Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K:kas see on tõesti võimalik? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1383)
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 01.04.06 18:19 Tsiteeri
K:kas see on tõesti võimalik?

kas on see tõesti võimalik et gup-tuning pakub niii odava hinnaga tervet esistanget(räägin siis seal toodud sinisest stangest).sest ma ei taipa,kas ta on siis nii halva kvaliteediga (ja neid myyakse nagu putru)või on siis tegemist mingi inimliku eksitusega!
või olen mina see juhmard,kes ei taipa asjadest midagi!
ma loodan et kellegil on mulle mingeid asjalikke selgitusi jagada!
aitäähh teile!!!!!

lugupidamisega Hr.Juhmard :D

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 02.04.06 01:53 Tsiteeri

Minu arvates ei ole hindadel väga vigagi.
A. jah kvaliteet vot see võib küll pettumusi valmistada.
Kui võimalik mine kohapeale asju uurima

sain vist isegi auto korda ;-)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.06 06:29 Tsiteeri

Soovitan sul pool aastat oodata kui tegemist on tootega, mida tuleb tellida ja mida ei ole laos sees kuna tingituna sellest, et firma alles alustas, on tarneaegade täitmisega neil veel probleeme.
Tellisin 2 kuud tagasi A3 esistange lisa sealt tarneajaga 3 nädalat.Stangelisa jõudis kohale selle nädala neljapäeval alles (kui kuu ja üks nädal oli möödas, andsin neile nädala veel aega klausliga, et kui detaili ka siis ei ole, maksavad ettemaksu tagasi ja seda nad ka siis koheselt tegidki - suureks plussiks minu silmis oligi kiire ettemaksu tagastamine ja puiklemisstrateegia puudumine).
Tüüpidel on veel raskusi aru saamisega võlaõigusseadusest kuna nad reeglina küsivad 100% - list ettemaksu toodetele - ole ise tark ja maksa ainult pool (tuleb eelnevalt nendega kokku leppida, muidu tellimust ei kinnitata).
Spoilerid ise ei pärine Lätist vaid kusagilt kaugemalt kuigi kvaliteet jätab siiski soovida.Soovitan minagi minna kohale tootele järele ja see seal kohe üle vaadata ning vajadusel kohe tagasi anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Burn
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Q & E39

postitati 02.04.06 10:03 Tsiteeri

Ostetakse mingi üliodav stange, minnakse värvija juurde ja siis kui kuuldakse hinda, mis sellise stange normaalseks ajamiseks läheb, siis lastakse kuskilt üliodavalt põlve otsas ära teha ja külge riputada ning voilaaaa [roppus] Tuning. ::cool:

Suzuki Bandit 1200, 2,5 sek 0-100 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.3% - SQL: 80.7%]