Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: Kumb järgi annab kas makk või võim. LUKKU (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1536)
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf III

postitati 31.01.06 18:44 Tsiteeri
K: Kumb järgi annab kas makk või võim. LUKKU

Kui kuulan muusikat norm. tugevusega pole midagi keeran veidi kõvemaks siis hakkab nagu hakkima kas siis jääb võim nõrgax või äkki makk??

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 31.01.06 19:36 Tsiteeri

Kirjelda seda "hakkimist" tiba paremini, üldjuhul ei saa makk nõrgaks jääda, kuna maki võimu ju ei kasutata, või on mingid kõlarid maki taga kah, sellegi poolest ei tohiks seal mingid nn hakkimist olla vms..
Mis makiga üldse tegu on?

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.06 19:43 Tsiteeri

JVC KD-LH2000
aga võim pioneeri oma. täpselt selline effekt nagu plaat viskaks. ustes olevad kõllid on maki järgi ja suppar on võimujärgi. eelmise omaniku poolt nii pandud, enda aruga panex kõik võimule järgi. kas mul on hea idee.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.06 19:48 Tsiteeri

Millised kõlarid sul seda häält teevad, vabalt võib olla, et kõlarid peppus vms.. Ei usu, et foofer seda teeks, samas.. never know. Võid ju proovida teist head'i kah ja vaadata, kas ikka teevad seda häält, kui jah, siis uued kõllid :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
taivo9
huviline

Registreerunud 08.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 Q2.8

postitati 31.01.06 20:02 Tsiteeri
Kasuta

Kasuta kondekat ,vöimul jääb lihtsalt voolu väheks ,siis hakkab hakkima:);)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.06 20:47 Tsiteeri

tümps jääb vait ja siis sellega kaasneb see et kõlarid ja supapr 0,1sek vait. täpselt selline effekt nagu plaat viskaks.
makk aga näitab et lugu käib ilusti edasi.

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 13:16 Tsiteeri

niih.. Loe uuesti iseenda postitus üle. Vait jäävad nii võimu taga olev bassikas, kui ka kõlarid, mis on maki taga.
Järeldus - osta omale uus makk :)
Muid vigu ei oska enam otsida, kas seda esineb nii raadio, kui ka kõigi teiste plaatidega jne..

taivo9: Milleks vaja kondekat, ostku siis juba kõvem aku, samas, ma ei usu, et seal on miski 1k võim ja sellele sobiv woofer, et oleks kondekat vaja. Ja palju sa kondekatest tead ? Mina näiteks ei soovitaks seda üldse osta, meil siin enamus liiguvad siiski 1F ja need on täiesti mõtetud!
Kui tümpsu palju, siis lisaaku ja korras, muidu ajab ka lihtsalt üks tugevam aku asja ära ilma probleemidetta.

cool: võid tulla, kui ise viga ei leia.

Edit: Kui tihti ja millal seda esineb, kas ka siis, kui auto seisab jne ? Proovida võid veel nii ka, et paned makile järele teiste juhtmetega ainult ühe mingi teise kõlari ja kui siis ka teeb, siis vb tõesti juhtmetes, nagu ranz ütles, kuigi ma ise selles miskipärast kahtlen, kuna nii bassikas, kui ka teised kõlarid vait jäävad.
Katseta, ma ei usu, et asi väga tõsine on.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 13:22 Tsiteeri

Kas ta teeb nii pidevalt? et nii kui keerad hakkab "hakkima"? kui jah siis võta võim tagant ära nt ja proovi siis, kui siis viga pole, pead hakkama võimu kaabeldust üle kontrollima. Kui siis ka nii teeb on viga kuskil makis mis ära minestab millegi peale (külmjoode kuskil sees... vigased komponendid... krt teab mis veel). Enne uue maki ostmist kontrolli ikka asjad üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 17:45 Tsiteeri

asi korras üx juhtmeke oli lahti ju siis sõidu aeg raputas. aga äitah kes aitasid. müts maha nende ees kes teisi nõu ja jõuga aitavad.

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 18:08 Tsiteeri

Täitsa kohe huvi pärast küsin, mis juhe see selline oli, mis seda tekitas ?
Miski asi läks massi v ma ei kujuta hetkel ette :S Mingi maki juhe pidi olema, muidu ei mõikaks kõigile kõlaritele, samas, kui kõlarijuhtmete otsad kokku lähevad, siis tekib sama asi..
Aga jah, valgusta uudishimulikku nüüd :D

cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 18:47 Tsiteeri

mina ei uurinud üks tuttav jõgeval tegeleb auto-audioga. oli nats vaba aega vaatas üle ütles et mingi juhe lahti. ma olen audio alal võhik. ma ei saanud makiga neid võtmeid kaasa millega makki eemaldada. äkitsi ta ütles ka vist midagi kõllide kohta. aga süsteem kõik pidi korras olema.

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 18:51 Tsiteeri

Nu selge siis :)
Aga hea, et korda said.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.3% - SQL: 74.7%]