Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Gaasiseadmed (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 4630)
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 07:22
Gaasiseadmed

Tere

Küsimus Teile austatud Audi Club liikmed. Teades, et kütuse hinnad ei jää selliseks nagu nad täna on, kas olete ehk mõelnud autogaasiseadme paigaldamisele?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 04.01.06 07:49

Jah, ma olen mõelnud aga teades ka seda, et gaasi hinnad ei jää samasuguseks nagu nad on täna ei ole seda peale lasknud panna. Tegelikult asi rohkem selles, et tegin väikese kalkulatsiooni, et enne kui see gaasiga sõitmine mulle hakkab ära tasuma hakkan juba autot maha müüma, sest tavaliselt ma üle 2-3 aasta ühe autoga ei sõida. Aasta läbisõit on 15-20 tuhat km. Üks asi veel, et mulle meeldivad perfektselt töötavad asjad aga gaasiga seda üldjuhul ei saavuta. Niipalju kui mul tuttavaid on gaasi peale pannud on igalühel mingi jama - üks ootab mingit aju, teisel vahetati välja aurusti vms (membraaniga kobakas). Ei ole ju mõtet kui suurema osa oma gaasiga sõitmise kasumist sõidad maha kodu ja gaasiseadmete paigaldusfirma vahel. Aga kindlasti on väga palju rahulolevaid (või kes ei saa aru, et asi ei tööta korralikult) inimesi ja kindlasti tasub asi ära kui aastane läbisõit on üle 40-50 tuhande km. Pigem arvan seda, et asi on eestis liiga uus ja paigaldusspetsialiste vähe.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 08:03

Tere

Gaasihind jääb ikka 50-60% odavamaks kui bensiini hind. Küll tuleb praegustele gaasipakkujatele konkurente juurde, mis omakorda stabiliseerib hindu või isegi langetab neid. Ka meile meeldivad perfektselt töötavad asjad. Siiamaale pole meil olnud ühtegi nurisemist. Meie kõik paigaldajad on läbinud 5 päevase koolituse, mille on läbi viinud meie poolt esindatavate ettevõtete spetsialistid. Kliendi vara on meie jaoks püha.

Faktiks veel, et keegi pole meie juurde tagasi tulnud, kuid see eest on kiidetud, et auto pidavat isegi paremini liikuma kui ennem.

Lisasime oma sooduspakkumise ka Firmade sooduspakkumiste rubriiki. Kus pakume allahindlust ükskõik millisele meie seadmele 5% Ja kui tullakse kahe autoga siis 7,5%. Lisaks kehtib kõikidele seadmetele garantii 2 aastat ilma läbisõidu piiranguta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Teder
huviline

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage

postitati 04.01.06 08:33

Lasin endale gaasiseadme peale panna ja ei kahetse. Olen audiclubis juba seda ka kuskil kirjutanud. Gaasiseadmed on jagatud 4-s. I põlvkonna süsteem Emmegas (ITAALIA) 8900.-
II põlvkonna süsteem Emmegas kompuutriga 11900.-
IV põlvkonna süsteem BRC (ITAALIA) 17 900.-

