Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Quattro kast laiali (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2089)
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 31.12.05 23:17 Tsiteeri
Quattro kast laiali

Aasta viimasel päeval pidi ikkagi midagi juhtuma.Piisas tagurpidi käiguga ca 5 sek. trikitamist ja käis korralik kolakas ning tagurpidi käik kadund.Sõita sai vaid edaspidi ,kuid kastis(minu arvates kastis)korralik ragin sees.Veeresin 20 km/h kodupoole ja jõudsin isegi kohale.Kohe paar küsimust ka.On kellegil sellise situatsiooniga kogemusi?Kust saada korras käigukast?Autoks A4 2,8Q aastast 97. 128kw.Tänud ette, kui keegi oskab nõu anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 18:58 Tsiteeri

Ei oska siis keegi nõu anda,kust kasti saaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 01.01.06 19:06 Tsiteeri

2,8 q kasti otsimisel edu,ise otsisin 2 nädalat ja siis oli ka hinnaks 7 kilo.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 19:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Eestist leidsid ikka?

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 01.01.06 19:20 Tsiteeri

valga romulast

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 19:56 Tsiteeri

kunagi pakuti mulle kasti 2.8 coupe quattro alt, hinne oli vist mingi 5500 kr, kui huvi on, siis võin üle uurida, kas alles...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarts
kunagi pakuti mulle kasti 2.8 coupe quattro alt, hinne oli vist mingi 5500 kr, kui huvi on, siis võin üle uurida, kas alles...
Küsi palun järgi kui raske pole.

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.06 13:17 Tsiteeri

on olemas, 5200 kr. Kui soovid, helista või saada privaatteade.
minu tel 55648297

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sulps
Bännitud

Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi80

postitati 02.01.06 22:15 Tsiteeri

helista 5148410:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.06 21:54 Tsiteeri

Hetkel kasti ost peatunud,kuna targemad mehed soovitasid kasti tähised kindlaks teha,kuna pidi olema erinevate ülekandearvudega kaste.Järgmine nädal vist saab alt ära.

Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.06 09:34 Tsiteeri

Sai siis eile kast alt ära võetud ja ka laiali tõmmatud.See laager,mille otsas tagurpidikäigu hammakas istub oli tükkideks ja hammakas tilpnes võlli otsas lahtiselt ja käis vastu teisi,millest korralik klõbin kastis oli.Igaljuhul läheb kast remonti.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 15.01.06 18:52 Tsiteeri

Tagurpidikäik on tihti tehtud nii nõrk, et sellega trikitada küll pikalt ei kannata

jr
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.06 19:13 Tsiteeri
quattro kast

1994 aasta 2,8 quattro automaatkast oleks pakkuda.56700975

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 15.01.06 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO

ma otsisin 103 kw 2,5tdi kuuest manuaal quattro kasti ja ka leidsin. panen alla ja ei pea enam igapäevaseid sõite tegema pidev 3500 p/m ja veits vähem. võiks olla 2000+ pööret jääks osa pentsu paaki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.06 20:40 Tsiteeri

Täna sai kast viidud remondimehe juurde.Vahetust vajavad kõik laagrid,sidurivõll ja tagumise käigu hammakas koos võlli ja laagriga.Kokku kisub see lugu kuhugi 9000eek kanti.Vähemalt jääb meelde,et tagumine käik on manööverdamiseks mitte piinamiseks.Suur tänu neile kes viitsisid sellega tegeleda,et mulle kasti otsida.Peale jäi siiski mõte,et kast remontida kuna kasutatud kasti ostes ei tea kunagi milline siga kotis on.Võibolla on seest hullemas seisus kui minu oma,ehhki töötab.Aga kui kaua ei tea.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.01.06 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardo
Täna sai kast viidud remondimehe juurde.Vahetust vajavad kõik laagrid,sidurivõll ja tagumise käigu hammakas koos võlli ja laagriga.Kokku kisub see lugu kuhugi 9000eek kanti.Vähemalt jääb meelde,et tagumine käik on manööverdamiseks mitte piinamiseks.Suur tänu neile kes viitsisid sellega tegeleda,et mulle kasti otsida.Peale jäi siiski mõte,et kast remontida kuna kasutatud kasti ostes ei tea kunagi milline siga kotis on.Võibolla on seest hullemas seisus kui minu oma,ehhki töötab.Aga kui kaua ei tea.

103% NÕUS!!!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vallo
huviline

Registreerunud 01.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4 tq aut 1993 ;toyota corolla 1,6

postitati 30.01.06 09:59 Tsiteeri

Ega siin muud ei ole, kui saad oma rahadega auto korda teha, kasko ei tohiks sulle midagi hüvitada. Süüdi oled ju ikkagi sina, sest sina ju sõitsid teisele autole sisse, mis vahet seal on, kas ta liikus aeglaselt/seisis või mitte. Sul oli terve järve ulatuses ruumi ja aega kuhu ära keerata, et vältida kokkupõrget.

Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 31.01.06 16:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardo
Roolis oli veel naine,kes tegelikult uimerdas kogu aeg ees ja mööda ei lasknud.Hetkel arvavad,et kuna mina sõitsin neile otsa olen mina süüdi.Ise nii ei arva,kuna tema auto praktiliselt seisis kurvi keskel.

Anyway sellise suhtumise ja käitumisega küll kaugele ei jõua, seda enam et jäärajal tuleks topelt ettvaatlik olla.
Isegi juhul kui su auto seisab keset trammi teed ja tramm sulle otsa sõidab jääb tramm süüdi, sest tema oleks otsasõitu saanud vältida (vastav kogemus kindlustusega olemas)
Tore, et kasko sul selle nalja hüvitas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]