Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: võtab õli (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1091)
rakulka
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 Avant

postitati 13.01.06 15:37 Tsiteeri
võtab õli

olen juba mõnda aega hädas oma neljarattalise sõbraga (audi 80 '90 1,8). tühikäik on ok, mingeid tõrkeid ei esine, aga kiirendades teeb nüüd viimasel ajal, mil nüüd jälle märg on, mingeid hingematvaid liigutusi see sõbrake. mootori võtaks kui hingest kinni. pööretevahemik on kuskil 1500-2000 rpm ja tunda on, et minekut ei ole. esmasba on plaan minna diagnostikasse, aga otsustasin siia postitada, et ehk mõni teadjamees oskab paari päeva jooksul midagi tarka mullegi selle koha pealt rääkida. ahjaa ja mis mind veel häirib on see, et kõigele lisaks võtab ta õli ka. siiani kuskilt mingit tilkumist täheldanud pole ja ka sumpsist tundub suits igati norm. viimati kallasin 1l sisse enne jõule, sõidetud nüüdseks vast tollest päevast u 1000 km. täna kallan jälle ... viimane suvi on vahetatud õlifilter, kütusefilter ja õli üldse. tõsi küll, mitte minu poolt! oskaks keegi midagi täpsemat selle kohta öelda?!?!

lugesin muid postitusi ka kuid ei saanud mina aru, et kellelgi nii väga samasugune probla oleks olnud:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 13.01.06 16:06 Tsiteeri

Mina ei ole nüüd küll teadjamees mootorite alal aga omal oli samalaadne probleem - just see, et hingest võttis kinni. Samas, mul ei olnud audi, vaid bmw ja viga oli küünaldes, mootor ei tõrkunud ega midagi, vaid lihtsalt ei töötanud. Esimese ropsuga käisin kohe süüte kallal, siis karpa kruvide kallal jne.. aga lõpuks olid ainult küünlad. Aga kui õli märkamatult kusagile kaob, siis ehk mõni tihend kusagilt läbi ?
Abiks mu jutt küll eriti ei olnud aga minu arvamus siiski, eks millalgi tuleb kogemust audide mootoritega ka juurde :)
Tegelikult siin kindlasti kusagil juttu ka sellest aga pead päris kaua foorumi kasutaja olema, et oskad selle välja noppida või ülesse leida, Black on meil selle peale meister :D

Edu sulle,

K.

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rakulka
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 Avant

postitati 17.01.06 16:49 Tsiteeri

sai diagnossis käidud! praegu tundub, et see on mõjunud. nimelt arvuti näitas, et viga kuskil karbussi elektrisüsteemis, et vist mingi juhe ei andnud ühendus, kui pöörded juurde anti. niisiis tehti puhtaks , nulliti aju, pandi näidud paika ja praegu ei ole ühtki kakkumist veel teinud. ülejäänud süsteemis ei pidavat miskit olema, sest mees kontrollis ise kõik käsitsi üle ...
ilastan nüüd 3x üle õla ja loodan et see nii jääbki:)

õli asja ma veel jälgin ...:P, kuid seniks vist teema LUKKU!!!

andro
huviline

Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 avant B4

postitati 17.01.06 16:57 Tsiteeri

Õli kohapealt niipalju et enda masin võtab kah õli (b4 66 kw) aga viga on arvatavasti klapisääre tihendites. Plaan ära vahetada lähi ajal.
A.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.9% - SQL: 82.1%]