NB! 25.11. - 31.01.2006 BRC 4 silindri 15 900 .-

IV põlvkonna BRC (Keihin OEM injector) 26 900.- (6 silindri)
IV põlvkonna BRC (Keihin OEM injector) 27 900.- (8 silindri)
IV põlvkonna süsteem Prins VSI (HOLLAND) 19 900.- (4 silindri)
IV põlvkonna süsteem Prins VSI (HOLLAND) 24 900.- ( 6 silindri)
IV põlvkonna süsteem Prins VSI (HOLLAND) 26 900.- ( 8 silindri)
Oman siis ise II põlvkonna süsteemi Emmegas kompuutriga 11900.- "LANDI" monopritsungile parim lahendus olen näinud seda ka pritsungiga masinatel. Mis ma ikka oskan õelda. Gaasi liiter maksab antud hetkel 7.80 sooduskaardiga 7.50 betooni tanklas aint. Bensiini võttis minu auto kuskil 9 l linnas. Gaasi võtab mingi 12 l normaalselt sõites. Olen saanud gaasikulu ka 16 l-ni kuid see on ikka selline tõsine peenestamine. 100 km läbimiseks bensiini kulus 10 l ehk siis kuskil 131,00- 98 E. Gaasi kulub 12l 7.50 l summas 90-
vahe siis 41 eeki ehk siis võidan. Kui haiglaselt vajutan siis 16 l gaasi sajale ehk 120 krooni. Ikka tuleb odavam. Olen kuulnud ka parematest tulemustest kus auto võtab sajale 7 l ja gaasi 8 l kuigi ma seda ei usu. Balloon mis asub autos on 60 l ja gaasi mahub sinna 51-53 l-t. Lisaraskust ikka tekib autole. Kui panna bensiinipaak kurguni täis ja gaas kah siis ikka läheb raskeks. Bensiini pead hoidma ikka paagis kuna auto käivitub bensiiniga. Bensiinipump ei tohi kuivale jääda kuna pump töötab ka siis kui gaasiseade on töös. Lülitamijne toimub lülitiga.http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.landi.it/media/metano7.jpg&imgrefurl=http://www.landi.it/prodotti/scheda_s istema_met07.html&h=355&w=508&sz=29&tbnid=YY4b9CfoFmQJ:&tbnh=89&tbnw=128&hl=et&start=26&prev=/images%3Fq%3Dlandi%2 6start%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Det%26lr%3D%26sa%3DN
Tulesid üleval on viis. ¤ rohelist 1 punane-reserv. Näitab paagi mahtuvust. Täispaak püsib kuksli 100 km siis kustub 1 tuluke. 3 tulukest ei püsi üldse kaua. reserviga pigistab mingi 100 km-t. Lõpuks kaob jõud mootor ei lähe enam pöördesse. Siis pigistad mingi 3 km aurudega ja kannatab kohapeal veel tühikäigul kaiata mingi 10 min ja siis on täitsa tühi (mootor sureb välja) Kekskel on nupp millega saab juhtida kas gaas või bensiin, gaasiseadme järele lülitamiseks ei pea mootorit seiskama, peab pöördeid tõstma kuskile 2000 siis lülitab gaasiseadme järgi. hoolduses pead käima iga 15000 km järgi. Ise arvan, et tasub see gaasiseade ennast ära küll kui bensiini hind peaks veel tõusma. Kui peaks gaas kallimaks minema, mida vahest ka räägitakse siis peab nati arvutama ja oma otsuse tegema. Kui sul on nii kange huvi siis ma võin sulle masinat ju näidata. Tankimine on lihtne. Tavaliselt teevad seda operaatorid kuid vahest neid lihtsalt ei ole ja tuleb ise tankida. Tallinnas on tankimiskohti 3 tk. Ennast aiendas gaasiseadme panekule bensiini hind 15 midagi sentidega kunagi. Gaasiseadme kohta ei oska midagi halba öelda. Töötab probleemivabalt ja auto käib ikka ühtlasemalt. Jutus võib olla kirjavigu ja mõttekaduvust. Pole eriline kirjameister.:D Autol muutub ka võimsus nati. Kuid 30 % see kindlasti ei ole ja võimsuse kadu on nati tunda 5 käiguga. Kui tahan vajutada lülitan bensiinile. See kui mõtlete, et hoiate kokku on jama!!!!!! Ma pole selle gaasiseadmega veel midagi rahaliselt võitnud vaid ma sõidan lihtsalt palju rohkem.:):):):)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 08:34

Tsitaat:
Algselt postitas: gaznetFaktiks veel, et keegi pole meie juurde tagasi tulnud, kuid see eest on kiidetud, et auto pidavat isegi paremini liikuma kui ennem.

Kuidagi väääga reklaamimehe jutt, üldteada tundutud tõde on ikka see, et gaas natuke vähendab jõudu mitte ei anna juurde... et kuskohast see parema mineku jutt nüüd tulnud siis on? või hakkab nüüd asi hoopis vastupidi käima? et gaasiga ongi parem minek :P
Tsitaat:
100 km läbimiseks bensiini kulus 10 l ehk siis kuskil 131,00- 98 E. Gaasi kulub 12l 7.50 l summas 90-
vahe siis 41 eeki ehk siis võidan

Põhimõtteliselt siis kui sa sõidad 15000km aastas peaks sul asi juba kahe aastaga ära tasuma (selleks ajaks on siis selle ülejäänud 41.- eest tasa gaasiseadme alla pandud raha)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 08:49

Dodge Ramile panime, millel üks pihusti ei töötanud ja kuna gaasiseadmega pannakse sinna lisapihustiblokk, siis gaasiga sõites viga elimineeriti kusjuures ja kütusekulu jäi samaks mis bensiinil.

