Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi hooldus a6 1999 4,2 ´quattro (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1251)
andres088
huviline

Registreerunud 06.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.06 19:12 Tsiteeri
audi hooldus a6 1999 4,2 ´quattro

Kas tartus on mõni koht veel kus saaks hooldust teha? tauf-autos on pikad järjekorrad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 06.02.06 20:01 Tsiteeri

Kui hooldusraamatusse jälge, siis Catwees võibolla. Aga proovi / uuri, kuidas Revalis, Tallinnas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.02.06 22:16 Tsiteeri

Catweesi mina audit ei viiks, samas neil ka igasugune audi juppide tellimine lõpetatud viimaste andmete kohaselt. Sorry kui midagi valesti tean, või telefoni teel mingit valeinfot anti :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 07.02.06 11:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Catweesi mina audit ei viiks

Miks mitte? Ma olen just seal käinud, eelmise aasta lõpus veel tellisid originaalosi ka. Või on midagi vahepeal muutunud?

Taufiga seevastu on alati mingi jama, viimane kokkupuude oli, kui sai sealt küsitud hinnapakkumist päris kalli töö kohta ja ma helistasin sinna kolm korda, saatsin kaks e-maili ja käisin korra kohal ka. Ainult lubadusi kuulsin, aga hinnapakkumist ei ole saanudki.
Läksin siis Catweesi, seal meister märkas, et vaatasin rääkimise ajal kella. Pani siis jooksuga töökotta küsima, palju selline töö aega võib võtta. Jooksuga tagasi ja mõni minut peale uksest sisse astumist oli mul hinnapakkumine käes ja töö tegemiseks aeg kinni pandud. Ja nädal hiljem oli töö korralikult tehtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.3% - SQL: 77.7%]