Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Uurin ja puurin kuidas saada lisavõimu. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1115)
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 27.02.06 02:17 Tsiteeri
Uurin ja puurin kuidas saada lisavõimu.

Ma olen siit uurinud ja lugenud ja kohe täitsa kardan küsimust esitada:) sest siin vist ei meeldi sellised teemad.
Siiski siiski ma küsin:)
Kuidasmoodi saaksin ma enda konkreetset autot kuidagimoodi natukenegi võimsamaks - äkilisemaks?
Autoks siis 1985a sigar 2,0 R5. Räägitakse tuunitud ajudest aga kas nii vanal ei olegi ju sellist asja üldse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.06 07:33 Tsiteeri

Jah karta seda teemat tasub, sest nimelt ei ole asjal mitte miskit mõtet kui just raha vabalt niisama raiskamiseks käes ei ole.
Kokkuvõttes... vabalthingavat motot on täiesti mõttetu puutuda... chip maksab palju ning annab jube vähe juurde... kui soovid erksust juurde, müü olemasolev masin maha ja osta puhuriga masin juba.
Nüüd sa kindlasti mõtled, et krt mis need sellid siin jama ajavad, et no peab kuidagi ju jõudu juurde saama, et see on BS mis räägitakse.... no võtad masina kätte... lased ära teha kaane, voolavused paremaks, natuke madalamaks ka asja, torukolle, chip, hooratast võibolt kergemaks... tulemus? raisatud on mega raha, jõudu juurde tuli vast 10-15KW mida persega ei tunne nagunii. Et jah, mõtle juba kohe uue masina peale kui jõulisa vaja on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi4ever
huviline

Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 27.02.06 08:27 Tsiteeri

nissan bluebird idl on asi lahentatud veega!Gaasi andes pihustab vett kollektorisse!!!!Kas ka nii tehase poolt aga, sellel isendil oli!(natuke mõtteainet)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 27.02.06 11:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Jah karta seda teemat tasub, sest nimelt ei ole asjal mitte miskit mõtet kui just raha vabalt niisama raiskamiseks käes ei ole.
Kokkuvõttes... vabalthingavat motot on täiesti mõttetu puutuda... chip maksab palju ning annab jube vähe juurde... kui soovid erksust juurde, müü olemasolev masin maha ja osta puhuriga masin juba.
Et jah, mõtle juba kohe uue masina peale kui jõulisa vaja on.
Eks ta õige ole.
õigel autol on turbo ja Quattro.
kuid kui soov on kindel siis laiem sport nukk (soinaste 46 tartus) ja avaram õhupuhasti ja õhu võtt.
minu arvates on see väikseima rahaga suurim kasu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 28.02.06 06:50 Tsiteeri

Kui sul oma auto jube armsaks on saanud ja vahetada ei taha aga õudselt oleks vaja jõudu juurde saada siis tee esialgu kap. rem. mootorile, juba siis peaks pisut jõudu tagasi tulema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 4.6% - SQL: 95.4%]