Jah võimsuse kadu eksisteerib, kui see on maksimaalselt kuskil 5% ringis.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 08:51

Tsitaat:
Algselt postitas: gaznet
Dodge Ramile panime, millel üks pihusti ei töötanud ja kuna gaasiseadmega pannakse sinna lisapihustiblokk, siis gaasiga sõites viga elimineeriti kusjuures ja kütusekulu jäi samaks mis bensiinil.

Aaa... siis juba teine asi jah, olemasolev süsteem lihtsalt ei toiminud nii nagu oleks pidanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.01.06 10:53

Mäletate, iseseisvusaja algul soovitati kõigil paigaldada kahetariifsed voolumõõtjad? Algul oli tõesti soodsam, kuid hiljem tõsteti päevast tariifi nii palju, et enamustel juhtudel kasulikum pole.

Me kõik teame-kuuleme-näeme mis toimub kütuseturul. Väga lühikese aja jooksul on gaasi hind olulisel määral tõusnud kusjuures bensiini ja diiselkütuse hind on püsinud stabiilsena. Gaasi saadakse põhiliselt venemaalt ja sealse piirkonna stabiilsusse ja usaldusväärsusse investeerida... khmkhm.:D Jutt gaasi hinna alanemisest on kas lihtsalt äärmiselt lollakas või naiivne.

Pagasnik on gaasiballooni täis, mina isiklikult vean oma masinaga vajadusel nii kive-kruusa kui ka jõulukuuske ning ma ei taha sellest võimalusest ka edaspidi loobuda.

Lisaks eelnevale ei jää minu igapäevastele trajektooridele ühtegi gaasitanklat, seega peaksin veel kusagil spetsiaalselt tankimas käima. Arvestades kui vähe saab ühe balloonitäiega sõita on seegi arvestatav lisakulu.

Lisaks eelnevale meeldib mulle diisli madalates pööretevahemikus olev suur pöördemoment.:D Ning on hea kui saab kuurinurgas paari kankut mootorikütusega reservis hoida, mine tea millal me praeguse poliitika jätkumisel jälle punalippe heiskama hakkame.:D

Eelnevale saab siis lisada veel seadmete paigaldamisega seotud ebamugavused (kuuldavasti pole neid vähe) ja ka (suht kõrge) hinna.

Tegelikult sõidan suht palju ja isegi kaalusin bensiini/gaasimasina poole tagasipöördumist, kuid asja ebamugavust arvestades pole sel minu arvates mingit mõtet.

Eks gaasiseadmeid müüvad/paigaldavad tegelased räägivad muidugi teist juttu.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 11:11

Jah, kahjuks on tänase seisuga meil natuke vähem tanklaid kui võiks olla. Kuid olen kindel et tulevikus nende arv kindlasti suureneb!

T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 04.01.06 12:25

tqhq foorumist sarnane teema

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12653

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 04.01.06 13:00

Tsitaat:
Jah, kahjuks on tänase seisuga meil natuke vähem tanklaid kui võiks olla. Kuid olen kindel et tulevikus nende arv kindlasti suureneb!

Jah, kahjuks on tänase seisuga meil bensiini ostmiseks natuke vähem raha kui võiks olla. Kuid olen kindel et tulevikus on meil raha rohkem :D

Kui keegi ökot tahab, ostku diiselmootoriga auto.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 04.01.06 17:07

Alles aasta lõpus lubati, et uuel aastal gaasi hind +50%.
Seega tuleb hinnaks juba sama mis bensuliiter(bensliiter juba päris kaua stabiilsena püsinud, kusjuures gaas kallimaks läinud) ja sa jäädki seda tasa teenima. Sõidad masina juppideks enne.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 04.01.06 18:04

Venna 730 bemarile pandi peale 4 põlvkonna seade.Normaalselt sõita on saanud vast paar tuhat kilomeetrit.Kogu aja on mingid jamad,küll ei lülita ümber ja küll ei tööta niisama.Peale paigaldust kohe lendas tankimisklapp jne.
Krt,kui seadme eest maksad 24 kilo,siis võiks vähemalt töökindlust oodata asjalt.
Lisaks sellele on vasaku esitule pirnide vahetus nüüd täielik günekoloogia eriala eksam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 18:28

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Alles aasta lõpus lubati, et uuel aastal gaasi hind +50%.
Seega tuleb hinnaks juba sama mis bensuliiter(bensliiter juba päris kaua stabiilsena püsinud, kusjuures gaas kallimaks läinud) ja sa jäädki seda tasa teenima. Sõidad masina juppideks enne.

