Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: krigin peale b4-ja amordipatjade vahetust LUKKU (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 930)
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.03.06 11:18 Tsiteeri
krigin peale b4-ja amordipatjade vahetust LUKKU

igaks juhuks küsin üle, kas selline asi normaalne.
peale amorditugipatjade vahetust kumm vasta metalli krigin. rooli keerates oleks nagu suht tuuga ja viskab nagu edasi, mitte ei liigu sujuvalt rool. nagu naks naks naks:D

kas nüüd sai midagi liiga tuugalt ja tuleb uuesti lahti tõmmata või jäi sinna mingi niiskus näiteks vahele ning ongi kõik normaalne ja tahab sissetöötamist?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kalarott
huviline

Registreerunud 29.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Praegu VW Passat 1,6 TDi 2012.a.

postitati 07.03.06 13:16 Tsiteeri

oli omal samasugune lugu ,just peale amordi vahetust,kuid peale paaripäevast sõitu kadus iseenesest.Ära heida meelt sõida mõned päevad ,kaob iseenesest.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.06 16:38 Tsiteeri

Ma just reedel vahetasin ka oma autol need tugilaagrid ära ja mida ma kuulen - krigin. Mõtlesin siis et mida värki on et sai ju kõik õigesti tehtu. Kaapisin prükkarist vanad välja ja võtsin amordi otsas olevad kausid maha. Vanad tugilaagrid erinesid uutest. Õige on siis nii et see kauss toetub amordi mutri peale ja selle suure mutriga lased ta sinna kinni. Siis ei tohiks kauss jääda vastu kummi. Aga uutel oli se pesa teistsugune ja kauss vastu kummi. Nii kui pöörad ongi krigin taga. Panin kaussidele seibid alla mis tõstsid kausid ülesse poole ja vahe on nüüd sees ja krigin kadunud. Tugilaagrid ostsin Aavest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.03.06 17:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Ma just reedel vahetasin ka oma autol need tugilaagrid ära ja mida ma kuulen - krigin. Mõtlesin siis et mida värki on et sai ju kõik õigesti tehtu. Kaapisin prükkarist vanad välja ja võtsin amordi otsas olevad kausid maha. Vanad tugilaagrid erinesid uutest. Õige on siis nii et see kauss toetub amordi mutri peale ja selle suure mutriga lased ta sinna kinni. Siis ei tohiks kauss jääda vastu kummi. Aga uutel oli se pesa teistsugune ja kauss vastu kummi. Nii kui pöörad ongi krigin taga. Panin kaussidele seibid alla mis tõstsid kausid ülesse poole ja vahe on nüüd sees ja krigin kadunud. Tugilaagrid ostsin Aavest.

seep see ongi. rääkisin just spetsialistiga, kes mu masinat tegi(ja alati on teinud). patju vahetades olid seal need seibid vahel küll olnud, siis ta mõtles seda sama, et mis pulli pärast nood sinna topitud on. nüüd asi selge vähemalt. nüüd tuleb aint 2 nädalat kriginat kannatada, kuna alles siis saan garaazi alla:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.7% - SQL: 79.3%]