Lehekülgi: 1 2 |
raiz24
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.06 21:48
|
|
|
Léedust auto ostmisel vajan natuke abi.
leidsin leedu autolehest peaaegu sellise auto nagu mulle sobiks.Kas kellelgi on tuttavaid kes käib aegajalt leedust autosid toomas? Sümboolse summa
eest tahaks lasta selle auto üle vaadata kuna endal ei ole hetkel aega leetu minna.
kindlasti hakkate nüüd kõik ütlema et Leedust auto jne.... usun siiski et sitta müüakse igal pool ja kui autot ikka võimalikult hoolikalt
kontrollida ja kõik tundub norm siis ei ole ju vahet kust osta.
auto siis iseenesest selline: http://www.autoplius.lt/pirkejams/print?type=lengvieji&id=718161
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.
|
postitati 25.02.06 06:56
|
|
|
Leedust on küll ise lihtsam auto ära tuua. See ühe päeva teema. Sõbra autoga sinna ja kahega tagasi. Pole ju mõtet lisa tonne võõrastele veo eest
maksta.
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 25.02.06 07:01
|
|
|
MIna olen ka sellepoolt et ise ikka järgi sest oma silm on kuningas.Näed vähemalt ise ära mida ostad.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Vanja
huviline
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel liikurita
|
postitati 25.02.06 07:02
|
|
|
Soovitaks samuti käia ise kohal ja tagasi tulla 2 autoga. See on ohutum ja oled ise ka rahul, et oled autot oma silmaga näinud.
|
|
|
curse22
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: RED B4
|
postitati 25.02.06 07:19
|
|
|
ja kõige kindlam toomise juures et korrakski autot üksinda ei jäta ,sest see põhimõtteliselt ei kuulu kellegile kindlalt
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.06 07:26
|
|
|
Ma saan nagu aru et mees tahab lihtsalt teada millises olukorras auto on ja kas tasub osta. Te jahute et too ise ja too ise.
|
|
|
raiz24
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.06 07:56
|
|
|
Tänan vastajaid,
aga jah egelikult oli plaan selline et kui eestist autot ei leia siis lähen märtsi kuus leetu kohe mitmeks päevaks autot otsima aga kuna seal hetkel
selline auto müügis nagu tahaksin ja endal pole võimalik paari nädala jooksul minna siis oleks hea kui keegi asjalik saaks auto üle vaadata ja kui
tõesti normaalses korras on siis küll ma selle sealt kuidagi ka ära toon.
|
|
|
raiz24
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.06 16:29
|
|
|
up
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 26.02.06 18:26
|
|
|
Up!
Ja mine ja ela seal kasvõi 2 nädalat, sellepärast pead seda litvaa teemat uppima?
Mine ja vaata need pudrumäed üle ja räägi palun teistele ka.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
raiz24
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.06 15:53
|
|
|
Kle kiireaudi kas sa oledki või lihtsalt tahad jätta endast sellist õelat ja elust kibestunud inimese muljet??? Miks on sul vaja iga teema kohta
midagi kobiseda? Ka mulle tunduvad paljud teemad täiesti mõttetud aga ma ei sekku nendesse vestlustesse sest teema algataja ootab ju ikkagi abi või
siis asjalikke vastusi oma küsimustele.
Loodan et saad ikka aru mida öelda tahan
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.06 16:21
|
|
|
Mind ntx huvitab, miks Sa upid teemat, kui oled otsustanud ise sinna 3 päevaks elama minna?
Vb. oled ise kibestunud, et ei suuda Eestist autot leida?
Kusjuures, enne sinna minekut soovitaksin selle asemel, et plärtsuda: a`la mis te peedite, seal on ju nii head autod, uurida inimeste käest, kes on
sealt toodud auto otsa sattunud või sealt ise õnnehunniku toonud.
Vt, kui keegi on p*rsest saanud, sellest on ju häbi rääkida. Seepärast ongi ainult nö. head kommentaarid asjade kohta.
Olen ka ise sealt mõned autod toonud, aga nii, et ostan lampi leeduka käest, ma enam ei tee. Ausõna.
Tee eeltööd ja lõpuks ostad ikka auto Eestist, sest hinnavahet eriti ei ole.
Ja lõpuks esitaksin Sulle sellise küsimuse: Miks peaks leedukas müüma väga korralikku ja head autot alla sealse turuhinna?
Ja ma loodan, et said aru, mida ma tahtsin ka oma eelmise postiga öelda.

11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Jaks
huviline
Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant
|
postitati 27.02.06 16:46
|
|
|
No ma nüüd nii pessimistlik küll ei oleks.
On saanud nii mõnigi auto sealt tuua ja ma küll ei mäleta, et oleks mingi erilise s... kaela saanud.
Hetkel see auto millega liigun on ka Leedust toodud ja ma ei kurda, et oleks kehva.