Tegemist on nimelt maagaasi hinnatõsuga, mis tõuseb eesti hulgimüüjale (EESTI GAAS AS) 50% ja lõpptarbijale (kodugaasiküttega elamu, tööstus jne) kuskil 20%. Maagaas pole vedelgaas, mida autosse tangitakse.

gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 18:59

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Venna 730 bemarile pandi peale 4 põlvkonna seade.Normaalselt sõita on saanud vast paar tuhat kilomeetrit.Kogu aja on mingid jamad,küll ei lülita ümber ja küll ei tööta niisama.Peale paigaldust kohe lendas tankimisklapp jne.
Krt,kui seadme eest maksad 24 kilo,siis võiks vähemalt töökindlust oodata asjalt.
Lisaks sellele on vasaku esitule pirnide vahetus nüüd täielik günekoloogia eriala eksam.

Kui küsida tohib siis kes pani? Tankimisklapp lendas, äkki täpsutaksite? Ja ei tööta niisama, paluks ka väikest täpsustust! Sest võibolla saame meie aidata.

endel
huviline

Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100.2,3

postitati 04.01.06 19:01

kardan et targem osta auto, mis tulnud väljast (holland ) kus selle gaasiga juba amusest ajast jamatud . eesti paigaltajate kohta olen ka ainult halba kuulnud. endal oli seade peal, nüüd juba 3 aastat sõidetud ja vead kõik sellised olnud, et kodus põlveotsas korda tehtud . minu juures käisid ka mingid paigaldajad ,olid ühe audiga hädas , nemad paigaldasid sinna mingi 2 astmelise aga minu autol on 3 astmeline . jorsid polnud selist süsteemi varem isegi raamatust mitte näinud ,pole just eriline ime ,et eestis paigaltatud seadmetest mõni ka tööle hakkaks....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 04.01.06 19:10

Paigaldus oli betooni tänaval.Kohe esimese tankimisega hakkas stangesse paigaldatud klapp lekkima.Niikaua kui garantii on ilmselt käime neile ajudele ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.06 09:25

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Paigaldus oli betooni tänaval.Kohe esimese tankimisega hakkas stangesse paigaldatud klapp lekkima.Niikaua kui garantii on ilmselt käime neile ajudele ikka.

Olete meil alati oodatud!

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.01.06 09:42

Tsitaat:

Sellest lausest loeb siis välja miks kuuldavasti nende seadmetega nii palju jama ja probleeme on. :D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.06 10:06

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

Sellest lausest loeb siis välja miks kuuldavasti nende seadmetega nii palju jama ja probleeme on. :D

Jama on selles, et antud seadme paigaldajad ei ole saanud korralikku koolitust me eeldan. Olete meil alati oodatud, on sellega öeldud, et meil on käinud siin filtreid vahetamas ja Teisi juppe vahetamas ka teiste seadmete omanikud.

gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.06 09:28

Kas uuel nädalal kellegil huvi gaasiseadme vastu tekkinud?

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.06 09:52

Tsitaat:
Kas uuel nädalal kellegil huvi gaasiseadme vastu tekkinud?

Firmade Sooduspakkumised rubriigis on Teie firma reklaam üleval ja Vaba teema all on keelatud nii otsene kui ka varjatud reklaam, Rohkem siin midagi sellist näha ei taha!

gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.06 15:18

Seade mis pandus Dodge Ramile võtab 5% gaasi rohkem kui bensiini ja lisaks on olemas klient kes väidab, et tema gaasi kulu hoopis liiter vähem kui bensiini.

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12653&page=7
Siit leiate kliendi poja kommentaari (kasutaja Otto) lugege ja veenduge ise!

gaznet
huviline

Registreerunud 04.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.06 08:26

Bensiin 13.40, gaas 8.30.

Cell
huviline

Registreerunud 11.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe

postitati 16.01.06 12:02

Karta on, et selline asjatu uppimine lõppeb nagu BMW klubi kodukal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.9% - SQL: 56.1%]