Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: Mure audi coupega KORRAS!!! (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1771)
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi coupe 90.a

postitati 31.12.05 16:27 Tsiteeri
K: Mure audi coupega KORRAS!!!

Mure seisneb nimelt siis selles, et jahutusvedelikku surub välja, radiaatori ülevalt poolt.... Remondikojas tehti paisupaagil test, et co2 on sees.... aga küünalde järgi ei saanud aru midagi ja õli oli ka ok! Kas võib tegu olla blokikaane tihendiga ja kui palju tihendi vahetus koos lihvimise jne... maksab??? Autoks siis 2,3 98kw 90a audi

Nii, nüüdseks auto korras.... Viga plokikaane tihend oli väsinud ja radikas lekkis...
Radikas 2000.- (Suur- sõjamäe20)
Mootoriremont 5600.- (OÜ Tõukur)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 31.12.05 17:26 Tsiteeri

see jõud mis töötakti ajal silindris tekkis on nii meeletu et jahutusvedelik silindrisse joosta ei saagi põhimõttleliselt.Selleks on vaja juba päris suur pragu.Aga viga võib olla nii kaanes,plokis kui ka tihendis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 13:34 Tsiteeri

Kirjutage, kirjutage, oma arvamusi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 13:41 Tsiteeri

Jahutusvedelikku surub välja radiaatori ülevalt poolt?Kuidagi vääga segane lause minujaoks .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 14:05 Tsiteeri

radikal on peal plastmassist osa, selle ja radiaatori metallse osa vahelt pressib välja....

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 14:17 Tsiteeri

No siis on tõenäoliselt radikas ise omadega otsas.
Audil on jahutussüsteemis norm surve kuni 1 bar.Kui probleem oleks kaane tihendis,siis loobika ta sul välja paisupaagi korgi vahelt hoopis.See on iika esimene koht mis järgi annab.Samuti peaks külma mootoriga paisupaaki mulle lööma.Ja selle radika hävimisele on suuresti süüdi meie teedehooldus.Aitähh teile soolatajad.

Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 15:18 Tsiteeri

Õige jutt sul, aga paisupaagile tehti test aktiiv vedelikuga, mis näitas, et paisupaaki pääseb co2, kuidas seda kommenteerid ja mille järgi ma tean, et surve jahutussüsteemis pole suurem, kui 1bar? Voolikud on punnis juba kergelt....varsti nagu seapõis ja plaksti puruks...

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 19:15 Tsiteeri

Pole kunagi kuulnud sellest aktiivvedelikust ega ka sellisest mõõtmisest.Ilmselt mingi uus asi,mida lihtsurelikele ei räägita.
Lõdvikud on kõigil kõvad,punni lähevad lõdvikud mis on vanad ja närakad tavaliselt.
Palju seda vedelikku täpselt ära kaob?

Kaane tihend ca 400.-
Kaane lihvimine ca 500.-,survestamine ca 500.-
Uued kaanepoldid,kolle tihendid,tikkpoldid ja mutrid ka ehk kokku ca 500.-
Edasine oleks juba oma vaev.

Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.06 20:17 Tsiteeri

No vedelikku kaob ikka nii, et Valgast Tallinna sõites läks 2l tosooli....Sõidu ajal hakkab lihtsalt temperatuuri tuli vilkuma, temperatuur, muidu ok -90kraadi, siis valan lihtsalt juurde ja sõidan edasi...ja sooja mootoriga ei aja valget tossu kah, küll teeb seda külma mootoriga. Ja see aktiivvedelikuga mõõtesüsteem on uudne jh....Speedsteris on olemas see, kui huvi on. No ma ei tea kah, kuidas siis kindlaks teha, et kindlasti plokikaane tihend on ära....??
Ja mul ei ole endal kohta kuskohas auto laiali lammutada, et lihvimisse viia plokikaas. Hinnad siin on keerelnud mul 5-8 kiloni... Aga see võtab ikka jalust nõrgaks küll.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 01.01.06 20:31 Tsiteeri

vanal autol tasub igaks juhuks ka paisupaagi kork vahetada - on olnud juhtumeid, kus see laseb rõhul tõusta liiga kõrgele...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
RadioActive
huviline

Registreerunud 01.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.06 07:00 Tsiteeri

ostad äkki uue radika? see plastosa seal peal on eriliselt debiilne systeem, nagu loodud katki minema. minu kaarikule arenes mõra plastvanni keeratud pronkspoldi juurest( vbolla on keegi vase vast vahetanud) ja seesama mõra võttis mind tagant terve suvi otsa, auto läheb keema ja vala muudkui jahutusvedelikku.

kusjuures kui ma veel rahvaautoga sõitsin, siis oli veaks paisupaagi korgi tihend. selle avastuseni kulus rohkelt spetsialiste ja poolteist nädalat.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 02.01.06 09:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
No siis on tõenäoliselt radikas ise omadega otsas.
Audil on jahutussüsteemis norm surve kuni 1 bar.Kui probleem oleks kaane tihendis,siis loobika ta sul välja paisupaagi korgi vahelt hoopis.See on iika esimene koht mis järgi annab.Samuti peaks külma mootoriga paisupaaki mulle lööma.Ja selle radika hävimisele on suuresti süüdi meie teedehooldus.Aitähh teile soolatajad.

See soola segu on meil karm jah, mul õnnestus sügisel ostetud tutikas radikas juba kevade lõpus uue vastu vahetada. Miski suutis alumise ääre niipalju ära hävitada, et see enam vedelikku ei pidanud.
Õnneks läks see kahju siiski garantii alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.06 15:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RadioActive
ostad äkki uue radika? see plastosa seal peal on eriliselt debiilne systeem, nagu loodud katki minema. minu kaarikule arenes mõra plastvanni keeratud pronkspoldi juurest( vbolla on keegi vase vast vahetanud) ja seesama mõra võttis mind tagant terve suvi otsa, auto läheb keema ja vala muudkui jahutusvedelikku.

kusjuures kui ma veel rahvaautoga sõitsin, siis oli veaks paisupaagi korgi tihend. selle avastuseni kulus rohkelt spetsialiste ja poolteist nädalat.

Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.06 15:35 Tsiteeri

Kustkohast saab uut radikat ja kas 2,3l mootoril peaks kaks jahutusradikat olema??

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad C5

postitati 21.01.06 13:25 Tsiteeri

Mu Coupel on ka kaks jahutusradikat,üks suur ja siis väike veel iluvõre taga.Huvitav milleks seda väikest vaja on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 21.01.06 14:12 Tsiteeri

Kui sul on kliimaga auto siis kliima radikas on täpselt tavaradika ees ja see väike peaks olema lisa jahutuseks ... teoreetiliselt :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad C5

postitati 21.01.06 18:02 Tsiteeri

Kliima radikas on mul jah suure radika ees aga on see väike lisaradikas kõikidel 2.3 coupedel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]