Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi coupe 90.a
|
|
postitati 31.12.05 16:27
|
|
|
K: Mure audi coupega KORRAS!!!
Mure seisneb nimelt siis selles, et jahutusvedelikku surub välja, radiaatori ülevalt poolt.... Remondikojas tehti paisupaagil test, et co2 on sees....
aga küünalde järgi ei saanud aru midagi ja õli oli ka ok! Kas võib tegu olla blokikaane tihendiga ja kui palju tihendi vahetus koos lihvimise jne...
maksab??? Autoks siis 2,3 98kw 90a audi
Nii, nüüdseks auto korras.... Viga plokikaane tihend oli väsinud ja radikas lekkis...
Radikas 2000.- (Suur- sõjamäe20)
Mootoriremont 5600.- (OÜ Tõukur)
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 31.12.05 17:26
|
|
|
see jõud mis töötakti ajal silindris tekkis on nii meeletu et jahutusvedelik silindrisse joosta ei saagi põhimõttleliselt.Selleks on vaja juba päris
suur pragu.Aga viga võib olla nii kaanes,plokis kui ka tihendis.
|
|
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 13:34
|
|
|
Kirjutage, kirjutage, oma arvamusi...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 13:41
|
|
|
Jahutusvedelikku surub välja radiaatori ülevalt poolt?Kuidagi vääga segane lause minujaoks .
|
|
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 14:05
|
|
|
radikal on peal plastmassist osa, selle ja radiaatori metallse osa vahelt pressib välja....
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 14:17
|
|
|
No siis on tõenäoliselt radikas ise omadega otsas.
Audil on jahutussüsteemis norm surve kuni 1 bar.Kui probleem oleks kaane tihendis,siis loobika ta sul välja paisupaagi korgi vahelt hoopis.See on iika
esimene koht mis järgi annab.Samuti peaks külma mootoriga paisupaaki mulle lööma.Ja selle radika hävimisele on suuresti süüdi meie teedehooldus.Aitähh
teile soolatajad.
|
|
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 15:18
|
|
|
Õige jutt sul, aga paisupaagile tehti test aktiiv vedelikuga, mis näitas, et paisupaaki pääseb co2, kuidas seda kommenteerid ja mille järgi ma tean,
et surve jahutussüsteemis pole suurem, kui 1bar? Voolikud on punnis juba kergelt....varsti nagu seapõis ja plaksti puruks...
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 19:15
|
|
|
Pole kunagi kuulnud sellest aktiivvedelikust ega ka sellisest mõõtmisest.Ilmselt mingi uus asi,mida lihtsurelikele ei räägita.
Lõdvikud on kõigil kõvad,punni lähevad lõdvikud mis on vanad ja närakad tavaliselt.
Palju seda vedelikku täpselt ära kaob?
Kaane tihend ca 400.-
Kaane lihvimine ca 500.-,survestamine ca 500.-
Uued kaanepoldid,kolle tihendid,tikkpoldid ja mutrid ka ehk kokku ca 500.-
Edasine oleks juba oma vaev.
|
|
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.01.06 20:17
|
|
|
No vedelikku kaob ikka nii, et Valgast Tallinna sõites läks 2l tosooli....Sõidu ajal hakkab lihtsalt temperatuuri tuli vilkuma, temperatuur, muidu ok
-90kraadi, siis valan lihtsalt juurde ja sõidan edasi...ja sooja mootoriga ei aja valget tossu kah, küll teeb seda külma mootoriga. Ja see
aktiivvedelikuga mõõtesüsteem on uudne jh....Speedsteris on olemas see, kui huvi on. No ma ei tea kah, kuidas siis kindlaks teha, et kindlasti
plokikaane tihend on ära....??
Ja mul ei ole endal kohta kuskohas auto laiali lammutada, et lihvimisse viia plokikaas. Hinnad siin on keerelnud mul 5-8 kiloni... Aga see võtab ikka
jalust nõrgaks küll.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 01.01.06 20:31
|
|
|
vanal autol tasub igaks juhuks ka paisupaagi kork vahetada - on olnud juhtumeid, kus see laseb rõhul tõusta liiga kõrgele...
|
|
|
|
|
|
RadioActive
huviline
Registreerunud 01.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.01.06 07:00
|
|
|
ostad äkki uue radika? see plastosa seal peal on eriliselt debiilne systeem, nagu loodud katki minema. minu kaarikule arenes mõra plastvanni keeratud
pronkspoldi juurest( vbolla on keegi vase vast vahetanud) ja seesama mõra võttis mind tagant terve suvi otsa, auto läheb keema ja vala muudkui
jahutusvedelikku.
kusjuures kui ma veel rahvaautoga sõitsin, siis oli veaks paisupaagi korgi tihend. selle avastuseni kulus rohkelt spetsialiste ja poolteist nädalat.
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
|
postitati 02.01.06 09:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
No siis on tõenäoliselt radikas ise omadega otsas.
Audil on jahutussüsteemis norm surve kuni 1 bar.Kui probleem oleks kaane tihendis,siis loobika ta sul välja paisupaagi korgi vahelt hoopis.See on iika
esimene koht mis järgi annab.Samuti peaks külma mootoriga paisupaaki mulle lööma.Ja selle radika hävimisele on suuresti süüdi meie teedehooldus.Aitähh
teile soolatajad. |
See soola segu on meil karm jah, mul õnnestus sügisel ostetud tutikas radikas juba kevade lõpus uue vastu vahetada. Miski suutis alumise ääre niipalju
ära hävitada, et see enam vedelikku ei pidanud.
Õnneks läks see kahju siiski garantii alla.
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.01.06 15:34
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: RadioActive
ostad äkki uue radika? see plastosa seal peal on eriliselt debiilne systeem, nagu loodud katki minema. minu kaarikule arenes mõra plastvanni keeratud
pronkspoldi juurest( vbolla on keegi vase vast vahetanud) ja seesama mõra võttis mind tagant terve suvi otsa, auto läheb keema ja vala muudkui
jahutusvedelikku.
kusjuures kui ma veel rahvaautoga sõitsin, siis oli veaks paisupaagi korgi tihend. selle avastuseni kulus rohkelt spetsialiste ja poolteist nädalat.
|
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.01.06 15:35
|
|
|
Kustkohast saab uut radikat ja kas 2,3l mootoril peaks kaks jahutusradikat olema??
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad C5
|
|
postitati 21.01.06 13:25
|
|
|
Mu Coupel on ka kaks jahutusradikat,üks suur ja siis väike veel iluvõre taga.Huvitav milleks seda väikest vaja on?
|
|
|
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
|
postitati 21.01.06 14:12
|
|
|
Kui sul on kliimaga auto siis kliima radikas on täpselt tavaradika ees ja see väike peaks olema lisa jahutuseks ... teoreetiliselt 
|
|
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad C5
|
|
postitati 21.01.06 18:02
|
|
|
Kliima radikas on mul jah suure radika ees aga on see väike lisaradikas kõikidel 2.3 coupedel?
|
|
|
|
|
|