Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A100 C4 2.3 mootoriga jama! ! ! (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1132)
RX
huviline

Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T, VW Passat 1,9TDI, VW Passat 2,0TDI, UAZ469B,

postitati 15.01.06 16:07 Tsiteeri
A100 C4 2.3 mootoriga jama! ! !

mootoriks siis 2.3 98kw ja autoks C4

sai otsinugt kasutatud aga erilisi vastuseid minu probleemile ei olnud/leidnud

probleem järgmine......vahest kaob jõud ära, pedaali põhja vajutades liigub suht uimaselt ja laseb pöörded ikka suht kõrgele....tekib see jama suht lambist, lihtsalt keset sõitu(aga samas kui jätad mootori seisma ja paned uuesti käima siis kõik ok! )
ise arvan et asi äkki plokikaanes või selle tihendis vms....kuna sealt mul õrnalt immitseb õli! Kui oled tykkaega valgusfoori taga seisnud siis tuleb siukest õli kärsakat, see vast sellest kui õli on jooxnud kuumale mootrile....ning linnavahel temp mul kah ikka 90 kraadi tuuris ( tundub kõrge)

küttekulu kah probleem...linnas miskine 14 sajale:S mis on väga masendav, kas viga võib olla tyhikäigu mootoris? kuna vahest sureb välja ja diagnostis vend väitis et see läbi!

et siis kaks probleemi korraga...oskab keegi midagi tarka öelda milles võib asi olla, et mida peax kontrollima või vahetama!?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RX
huviline

Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.06 18:05 Tsiteeri

niih....sai siis vahepeal sõitmas käidud ja juhtus selline asi et kadus äkki jõud käis summutajas pauk ja suri välja:( läx kyll kohe käima ja sõitis nagu vana mees) aga nu siiski see ei ole normaalne.....kas võib viga ka selles olla et väljalaskekollektor on ennem lambdat vähe katki...kas ee võib olla tingid suurest kytte kulust ja nyyd sellest paugust?

et saab liialt kytet peale ja kytus plahvatas summautjas?

RX
huviline

Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.06 18:59 Tsiteeri

---->

audi2.3e
huviline

Registreerunud 24.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,8T Audi A6 2,6

postitati 15.01.06 22:37 Tsiteeri

Võta tühikäigumootorilt pistik laht ja vaata kas muutub midagi,enne lase mootor soojaks.Kui paugud käivad,siis viitab valele süütele.
Ja kui praegu oleks väljas külm lisaks veel karterituulutuse külmumise.(enda omal eelmine aasta külmus ära ja ka jõudu polnud suri välja ja paukus aga peale nati seismist sõitis jälle)Võib veel mõni lõdvik katki olla?Saab lisaõhu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.01.06 23:28 Tsiteeri

Mina olen aru saanud nii, et (kui välja arvata iidvanad audid)süüte reguleerimine kuulub elektroonika ülesannete hulka ja seega nn vales süütes viga olla ei saa. Võibolla tasuks kahtlustada ikkagi pritse rõhuregulaatorit, lambdaandurit vms elektroonika on suht töökindel ja sellelaadseid vigasid põhjustab harva.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
perekurk
huviline

Registreerunud 10.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 16.01.06 11:56 Tsiteeri

mul sama auto, samad jamad, ainult, et kütusekulu 22l/100km. Käisin diagnostikas öeldi, et pritsepea läbi, lambda andur läbi, tühikäigulüliti, temp andur, õhukulumõõtur läbi!Loodan, et sul niipalju jamasid pole:) Ostsin nüüd kõik jupid ära, panin elektriku juurde aja kinni ex paistab mis saab?Annan teada!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
RX
huviline

Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.06 15:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi2.3e
Võta tühikäigumootorilt pistik laht ja vaata kas muutub midagi,enne lase mootor soojaks.Kui paugud käivad,siis viitab valele süütele.
Ja kui praegu oleks väljas külm lisaks veel karterituulutuse külmumise.(enda omal eelmine aasta külmus ära ja ka jõudu polnud suri välja ja paukus aga peale nati seismist sõitis jälle)Võib veel mõni lõdvik katki olla?Saab lisaõhu.

nu ex ma seda tyhikäigumootori värki proovin, kuigi kui diagnostis käisin septembris siis ta yltes ka et tyhikägulylti läbi aga see muidugi teine asi...see jupsib siis kui niisked ilmad ja tagurdades...muidu ok:P

ex paistab....täna sain suht palju infi ka selle kohta et kogu asja põhjus võib olla väljalaskekollektor, kuna see ennem lambdat puruks ja siis lambda saab vale infi ja siis annab rohkem kytet peale ja pexab muidu segast......kuna sellel pragu sees siis arvan et selle vahetan ehk see nädal ära

ma usun et jutul mis räägit võib mingi tõepõhi all olla kyll

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.6% - SQL: 79.4%]