Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: küsimus 2.3E kohta (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1366)
jyrx123
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 2.6aut.

postitati 28.03.06 15:39 Tsiteeri
küsimus 2.3E kohta

Probleem siis järgmine ,et 88a sigar 2,3e (100kw) Pöörded hakkasid lambist kõikuma. Alguses natukene, nii et ei häirinudki eriti.Jiljem probleem juba selline ,et jäid peale mingi 2000juures ja siis vahepeal suri üldse välja. Vahetasin küünlad ja pritsungipea ära, ning lasin diagnosti teha(lamda oli paigas, kuid põlemata osakeste arv tiba kõrgel) Nädala aja pärast sama pull. Käisin veel korra diagnostis ja küsisin et milles võib probleem seisneida, mulle vastati nii et see on mehaaniline pritse ja see ongi üks suur viga 2,3-e puhul??? automaadiga ei anna ikka nii sõita et lampi viskab kella põhja ja siis sureb teinekord ristitaga välja. Kas uuema saja 2,3e ka samade sündroomidega?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 15:46 Tsiteeri

ma ei tea, mul jääb, kuid väga harva... pöörded vahest 1000 kuni 1400 vahele kõikuma... kui suretan auto välja ja uuesti käivitan, siis on kõik normis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
punanekoer
huviline

Registreerunud 22.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf VI; VW Golf IV; Audi 100 C3; Volvo 740

postitati 28.03.06 15:57 Tsiteeri

kus diagnostikas sulle nii öeldi mina käisin hannese juures ja sain küll oma murest jagu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jyrx123
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 17:03 Tsiteeri

Ma lasin tartus asja diagnoosida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jyrx123
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.06 17:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audiamus
ma ei tea, mul jääb, kuid väga harva... pöörded vahest 1000 kuni 1400 vahele kõikuma... kui suretan auto välja ja uuesti käivitan, siis on kõik normis.

alguses piisas ka sellest ,et jätsid korra seisma ja käivitasid.Hiljem kui pööre peale hakkas jääma siis ei aidanud enam see liigutus. Diagnostis õeldi et gaasiklapp oli kinni kiilunud, sellepärast ka selline tulemus. Ok mõtlesin siis et peale diagnostis osade puhastamsie ja õlitamise peax pro olema aga eii... anomaalia

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.6% - SQL: 77.4%]