Lehekülgi: 1 2 3 |
fox
huviline
Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW
|
postitati 02.09.03 09:39
|
|
|
Millist digikaamerat osta.
Vajaks siis vähe asjatundjate abi.
Oskab mõni fotohuviline soovitada millist digi kaamerat endale soetada. Endale on silma jäänud järgmised :
Canon PowerShot A70
Nikon
Coolpix 3100
on soovitatud ka seda
HP
Photosmart 735
Millist neist valida või vaadata hoopis midagi muud?
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 02.09.03 09:43
|
|
|
Canon PowerShot A70-ne kohta võid infot küsida meie klubi paparazzi käest ehk siis A80cQ just ostis endale sellise riistapuu.
Niipalju kui ise olen selle aparaadiga kokku puutund siis pole küll midagi paha öelda.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
postitati 02.09.03 09:51
|
|
|
ise kasutan igapäevaselt a60-t, mis a70-st erineb põhimõtteliselt pikslite arvu poolest (a60-l 2,0MP, a70-l vist 3,2MP). minu igapäevased vajadused
rahldab see masin suurepäraselt - ei saa nagu eriti midagi negatiivset öeldagi - ja jääb veel funktsioone ülegi.
|
|
|
Krahv
huviline
Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Maserati 4200GT
|
postitati 02.09.03 10:43
|
|
|
Minu soovitus oleki ka Canon. Asja eest küllalt.
Ära sa kontoritehnikat tootvate firmade riistapuid küll pildi tegemiseks kasuta! Kui on võimalus vabalt valida....
br,
Krahv
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 02.09.03 11:38
|
|
|
ise kasutan ja soovitan ka Canonit (omal a60) hinna ja kvaliteedi suhe tundub neil paigas olevat.
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 02.09.03 11:43
|
|
|
soovitaks vaadata ka sony toodangut. Ehk veidi kallim kui eelpool toodud isendid, kuid lisafunktsioone rohkem, kenam disain ja ehk ka kvaliteet (selle
kohta ei saa veel midagi oelda, sest sai alles ostetud sony dsc-p72)
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.03 12:16
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja teints
soovitaks vaadata ka sony toodangut. Ehk veidi kallim kui eelpool toodud isendid, kuid lisafunktsioone rohkem, kenam disain ja ehk ka kvaliteet (selle
kohta ei saa veel midagi oelda, sest sai alles ostetud sony dsc-p72) |
krt, mul jäi just aparaati ostes selline mulje, et canonil on sama raha eest oluliselt rohkem funktsioone... (uurisin ise kah mõnda sony fotikat).
disain on muidugi maitse asi, aga sony oma ümara otsaga mulle küll eriti peale ei lähe.
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.03 12:53
|
|
|
vast oleneb mis hinnaklassi aparaate vaadata, ise otsisin kuni 6000 krooni maksvat. canon a60 oli sel ajal selle raha eest parim mida sai. suur
objektiiv, palju funktsioone ja võimalikku lisavarustust (vee all pildistamis kott jne..)
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 02.09.03 16:00
|
|
|
ise hakkan ka digikat ostma ning valik on langenud Canon A70 kasuks
tõeliselt hea pill..
igasugu kaamerate ülevaated ja kommentaarid -> http://www.dpreview.com/
|
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 02.09.03 21:52
|
|
|
njaaa, võta ikka Canon
hmm, mul Canon PowerShot S40.... see S on mingi kallim variant kui A? või vastupidi?
S40 on lõpp-hea muidu, saab ise säristamist ja ava suurust regullida, loomulikult igast effekte (liiga palju variante et siin nimetama hakata) ja
panoraame teha, ja ka filmida.
muidu canoni originaal akud on suht sitad, niiet osta kohe teine varuks kaa. ma ostsin ja see kestab mingi 3x kauem kui originaalaku.
tglt kui huvitab, siis minukaudu saad natukene alla kaa, mul üks sõber töötab seal. ma ise sain poehinnast nac alla, pluss kauba peale statiiv (mingi
mänguasi), 256 mb mälukaart ja mälukaardi-arvuti otseühenduse juhe (väga kasulik, sest läbi kaamera downloadides läheb kaua aega ja see kulutab ju
akut kaa).
max resolutsioon sellel 2272x1704 on ikka haiglaselt suur, mingi 4 ja rohkemgi veel standard-resolutsiooniga (1024x768) arvuti ekraani...
pff
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
Krahv
huviline
Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.03 04:56
|
|
|
Tsitaat: |
S40 on lõpp-hea muidu, saab ise säristamist ja ava suurust regullida, loomulikult igast effekte (liiga palju variante et siin nimetama hakata) ja
panoraame teha, ja ka filmida.
max resolutsioon sellel 2272x1704 on ikka haiglaselt suur, mingi 4 ja rohkemgi veel standard-resolutsiooniga (1024x768) arvuti ekraani...
pff |
saab ava ja aega a 60-70-l ka ette anda.
resot vaja kui hakkad tegelema printimisega/laboris paberile panemisega. Kuvarilt normaalresol jah palju ei näe, kuid lõikumiseruumi peab ju kah
natuke jätma 
br,
Krahv
|
|
|
Krahv
huviline
Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.03 04:57
|
|
|
Kuda ta mul nüüd niukene kõver tuli?
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.03 06:57
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja mike
krt, mul jäi just aparaati ostes selline mulje, et canonil on sama raha eest oluliselt rohkem funktsioone... (uurisin ise kah mõnda sony fotikat).
disain on muidugi maitse asi, aga sony oma ümara otsaga mulle küll eriti peale ei lähe. |
Ühildun Mike muljega, aasta tagasi sai kah omale aparaati otsitud ja need sony vennad siin tartus ei suutnud muud midagi pakkuda kui miskit eriti
suurt hinnanumbrit + veel eriti nõme klienti suhtumine. Lõppkokkuvõttes sain siit overallist Canoni Poversotti A40, 128 MB CF kaardi ja GP PowerBank3
akud 4tk 1800sed + laadija ja raha jäi veel ülegi õllede jms jaoks. Sonist oleks saand miski juustuvõileiva (Sony dcs-p50 oli vist) koos miskise kirve
16 megase memoristikkiga + sellel mudelil polnud isegi akut kaasas ja laadiat samuti mitte, niiet 10 000 vs. 8500 ja funksioonid ikka känoni kasuks.
Ainuke asi, mis mulle sony juures meeldis oli videoklipi salvetsamine, nimelt seal said olenevalt mälukaardi suurusest nii pika klipi salvestada kui
peale mahtus.
Aga igatahes A70 pole paha valik, muidugi pole ka selle nikkonil midagi häda. Selle HP võid kyll kohe ära unustada. See masin on ikkagi eriti
amatööride inimeste pärusmaa, kes peale päästiku vajutamise ja tärnide vahel valiku tegemise midagi muud teha ei oska. Lisaks krõbiseb see topsik
näppudevahel nagu kooliõpilase plastik pinal.
Tsitaat: | Esialgne postitaja daqqer
panoraame teha, ja ka filmida. |
Need funktsioonid on isegi Känon Povershot A30 peal.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.09.03 11:51
|
|
|
Minu muljed omatud kaameratest:
1. Leica Digilux - 1.3 MP,
omal ajal (1998a) on lahe kaamera olnud ja ränka raha maksnud, kuid kui ta sel kevadel mulle kätte juhtus, siis oli ajale suht jalgu jäänud. Kunagi
ilmselt oleks kollektsionääride seas hinda läinud, kuid nii kaua ma oodata
ei kannatanud.
2. Nikon Coolpix 2000 - 2.1
MP, pilt suht ok, 4xAA patakad/akud, logisev suure lõtkuga objektiiv ja odavalt nagisev korpus. Klassikaline seebikas, nii ta turgu läkski.
