Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: Typ 85 Quattro (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 2652)
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 30.01.06 16:11 Tsiteeri
K: Typ 85 Quattro

Praegu see isend silma jäänud:
http://www.mobile.de/SIDetylxgoqEvlQ2U.beujPDw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1138640611A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~B mPA1A1B20B23%81F-t-vCaMiMkMoQuSeVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100B14D1900AQAGCPKWHinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?sr_qual=G&top=3&bereich=pkw&id=11111111194700810&

Pole ma jõudnud neid veel otsida kah aga ehk soovitate, kust vaadata?
Lätist, Leedust ?
Kuna ma ei ole suurem asi netis surfaja ega otsija, siis ehk saab siin saite ja muid kohti, kust otsida.

Tekivad ka küsimused, miks just siis see masin: Ei tea isegi, siin neid järjest tekib, samas korralik isend on juba väga väärtuslik, seega peaks nagu andma oma panuse ja ka soetama, ning hoidma nagu oma naist :D

Hind võiks pidama jääda 40-50k vahel.

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.06 20:16 Tsiteeri

samast kohast ostsin ka enda Urquattro...
Mis nüüd puutub Coupe Quattrosse, siis see hind ei ole eriti soodne, kuid ega ta ulmekirves ka pole. 1000EURiga reeglina neid aparaate ei leia. 1500ga võib vahest trehvata.

Lätist on neid ka toodud jah, nt http://auto.reklama.lv/lv/index.html

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.06 21:53 Tsiteeri

Hind tulebki u. 2500 EUR
Ja sealt ma hetkel nagu ei leidnud cq´d :(
Eks otsime siis edasi :)
Tänud.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 31.01.06 20:52 Tsiteeri

Aga kust kohast sina selle välja kaevasid, saan aru et mobiles aga kuidas? Mina ei leidnud olen pidevalt vaatand aga ei midagi.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 01.02.06 00:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Aga kust kohast sina selle välja kaevasid, saan aru et mobiles aga kuidas? Mina ei leidnud olen pidevalt vaatand aga ei midagi.

See tuli alles hiljuti müüki ;) . Aga muidu on võlusõna allradantrieb.

Jah, typ 85 liigub harva. Pigem leiad hea hinnaga typ 89. Hoia mobile-l jms. silma peal ja kui leiad midagi sobivat tuleb välkiirelt tegutseda...muidu ostab keegi teine selle su nina alt ära :P .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.02.06 02:14 Tsiteeri

Ise olen täheldanud, et typ85 cq isendid jõuavad olla mobiles üleval 3-7 päeva ja siis on need kadunud. Kunagi sai isegi helistatud ühe 2,5k euri maksva isendi asjus müüjale ja asi oli ostetud ära peale paari tundi kuulutuse ülevalolekut :(
Pidevalt olen jälginud, aga nagu mainitud, mõned päevad ja läinud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 01.02.06 08:56 Tsiteeri

Huvitav on muidugi see, et nagu ikka kombeks ja kohane, siis kui selline isend meil eestis müügis on siis leitaks et praegu pole raha ja väga kallis a-la alla 2 k eurot. Nagu ma enda oma müüsin. Alguses oli jutumehi palju, kes aina vaatavad ja ootavad pingsalt et midagi müüki jõuaks, aga kui selline platsis siis ei taheta, põhjuseks ikka liiga kallis jne. - eks tooge siis saksast odavamalt, kui saate :P Hind ju ei ole liiga kõrge. Aga minu ekskuubiku sai vähemalt väga hea ja korralik omanik, kes saab tema väärtusest aru ja hoiab teda helgemalt kui ma arvata oleks osanudki :)
Aga kevade poole olen mõelnud mõne kuubiku siia eestisse veel sebida... eks siis jälle, kes ees see mees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 10:12 Tsiteeri

Jah kui sinu autost huvitusin siis ütlesin et ostan kui saan müüdud oma treseri, see siiamaani alles. Eks need raha asjad käivad paraku nii nagu nad ise tahavad mitte päris nii nagu me ise tahannme.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Jah kui sinu autost huvitusin siis ütlesin et ostan kui saan müüdud oma treseri, see siiamaani alles. Eks need raha asjad käivad paraku nii nagu nad ise tahavad mitte päris nii nagu me ise tahannme.

Sorry, ma ei pidanud Sind silmas, Sinuga oli meil omaette diil, ma räägin üldiselt nendest kes halavad et kusagil pole ja kui on siis on selline vaikus et anna otsad. Täpselt nagu suurte S audide puhul, muidu on kõik jutumehed et tahaks ja värki, aga kui mõni müügis on siis on üks ja teine häda :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 01.02.06 16:34 Tsiteeri

See on igal pool täpselt samamoodi. Vähestel on tagataskus raha oma unistuste koheseks väljaostmiseks, samas kui teoorias on võimalik see raha midagi müües tekitada. Inimene ikka mõtleb oma võimaluste piirimail tavaliselt. Samas, tõsised ostuhuvilised nagunii ei hakka aega raiskama netis jauramise peale - sel ajal võib ju keegi teine juba ette jõuda ja käpa peale panna...

