Lööb õli haisu sisse?
Mure siis järgmine: foori taga seistes või üldse kui auto peale sõitmist töötavana seisma jätta lööb umbes 10-15 seki pärast ca 15-30 sek õlihaisu
sisse(salongi) ja siis kaob see ära ja tuleb puhast õhku, endal igatahes mõistus otsas miks see nii on, samas tundub see rohkem selline roolivõimu
õli(LHM) hais olevat aga kindel ei ole. Sumps on autol korralik ja kõik tihendid summutil ka uued, nii et sellest asi olla ei saa.
Ilmneb tihedamalt kui just peale aeglast sõitu jääb auto seisma(ummikutes, kuskil metsa vahel)Kui just nagu mootor saab rohkem kuuma.
Võib olla oskab keegi aidata et kust viga otsida?
|
|
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
postitati 02.04.06 17:33
|
|
|
Kas õli kärsakas? ... mul on kogemus, kus veovõlli otsast tilkus käigukasti õli sumpa peale ... täpselt samamoodi seismajättes oli haisu tunda.
Edit: ma ei tea kuda 100l sumps alla tuleb - kas saab peale tilkuda ... tol puhul oli tegemist esiveolise A80 b4ga.
|
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
|
postitati 02.04.06 17:36
|
|
|
Seda sa ei kirjutanud kas mingi õli kaob kuskilt.
|
|
|
|
punanekoer
huviline
Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf VI; VW Golf IV; Audi 100 C3; Volvo 740
|
|
postitati 02.04.06 17:53
|
|
|
vaata kas mootori ja käimari vahelt sidurikojast ei tule õli
minul hetkel veel tuleb ja lööb ka õli kärsakat aeg ajalt sisse
minu autul nimelt lekib käimari simmer ning see peksab kogu sidurikoja õli täis ja loobib ka ülevalt õli välja
|
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
|
postitati 03.04.06 17:03
|
|
|
Õli kulub normi kohaselt...seda ei ole vähemaks jäänud...nüüd olen täheldanud et see nähtus ilmneb just soojemate ja kuivemate ilmadega....aga uurin
kõik kohad üle mis mainitud järsku saan sabast kinni
Täna niiske ja jaheda ilmaga ei löönud kordagi sisse, ei tea kas tuul puhus ära haisu ?
Aga igatahes, kellel veel ideid andke tuld.
|
|
|
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
|
postitati 03.04.06 17:14
|
|
|
Väljalaske kollektori tihend terve,või kollel praod sees?
|
|
|
|
Snooker
huviline
Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: B8 facelift
|
|
postitati 03.04.06 20:14
|
|
|
Kontrolli klapikambrikaane tihend ära, mul õlivahetusvälbal ei langenud õlitase mm-ki, aga paar tilka kollektorile haises ka ca 500km peale
kaanetihendi vahetust. Lisaks vastiku lehka ajab sisse ka siis kui piduriklotsidest eriti midagi järel pole ja klotsid liialt vastu ketast tõmmatud
reflektoorseslt.
|
|
|
|
|
|