3. Sony Cybershot DSC-P9 - 4.0 MP, väga
käepärane disain ja korralik tehniline teostus (Al korpus), mugavad menüüd, mälukaarti suurusega (omasin 128 MB) piiratud videoklipp (mis võiks
fotokaameral sama hästi ka olemata olla), hea infoliitiumaku, mis näitas järele jäänud aku mahtuvust minutites ekraanil ja mida sai laadida aparaadist
välja võtmata. Ei ütle ühtki halba sõna, kuid läks müüki, kuna kasutasin seda peamiselt 1600x1200 (2 MP) resoga ja 4 MP oli mulle overkill.
4. Canon IXUS v2 (S200) - 2 MP,
mõnus väike ja kiire, hetkel just see, mida igapäevaselt kaasaskandmiseks vajan.
Võibolla vahetan ka selle kunagi A60/A70 vastu välja. Nende eeliseks on siis 3X optiline zoom ja võimalus kasutada odavaid suure mahtuvusega AA
akusid.
|
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.03 21:35
|
|
|
canon a70 maksab poes 6080.- vms, saad 5100.-. peale võibolla mingit nodi, umbes kott (400.-) vms.
|
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.03 06:20
|
|
|
canon a70 maksab poes 6080.- vms, saad 5100.-. peale võibolla mingit nodi, umbes kott (400.-) vms. |
ehk siis sul on pakkuda? kui on pakkuda, kas sa saad organiseerida ka kuludokumendi?
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.03 06:24
|
|
|
ostmise juures tasub kindlasti vaadata ka seda mis mälukaarte masin kasutab. erinevad kaardid on väga erinevate hindade ja parameetritega. kõige
levinum vast compact flas, hinnad normaalsed, kiirused enamvähem. sony stickid vist olid peaaegu kõige kallimad (võrdlus nt 128 MB)
|
|
|
fox
huviline
Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW
|
postitati 05.09.03 06:27
|
|
|
canon a70 maksab poes 6080.- vms, saad 5100.-. peale võibolla mingit nodi, umbes kott (400.-) vms. |
Oleks asjast huvitatud, võtan privas ühendust.
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.03 05:19
|
|
|
kusjuures a70-nel on originaalis mitte aku aga patareid sees ju...
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.09.03 09:50
|
|
|
Täiesti asjalik seebikas (st kaamera, mida kasutada täisautomaatreziimil - võtta taskust, vajutada päästikut ja toppida taskusse tagasi, vaevamata oma
pead mingite parameetritega). Kui sa zoomi tähtsaks ei pea (digizoomi parim omadus on võimalus see välja lülitada), siis OK.
|
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.03 22:15
|
|
|
a300-l on väiksem reso (3.2 MP) kui osadel, ja väiksem zoom (5.1 digitaalselt; näiteks s40-l on kuni 4.9 niisama ja digiga 11x, aga digi zoom on
niikuinii natuke nadi niiet see on suht savi), säriaeg 1-1/2000 (s40-l näiteks oli vist 15 isegi - 1/2000, see on minuarust väga oluline näitaja, sest
ise pildistan pidevalt hämaras ja välguta, et pilt parima kvaliteedi ja värvidega oleks). aga nii igapäevaseks klõpsutamiseks on ideaalne aparaat.
jahh, saab küll a70 5100 eeguga, üks klubiline juba ostis kaa. teisi saab ka odavamalt
to AT: ma uurin järgi (teisipäeval) palju a300 on, siis ütlen...
nac ot: millegipärast mu privaatteadete keskus ei tööta??!? kui sõnumi avan, siis jääb liht valge aken ette... niiet kui midagi vaja siis foorum või
telefon
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 09.09.03 12:24
|
|
|
Kui siin asjapulki on siis öelge mulle lihtsurelikule mis on see hinna vahemik,mille eest saab sellise aparaadi,millega ka tulevikus midagi teha
annab.Ise arvan et lagi oleks kuskil 5,5k.Olen täitsa teadmatuses nendest riistapuudest,aga väike soov on see mõne kuu pärast soetada.Tavalisi
fotokaid omanud üksjagu. 
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 09.09.03 12:27