Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: talvine sõit (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1807)
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 03.01.06 23:23 Tsiteeri
talvine sõit

mul aeg minna talvesõidule aga kuressaares meil juba kohad kinni Tallinn, Tartu ja Pärnu ainukesed kohad veel, mis seal üldse teha tleb talve sõidus kas linnas või aint kuskil platsil ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 04.01.06 15:54 Tsiteeri

Sõit on linnas ja libedarajal. Teooria kuulad lihtsalt ära ja täidad ühe paberi ja ongi kõik:D. Ise käisin Tartus siin. Seal on hinnad ja kursuse ajad. Kursus kestab kaks päeva

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
liivi
klubiliige

Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: C8 3.0d/h

postitati 05.01.06 15:42 Tsiteeri

päris palju on ka autokoole, mis koolitust ühepäevase üritusena läbi viivad. pärnus vist aide, kui ma ei eksi, ja kindlasti ka mõned tallinnas, nimetada kahjuks ei oska. minul läks talvesõiduga kogemata pool aastat. tegin jaanuaris teooria, veebruaris platsisõidud ja linnasõidule minemine muudkui lükkus edasi. ei mäleta täpselt, vist jäigi tegemata. autokoolist sain vahetult enne esmaste aegumist suvel koolituse läbimist tõestavad paberid ja load said ilusti vahetatud :P

kui ma nüüd ei eksi, siis mõned minu tuttavatest on kiitnud Haja autokooli, nii lubade tegemisel kui lõppkoolitusel. ei oska ise kommenteerida, puudub kokkupuude :)

SIIN ringi kolades peaksid leidma midagi ka enda maitsele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maitz1000
huviline

Registreerunud 19.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 Avant 2.0 -93.a.

postitati 06.01.06 06:14 Tsiteeri

Mina käisin Pärnus Aide autokoolis libedasõitu tegemas. Esmalt sai tooliga 7km/h sõita ehk tunnetada 7km/h kokkupõrget, siis viidi platsile, kus sai mõned ringid (harjutused) tehtud ja siis tagasi koolipinki. Seal näidati õppefilmi ja siis väike välk küsitlus õpetajalt ja oligi tunnistus näpus ja koju :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.5% - SQL: 73.5%]