Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kas sidur võib kõriseda? (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1924)
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 29.01.06 09:50 Tsiteeri
Kas sidur võib kõriseda?

Selline asi, et mingi asi kõriseb. Kapoti alt aru ei saa misasi. Tuleb ja kaob nagu ise tahab. Vabakäigul, sidur all, käik sees vahet pole. Siiamaani olen ainult tähele pannud, et kaob ära kui käiguga pidurdada. Kirjeldada ei oska kahjuks. Kõrin muuturb kiiremaks kui gaasi anda. Autoks siis S4 2.2t manual.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aimar
huviline

Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 29.01.06 09:53 Tsiteeri

mul oi sama moodi kõrin..kaasi andis läx ullemax......aga viga peitus kardaanis esimeses otsa liigendis see oli täiesti kuiv kuulid olid pea roostes sees juba....seega sai ära vahetatud-.. eraldi liigendit audil sinna pakkuda pole aga 1:1 sobib ford scorpio 2,9L 91-93 aasta veo võlli kas sisemine või välimine ots.....ja nüüd vaikus majas:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 10:01 Tsiteeri

Kardaan ei tohiks seistes häält teha. Ja see pole mitte auto kiirusega vaid põõretega seoses.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Neno83
huviline

Registreerunud 19.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2 coupe 93 (ABY), coupe GT 84 (JS), 80 quattro 83 (KK), 80 quattro 84 (JS), A6 avant 2,5TDI quattro 96 (AEL)

postitati 29.01.06 11:18 Tsiteeri

Äkki sidurisurvelaager teeb häält.
Kui siduri pedaal alla vajutada ja tekib kõrin ja siis uuesti pedaal üles lasta ja kõrin kaob, siis suure tõenäosusega survelaager hakkab otsa saama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 11:33 Tsiteeri

Kas keegi üldse loeb ka mida ma kirjutan? On ju selgelt kirjas et vahet pole kas on sidur all või mitte. Survelaager see ei ole.

12.301@181km/h
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 29.01.06 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Kas keegi üldse loeb ka mida ma kirjutan? On ju selgelt kirjas et vahet pole kas on sidur all või mitte. Survelaager see ei ole.

Minul järgnes kunagi peale pikaajalist kõrinat vaikus...ükski käik enam sisse ei läinud - puruks oli siduri kettas asuv mingi pisike nõellaager.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 18:13 Tsiteeri

Imelik. Ma ei tea küll, et kettal mingi laager oleks.

12.301@181km/h
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 29.01.06 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Imelik. Ma ei tea küll, et kettal mingi laager oleks.

Ma ka ei teadnud...aga töömees hoidis seda näpu vahel kui siduriketta vahetusest autole järgi läksin.
P.S. samas võis ta kuskilt mujalt "sealt kandist" pärit olla - pead ei tahaks anda.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 18:29 Tsiteeri

Minuteada on seal 2 laagrit ei ühtegi rohkem. Üks väntvõlli otsa sees ja teine siduri survelaager.

12.301@181km/h
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 29.01.06 19:42 Tsiteeri

minul tegi sellist nalja generaatori laager.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 19:57 Tsiteeri

Niipalju veel, et kestnud on see jama ca 6 kuud. Ära ei kao ja valjemaks ka ei lähe. 10 000km peale oleks pidanud ju kõrisev laager kokku jooksma juba. Ja rihmavahetuse ajal oli genekas ok. Aga välistada ei saa sedagi. Suht müstiline asi.

12.301@181km/h
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 29.01.06 20:14 Tsiteeri

mul tegi genekas häält mingi teatud pöörete juures. Võtsin geneka rihma maha ja oli vaikus, nii oligi süüdlane teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.06 20:18 Tsiteeri

Mul samas täiesti lambist. Üldiselt külmalt ei ole. Soojalt kui on, siis vahepeal ikka väga valjult. Samas kui vaja kuulata, on kadunud.

12.301@181km/h
janar4
huviline

Registreerunud 20.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 03.02.06 20:23 Tsiteeri

mul ka , täna hommikul tegi mingit imelikku kõrinat mida kunagi pole olnud, ise arvasin et külmast mis eile oli. kõrin läks lambist üle peale paar kilomeetrit

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.3% - SQL: 78.7%]