Lisaks sellel on neid enda tutavatel veelgi ja kõik liiguvad ilusti. Eks mingeid pisi asju on tulnud ikka vahetada, aga sellest ei pääse ka nende
puhul mis ostetud Eestist.
No ja mis ma siin oskan ikka kokuvõtteks ütelda, et lähen ja toon endale veel kui selle otsustan maha müüa. Aga hetke plaanides on lihtsalt selline
liikur, mille leidmine muutub iga hetkega aga raskemas ja seega võib selle leidmin olla lihtsalt raskem.
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.06 17:23
|
|
|
Ok, Jaks, Sul on vedanud.
Nagu mainisin, ebaõnnestumistest ei räägita.
Ma siis toon mõned näited, kuidas ja mismoodi on reeglina asjad toiminud.(On ka erandeid, kuid need kinnitavad reeglit)
Vol. 1
Tere.
Müüd autot?
Jah.
On alles?
Jaa, VEEL ei ole müüdud, aga huvilisi on nii,et tapab(Vaatamata sellele, et asi on juba 2 kuud üleval olnud sama hinnaga.)
Mis autol viga oli, kui tõid?
Mitte midagi.
Ok, ok, ära nüüd seleta, oli avariiline, või mootori/jkasti probleem?
Ei olnud, no hea küll, stange on värvitud.
Kas stange on ainus, mis on tehtud?
Noo, päris ikka ei ole, et tegelt oli laks pool külge ka maha võtnud.
Kuidas tehtud töö kvaliteet on?
VÄGA hea, aru ei saa, et oleks tehtud.
Selge, pane mulle auto kinni, tulen homme(kohe, ülehomme), vaatan üle.
Kohale jõudes avanev pilt on reeglina selline:
Stange on 2meetri pealt ette visatud, see külg, mida on värvitud, on loppis, sest eeltöö on olnud erakordselt sitt.
Värv jookseb, sest nii sai odavamalt.
Vol. 2 ( See on nüüd sõna otseses mõttes elust enesest. Sarnaseid võib tuua mitmeid, aga see on 1 eredamaid. Ei juhtunud minuga.)
Tere, müüd autot, on veel alles?
Jaa, on.
Mis seisus on? On avariiline olnud, mingi muu rike?
Ei, väga hea auto etc.
Kohale jõudes oligi kõik väga hea.
Aga näedsa, müüja unustas mainida 1 pisiasja...et auto liigub ainult tagurpidi, sest edaspidi käigud lülituvad nii, nagu jumal juhatab st. vahest on,
vahest pole.
Ja neid näiteid võiksin veelgi tuua.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Jaks
huviline
Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant
|
postitati 27.02.06 17:30
|
|
|
Jah ma ei vaidle vastu, et see mis kiireaudi räägi ei või olla tõsi ja võibolla nende autodega mis mina tean on tõesti jopanud.
Aga kui nüüd nii võtta siis ainult Lynx-i S2 on toodud nii, et olime auto välja valinud ja läksime kindla peale.
Enamus korrad on käidud ikka lambist ja autoturul. Seega ei ole midagi kindlat välja vaadatud ja ei ole ka otseselt mingit petumust.
Aga jah on ka juhtundu seda, et on saanud ka tühjade kättega tagasi tulla, sest sobiliku ei ole leidnud.
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.06 06:27
|
|
|
Hehe,
siin teemas võib
lugeda kah kodanik Kaido seikluseid Leedus...
Aga kui autodega rohkem sina peal oled, aega laialt käes on siis miks ka mitte leedus ringi vaadata... võib leida ka korraliku auto
mõni tuhat kilomeetrit lähemalt.
|
|
|
Joyless
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0
|
postitati 28.02.06 14:56
|
|
|
huvitav ma mäletan jällegi seda kui sai küsitud hanneselt ,et ütle nüüd ausalt kuidas see auto sul seal platsil on vastuseks saadi, et väga korralik auto vaid mõned pisikesed iluvead ....
läksime siis kohale vaatama auto jumalast täkkeid täis ja kapotialune
õline (saksast toodud auto oli) .... võta või jäta kumb siis parem on .... leedukad või sina hannes (ega ma tookord ei lootnudki väga et päris ausa
vastuse saan) ja samas on mul leedust toodud vägagi hea auto
ei midagi isiklikku
|
|
|
Alp
huviline
Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550
|
postitati 28.02.06 15:04
|
|
|
Kas 15a. vanal autol ei ole täkkeid? Ja kui mootori puhtaks pesed, siis tulevad sinusugused halama ,et miks pestud on (mulle meeldiks küll näha kust
mingi tihend lekib jne).Tahad veatut autot siis www.audi.ee abiks .
|
|
|
|
Joyless
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.06 15:09
|
|
|
ma ei nurisend, lihtsalt ei ole siin eestis asi midagi parem ja muide minu autodel ei ole kapotialune õli täis aga tõesti ilustatakse asju siiski igas riigis ja samuti võib ka jampsi saada igalt poolt
sry et julgesin midagi öelda üldse austatud vanemad tegijad 
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.06 15:45
|
|
|
Mnjah. Kas parandusvärviga ärapeidetud kriimud, pestud mootor, et õlileket ei oleks võimalik avastada oleksid paremad?
