Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Millist digikaamerat osta. (Vastuseid: 52 | Vaatamisi: 7025)
fox
huviline

Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW

postitati 02.09.03 09:39 Tsiteeri
Millist digikaamerat osta.

Vajaks siis vähe asjatundjate abi.
Oskab mõni fotohuviline soovitada millist digi kaamerat endale soetada. Endale on silma jäänud järgmised :
Canon PowerShot A70
Nikon Coolpix 3100
on soovitatud ka seda
HP Photosmart 735

Millist neist valida või vaadata hoopis midagi muud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 02.09.03 09:43 Tsiteeri

Canon PowerShot A70-ne kohta võid infot küsida meie klubi paparazzi käest ehk siis A80cQ just ostis endale sellise riistapuu.
Niipalju kui ise olen selle aparaadiga kokku puutund siis pole küll midagi paha öelda.

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 02.09.03 09:51 Tsiteeri

Kui inglise keel ei ole probleemiks, siis soovitaks uurida natuke internetti, kus on lahatud suht põhjalikult selliseid probleeme.

Näiteks lisan juurde:
HP Photosmart 735

Canon PowerShot A70

Nikon CoolPix 3100
Nikon CoolPix 3100

Jne, jne...

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 02.09.03 09:51 Tsiteeri

ise kasutan igapäevaselt a60-t, mis a70-st erineb põhimõtteliselt pikslite arvu poolest (a60-l 2,0MP, a70-l vist 3,2MP). minu igapäevased vajadused rahldab see masin suurepäraselt - ei saa nagu eriti midagi negatiivset öeldagi - ja jääb veel funktsioone ülegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Maserati 4200GT

postitati 02.09.03 10:43 Tsiteeri

Minu soovitus oleki ka Canon. Asja eest küllalt.

Ära sa kontoritehnikat tootvate firmade riistapuid küll pildi tegemiseks kasuta! Kui on võimalus vabalt valida....

br,
Krahv

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 02.09.03 11:38 Tsiteeri

ise kasutan ja soovitan ka Canonit (omal a60) hinna ja kvaliteedi suhe tundub neil paigas olevat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 02.09.03 11:43 Tsiteeri

soovitaks vaadata ka sony toodangut. Ehk veidi kallim kui eelpool toodud isendid, kuid lisafunktsioone rohkem, kenam disain ja ehk ka kvaliteet (selle kohta ei saa veel midagi oelda, sest sai alles ostetud sony dsc-p72)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.03 12:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja teints
soovitaks vaadata ka sony toodangut. Ehk veidi kallim kui eelpool toodud isendid, kuid lisafunktsioone rohkem, kenam disain ja ehk ka kvaliteet (selle kohta ei saa veel midagi oelda, sest sai alles ostetud sony dsc-p72)

krt, mul jäi just aparaati ostes selline mulje, et canonil on sama raha eest oluliselt rohkem funktsioone... (uurisin ise kah mõnda sony fotikat).

disain on muidugi maitse asi, aga sony oma ümara otsaga mulle küll eriti peale ei lähe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.03 12:53 Tsiteeri

vast oleneb mis hinnaklassi aparaate vaadata, ise otsisin kuni 6000 krooni maksvat. canon a60 oli sel ajal selle raha eest parim mida sai. suur objektiiv, palju funktsioone ja võimalikku lisavarustust (vee all pildistamis kott jne..)

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 02.09.03 16:00 Tsiteeri

ise hakkan ka digikat ostma ning valik on langenud Canon A70 kasuks :) tõeliselt hea pill..

igasugu kaamerate ülevaated ja kommentaarid -> http://www.dpreview.com/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 02.09.03 21:52 Tsiteeri
njaaa, võta ikka Canon

hmm, mul Canon PowerShot S40.... see S on mingi kallim variant kui A? või vastupidi?

S40 on lõpp-hea muidu, saab ise säristamist ja ava suurust regullida, loomulikult igast effekte (liiga palju variante et siin nimetama hakata) ja panoraame teha, ja ka filmida.

muidu canoni originaal akud on suht sitad, niiet osta kohe teine varuks kaa. ma ostsin ja see kestab mingi 3x kauem kui originaalaku.

tglt kui huvitab, siis minukaudu saad natukene alla kaa, mul üks sõber töötab seal. ma ise sain poehinnast nac alla, pluss kauba peale statiiv (mingi mänguasi), 256 mb mälukaart ja mälukaardi-arvuti otseühenduse juhe (väga kasulik, sest läbi kaamera downloadides läheb kaua aega ja see kulutab ju akut kaa).

max resolutsioon sellel 2272x1704 on ikka haiglaselt suur, mingi 4 ja rohkemgi veel standard-resolutsiooniga (1024x768) arvuti ekraani...

pff

d | ehitustehnika, suruõhk
Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.03 04:56 Tsiteeri

Tsitaat:

S40 on lõpp-hea muidu, saab ise säristamist ja ava suurust regullida, loomulikult igast effekte (liiga palju variante et siin nimetama hakata) ja panoraame teha, ja ka filmida.

max resolutsioon sellel 2272x1704 on ikka haiglaselt suur, mingi 4 ja rohkemgi veel standard-resolutsiooniga (1024x768) arvuti ekraani...

pff

saab ava ja aega a 60-70-l ka ette anda.

resot vaja kui hakkad tegelema printimisega/laboris paberile panemisega. Kuvarilt normaalresol jah palju ei näe, kuid lõikumiseruumi peab ju kah natuke jätma ;)

br,
Krahv

Krahv
huviline

Registreerunud 11.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.03 04:57 Tsiteeri

Kuda ta mul nüüd niukene kõver tuli?:o

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.03 06:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja mike
krt, mul jäi just aparaati ostes selline mulje, et canonil on sama raha eest oluliselt rohkem funktsioone... (uurisin ise kah mõnda sony fotikat).

disain on muidugi maitse asi, aga sony oma ümara otsaga mulle küll eriti peale ei lähe.

Ühildun Mike muljega, aasta tagasi sai kah omale aparaati otsitud ja need sony vennad siin tartus ei suutnud muud midagi pakkuda kui miskit eriti suurt hinnanumbrit + veel eriti nõme klienti suhtumine. Lõppkokkuvõttes sain siit overallist Canoni Poversotti A40, 128 MB CF kaardi ja GP PowerBank3 akud 4tk 1800sed + laadija ja raha jäi veel ülegi õllede jms jaoks. Sonist oleks saand miski juustuvõileiva (Sony dcs-p50 oli vist) koos miskise kirve 16 megase memoristikkiga + sellel mudelil polnud isegi akut kaasas ja laadiat samuti mitte, niiet 10 000 vs. 8500 ja funksioonid ikka känoni kasuks. Ainuke asi, mis mulle sony juures meeldis oli videoklipi salvetsamine, nimelt seal said olenevalt mälukaardi suurusest nii pika klipi salvestada kui peale mahtus.

Aga igatahes A70 pole paha valik, muidugi pole ka selle nikkonil midagi häda. Selle HP võid kyll kohe ära unustada. See masin on ikkagi eriti amatööride inimeste pärusmaa, kes peale päästiku vajutamise ja tärnide vahel valiku tegemise midagi muud teha ei oska. Lisaks krõbiseb see topsik näppudevahel nagu kooliõpilase plastik pinal.

Tsitaat:
Esialgne postitaja daqqer

Need funktsioonid on isegi Känon Povershot A30 peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.09.03 11:51 Tsiteeri

Minu muljed omatud kaameratest:

1. Leica Digilux - 1.3 MP, omal ajal (1998a) on lahe kaamera olnud ja ränka raha maksnud, kuid kui ta sel kevadel mulle kätte juhtus, siis oli ajale suht jalgu jäänud. Kunagi ilmselt oleks kollektsionääride seas hinda läinud, ;) kuid nii kaua ma oodata ei kannatanud.
2. Nikon Coolpix 2000 - 2.1 MP, pilt suht ok, 4xAA patakad/akud, logisev suure lõtkuga objektiiv ja odavalt nagisev korpus. Klassikaline seebikas, nii ta turgu läkski.
3. Sony Cybershot DSC-P9 - 4.0 MP, väga käepärane disain ja korralik tehniline teostus (Al korpus), mugavad menüüd, mälukaarti suurusega (omasin 128 MB) piiratud videoklipp (mis võiks fotokaameral sama hästi ka olemata olla), hea infoliitiumaku, mis näitas järele jäänud aku mahtuvust minutites ekraanil ja mida sai laadida aparaadist välja võtmata. Ei ütle ühtki halba sõna, kuid läks müüki, kuna kasutasin seda peamiselt 1600x1200 (2 MP) resoga ja 4 MP oli mulle overkill.
4. Canon IXUS v2 (S200) - 2 MP, mõnus väike ja kiire, hetkel just see, mida igapäevaselt kaasaskandmiseks vajan.

Võibolla vahetan ka selle kunagi A60/A70 vastu välja. Nende eeliseks on siis 3X optiline zoom ja võimalus kasutada odavaid suure mahtuvusega AA akusid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.03 21:35 Tsiteeri

canon a70 maksab poes 6080.- vms, saad 5100.-. peale võibolla mingit nodi, umbes kott (400.-) vms.

mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.03 06:20 Tsiteeri

Tsitaat:
canon a70 maksab poes 6080.- vms, saad 5100.-. peale võibolla mingit nodi, umbes kott (400.-) vms.

ehk siis sul on pakkuda? kui on pakkuda, kas sa saad organiseerida ka kuludokumendi?

A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.03 06:24 Tsiteeri

ostmise juures tasub kindlasti vaadata ka seda mis mälukaarte masin kasutab. erinevad kaardid on väga erinevate hindade ja parameetritega. kõige levinum vast compact flas, hinnad normaalsed, kiirused enamvähem. sony stickid vist olid peaaegu kõige kallimad (võrdlus nt 128 MB)

fox
huviline

Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW

postitati 05.09.03 06:27 Tsiteeri

Tsitaat:

Oleks asjast huvitatud, võtan privas ühendust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.03 05:19 Tsiteeri

kusjuures a70-nel on originaalis mitte aku aga patareid sees ju...

AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 08.09.03 09:35 Tsiteeri

Mis keegi sellest Canon PowerShot A300 arvab?
Plaan võibolla selline asi osta!

http://www.canon.ee/english/products/about.asp?id=953

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.09.03 09:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja AudiTeam
Mis keegi sellest Canon PowerShot A300 arvab?
Plaan võibolla selline asi osta!

http://www.canon.ee/english/products/about.asp?id=953

Täiesti asjalik seebikas (st kaamera, mida kasutada täisautomaatreziimil - võtta taskust, vajutada päästikut ja toppida taskusse tagasi, vaevamata oma pead mingite parameetritega). Kui sa zoomi tähtsaks ei pea (digizoomi parim omadus on võimalus see välja lülitada), siis OK.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.03 22:15 Tsiteeri

a300-l on väiksem reso (3.2 MP) kui osadel, ja väiksem zoom (5.1 digitaalselt; näiteks s40-l on kuni 4.9 niisama ja digiga 11x, aga digi zoom on niikuinii natuke nadi niiet see on suht savi), säriaeg 1-1/2000 (s40-l näiteks oli vist 15 isegi - 1/2000, see on minuarust väga oluline näitaja, sest ise pildistan pidevalt hämaras ja välguta, et pilt parima kvaliteedi ja värvidega oleks). aga nii igapäevaseks klõpsutamiseks on ideaalne aparaat.

jahh, saab küll a70 5100 eeguga, üks klubiline juba ostis kaa. teisi saab ka odavamalt

to AT: ma uurin järgi (teisipäeval) palju a300 on, siis ütlen...

nac ot: millegipärast mu privaatteadete keskus ei tööta??!? kui sõnumi avan, siis jääb liht valge aken ette... niiet kui midagi vaja siis foorum või telefon

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 09.09.03 12:24 Tsiteeri

Kui siin asjapulki on siis öelge mulle lihtsurelikule mis on see hinna vahemik,mille eest saab sellise aparaadi,millega ka tulevikus midagi teha annab.Ise arvan et lagi oleks kuskil 5,5k.Olen täitsa teadmatuses nendest riistapuudest,aga väike soov on see mõne kuu pärast soetada.Tavalisi fotokaid omanud üksjagu. ;)

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 09.09.03 12:27 Tsiteeri

ma arvan et selle Canon A70-ga saab väga pikka aega häid pilte teha

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.0% - SQL: 62.0%]