Nüüd asjast ka. Allpool toon paar linki Lätis hetkel saadaolevatele Typ85 Coupe Quattrodele (järeldasin lingist, et otsid just Coupe'd):

Coupe Quattro 1986 1450 EUR

UrQuattro 1983 3000 EUR

Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 01.02.06 17:22 Tsiteeri

siit lehepealt leiate äkki midagi!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 18:26 Tsiteeri

Kristjanile niipalju, et kui seda teemat silmas pidasid ostusoovi ja muu juures, siis see hetkel uurimaks, palju neid üldse liigub ja kust kohast neid netist otsida saab. Neid, mis eestis müüakse, ei taha vist jah keegi osta, ehk umbusklikusest ? Aga kusjuures ei soovitatud mulle siiski s2'e osta ja kiideti just typ85 cq'd, kuna selle väärtus kavatseb varsti päris kõrgele tõusta.
Hetkel ka niipalju, et seda autot ma nagunii pidevaks sõitmiseks osta ei kavatse, vaid nokitsemiseks, kui tekib vaba aega ja talvel muidugi ka libeda nautimiseks.

Viimase soovitatud lehe pealt leidsin kohe esimesel otsingulehel ühe punase cq, oli kuidagi odav teine, isegi tavalised cupid olid kallimad. 1250EUR oli.

Aga jah, tänud siis aktiivsetele, kes ühel või teisel viisil siia midagi kirjutanud on ja aidanud, ehk on mõnel veel soov osta ja nüüd on ehk natukenegi, kust otsida.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 01.02.06 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:

Neid, mis eestis müüakse, ei taha vist jah keegi osta, ehk umbusklikusest ?

Ehe BS:D, näita mulle ka mõnda Typ85 CQ, mida Eestis müüakse. Mult on 4 korda tahetud auto tõsimeeli pee alt ära osta. Ühe Eestis asuva CQ müügi ümber tekkis ka siin foorumis kunagi üsna terav andmine. Kui tahad teada miks neid autosid Lätist ja Saksast tuuakse, siis tee ostuettepanek mõnele omanikule Eestis...;)

Typ85 CQ ei ole mingi kuld ega vana vein, aga fakt on, et need autod on soetatakse teadlikult ja reeglina ei ole daily driverid, mistõttu neid ei vahetata niisama lihtsalt uuema auto või sedelite vastu...

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 20:42 Tsiteeri

Siin pidasin tegelikult silmas Kristjani müügiteemat, tal oli see natuke aega ikka müügis, enne,kui ära osteti. Aga see selleks, tegelikult on ju auto väärt palju rohkemat oma hinnast. Kui ma tuleksin küsiksin sinult, et müü, siis ma umbes kujutan ette, mida sa vastad, asi ei ole enam rahas vms.. Hetkel olen mina oma v8's sama moodi kinni ja arvan, et see summa, mille eest ma oleksin nõus selle maha müüma on päris kõrge, kuna sinna autosse matnud juba üsna palju. Ja mitte ainult raha.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 22:19 Tsiteeri

Läks tuliseks jah:mad: Paistab et Joel oskab kohe neid autosid leida. Sellel Urril paistab puur ka sees olevat kui piiluda läbi taga külje klaasi.

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.06 22:39 Tsiteeri

Kus juures Joeli antud on päris mitu CQ. Mul Käib alati jõnksläbi kui näen seda vana head couped.

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.06 17:32 Tsiteeri

Kuuldu ja nähtu põhjal on Joelil jah päris kobe masin valmis saanud, seal vaeva kah kallal nähtud ma arvan. Samas, see ju puhtalt rallimiseks ongi, rahvarallid jms.. kui ma ei eksi!?
Muidugi see sapakas on ka tore asi, kusjuures, Joel, mis su volvost saanud on, mida sa nagu silmatera hoidsid ?
"Vist olid see sina, kui mälu ei peta"

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.06 19:53 Tsiteeri

Ma arvan, et kui sellise kuubikuga rahvarallile ronida, peaks olema peast ikka täitsa id*oot või lihtsalt aega ja raha liiga palju üle. Need töötunnid, raha jms mis mõni mees oma auto alla paneb.. ma arvan et ka kõige p*hhuistlikumal inimesel hakkaks sellest kõigest kahju ja ostaks rahvaralli jaoks midagi odavamat või midagi sellist, millest pole kahju kui otsa saab... Nii et ärme ajame hobiautot ja rahvaralliautot segamini :)

P.S! Exclusive, polnud mu kuubik midagi kaua müügis, kokku vast paar nädalat, sellest 1 päev sai olla ta müügis puhtaks pestud piltidega, peale seda kuisai korralikud pildid üles, saadi aimu. Muidu tundus ta teistel piltidel suht raibe.. :) Muideks need pildid on siiamaani seal üleval ja eks vaata ja mõtle kas mu küsitud hind ikka oli nii väga kõrge siis ? Pildid on SIIN

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.06 08:04 Tsiteeri

See Volvo oli ja on siiani mu vanemate auto ja selle silmaterana hoidmine on perekondlik traditsioon, mida mina ka tervislikel põhjustel:D jätkasin, sellal kui mul omal autot ei olnud.
Kuubikuga rallit sõita ei plaani, kuna "rahva"ralli 4WD klass tähendab meil tänapäeval ca miljoni maksvate aktiivdifrite ja 350+ hp rallireplicate võiduajamist eelarvega 1 etapi kohta rohkem kui mu auto väärt on. Lisaks puuduvad ka piisavad oskused, olen elus 1 korra rallil osalenud. Usun, et Miku suudab Audi lippu märksa kõrgemale upitada.
Nobedaid Typ85 Audisid ikka tasapisi tekib meile siia. Eks aeg näitab millal Hannese S2 12.0 veerandmiilil murtud saab...

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.8% - SQL: 61.2%]