Jah, ilmselt on mul nii mõnigi auto jäänud selliste asjade pärast müümata, kuid ma ei kahetse seda. Nimi on ka midagi väärt 
Edit: Vale oleks olnud asi siis, kui ma oleks väitnud, et auto väga ilus-sile-libe. Ehk siis, mõnele on iluviga olmemõlk/kriim, mõnele sissesõidetud
külg.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Joyless
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.06 16:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Mnjah. Kas parandusvärviga ärapeidetud kriimud, pestud mootor, et õlileket ei oleks võimalik avastada oleksid paremad?
Jah, ilmselt on mul nii mõnigi auto jäänud selliste asjade pärast müümata, kuid ma ei kahetse seda. Nimi on ka midagi väärt 
Edit: Vale oleks olnud asi siis, kui ma oleks väitnud, et auto väga ilus-sile-libe. Ehk siis, mõnele on iluviga olmemõlk/kriim, mõnele sissesõidetud
külg. |
just igaüks võtab asja omamoodi.... lõpuks omati jõudsime arusaamisele.... sina võtsid tookord asja nii, et auto korras ja mina nii, et ei ole korras
sina võtsid pisikest iluviga kui enamvähem terve kere üle värvimist ja mina
jällegi leidsin et see päris kõva viga 
|
|
|
C6
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.2 ja A4 Avant Quattro 1.8T
|
postitati 28.02.06 16:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Alp
Kas 15a. vanal autol ei ole täkkeid? Ja kui mootori puhtaks pesed, siis tulevad sinusugused halama ,et miks pestud on (mulle meeldiks küll näha kust
mingi tihend lekib jne).Tahad veatut autot siis www.audi.ee abiks . |
Joyless ei kurtnudki ju selle üle, et 15 aastat vanal autol on üle kere täkked ja mootor on õline. Joyless kurtis seda, et telefonis rääkis kiireaudi,
et auto on ok. 
Muide, igal 15 aastat vanal autol ikka ei ole ka kere täkkeid täis ja mootor õline. Seega seda ei saa kuidagi loomulikuks asjaks pidada, mida
telefonis mainidagi ei maksa. Eriti, kui konkreetselt auto seisukorda küsitud.
Enda kogemus ütleb ka, et mingit vahet pole, kust ja kelle käest osta, automüüjad on suht sarnased igal pool. Lihtsalt korralikult tuleb auto üle
vaadata enne ostu.
|
|
|
Alp
huviline
Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550
|
postitati 28.02.06 19:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: C6
mingi tihend lekib jne).Tahad veatut autot siis www.audi.ee abiks . |
Joyless ei kurtnudki ju selle üle, et 15 aastat vanal autol on üle kere täkked ja mootor on õline. Joyless kurtis seda, et telefonis rääkis kiireaudi,
et auto on ok. 
Muide, igal 15 aastat vanal autol ikka ei ole ka kere täkkeid täis ja mootor õline. Seega seda ei saa kuidagi loomulikuks asjaks pidada, mida
telefonis mainidagi ei maksa. Eriti, kui konkreetselt auto seisukorda küsitud.
Enda kogemus ütleb ka, et mingit vahet pole, kust ja kelle käest osta, automüüjad on suht sarnased igal pool. Lihtsalt korralikult tuleb auto üle
vaadata enne ostu. |
Seda Joylessi "üle kere täkkeid täis" juttu ei tasu nüüd ka eriti tõsiselt võtta , inimeste silmavaade on kohati piiritu ,nägi paari täket ja tema
jaoks oli see kohe "ulme".Meil pole siiani ühtegi autot olnud mis ei vastaks hinnale , kui tiba nutusem välimus siis ka hind madalam ja
vastupidi.Sest enamus jeestlasi tahab saada ilma rahata uut autot 
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.06 20:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: C6
|
et auto on ok. 
|
OK= Vastab hinnale.
Ja see teema kisub ka suht ilaks. Kui Keegi tahab mulle midagi öelda, või on minult ostnud auto, mis ei ole vastanud hinnale, või olen ma teda petnud
millegiga, valetades auto seisukorra kohta, see tuleb ja kurdab mulle oma muret ise, mitte ei haugu anonüümselt.
Ja kui keegi tahab haukuda, astugu platsilt läbi ja tehku seda.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.06 20:40
|
|
|
eriti kõvad mehed koos. Klge lõpetaks selle tigetsemise äkki ära...imelik nagu lugeda või tigetsege u2u-s
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |