Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6, 95a suure külmaga ei tööta kliima. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1372)
ALeGoq
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.06 19:56 Tsiteeri
A6, 95a suure külmaga ei tööta kliima.

Tere. Teadjad, järsku keegi oskab öelda milles viga? A6, 2,6 suure külmaga kliima ei lülitu sisse (ahju puhurid ei puhu). Eelmisel talvel panin juba tähele, et -15 külmaga ei lülitanud kliimat sisse enne kui mootor veidi ei soojenenud. Nüüd aga -30 ei tahtnud mind auto üldse soojendada. Kolme tunni pärast üritasin uuesti ning mootori soojenedes asi toimis. Mootor on soe, selline tunne nagu vool ei tule kliimasse sisse, kliima ekraanid on pimedad. Nüüd kui ilmad soojenevad asi toimib aina kiiremini. Arvatavasti asi võib olla kas kontaktides või siis releedes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
paala
huviline

Registreerunud 30.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant 4,2FSI

postitati 24.01.06 20:48 Tsiteeri

Mul sama viga, kuid mul pika peale hakkab tööle. Välis temperatuur kah on viivitusega. Mul vend soovitab et ma vahetaksin süütelukku põhja ära, sest kui seal tominub väike sädelus et pidavat kliima kõige tundlikum olema. Ise pole veel vahetanud, raha mured. Kuid kas sul muidu kliima töötab normaalselt?
Mul oli null veakoodi kuid ühe päeval tekkis 6 veakoodi lambist ja nüüd ei tööta automaatika enam korektselt.

S viib edasi
ALeGoq
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.06 21:59 Tsiteeri

Sama välistemperatuuri näit on viivitusega. Kas süüteluku põhja vahetus mõjub? Kus ta sul näitab vea koodi?

paala
huviline

Registreerunud 30.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant 4,2FSI

postitati 25.01.06 21:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ALeGoq
Sama välistemperatuuri näit on viivitusega. Kas süüteluku põhja vahetus mõjub? Kus ta sul näitab vea koodi?

Kliima näitab, vajutad siseringlust ja nool üles(akna peal suunamine) siis tuleb üks menüü lahti siis vajutad uuest siseringlus ja kui seal hakkab mingid numbrid ees jooksma siis need ongi veakoodid, kirjuta üles need. Völja saab et vajutad uuesti siseringlust ja nool ülese korraga.
Mul vennal kah audi ja ta olevat kuskilt kuulnud et se võib aidada. Kuid ise pole veel vahetanud sest suured raha mured. Kõige lihtsam muidugi oleks revalisse minna kuid see kallis lõbu, ma arvan.

S viib edasi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]