Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:roolivõimu ehitamine audi 80 B3 1990a. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1740)
marko1982
huviline

Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.05 10:46 Tsiteeri
K:roolivõimu ehitamine audi 80 B3 1990a.

Tere,vist kyll väga loll kysimus,aga huvi mul olemas ja kysin siis nii.Kas on võimalik ehitada audi 80 nesse B3 1990a. 2,0E roolivõimu,mida on selleks vaja ja palju see maksma läheks,praegu see mu autol puudub,libdaga on parem sõita ilma võimuta ,aga kui kevad tuleb siis läheb rool raskemaks ja rehv nõks laiemaks.Olen ette tänulik igasuguse info eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 31.12.05 12:35 Tsiteeri

Ei, miks loll küsimus:) Minu arust on normaalne, kui inimene tahab oma masinat paremaks/mugavamaks vms teha.
Kindlasti on võimalik ehitada, kuna enamus võimsamad/vingemad B3d on roolivõimendiga juba tehase poolt.
Vaja peaks minema võimendi pumpa, paaki, teist roolilatti koos võimendi süsteemiga, tõenäoliselt on ka rooliotsad teised. Võibolla läheb vaja ka ühte rihmaratast väntvõlli otsa juurde. Ei ole hetkel võimalik vaadata, kas B3del käib roolivõim eraldi rihmaga või nagu b4del (veepump ja roolivõim ühise rihmaga).
Sugulase 1,9i (SD) 87 aastast on igatahes roolivõimuga.
Kui enamik töid ise teha, peaks hind jääma kusagile 2k piiresse, arvan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.12.05 12:39 Tsiteeri

Julge pealehakkamine on samuti pool võitu :)
Soovin igati edu selle ehitusega :P ja head uut aastat!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 31.12.05 12:40 Tsiteeri

Olen seda ise teinud.
Vaja on rihmaseibi vända otsa,pumpa koos kinnitusega ,latti,voolikud ,paak ja siis salongist roolisamba kõige alumine osa,mis kinnitub roolilati külge.
Tööd max kolm tundi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Nyana
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: B3 2.0 101kw

postitati 31.12.05 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Olen seda ise teinud.
Vaja on rihmaseibi vända otsa,pumpa koos kinnitusega ,latti,voolikud ,paak ja siis salongist roolisamba kõige alumine osa,mis kinnitub roolilati külge.
Tööd max kolm tundi.

Tere, on pakkuda roolivõim 91 a. b3-e pealt.
Puudu on rihmaseib.
hind 2000.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kristo211
huviline

Registreerunud 10.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 2,5TDI Quattro

postitati 01.01.06 12:57 Tsiteeri

aga kas mitte õõtsad pole ka erinevad võimuga ja võimuta autol. Igatahes kui poest õõtsapukse osta siis on võimuga autol need teistsugused. võimendiga autol on need metalliga ümbritsetud mida aga võimuta masinal pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 01.01.06 13:08 Tsiteeri

Neid saab ju vahetada,ja neid ilma võimuta pukse ei kasutaks mina üldse,Silla muudavad lihtsalt vedelaks muud miskit.
Kasulik oleks vahetada ka sarniirid.Nendel on ka erinevus sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 01.01.06 22:19 Tsiteeri

kellegil on roolilati ja sellega seonduvaid osi ?, On vaja ühte vidinat, mida kuskilt ei leia ja kui romulast saab siis antaxe aint koos roolilatiga ja see läheb kallix. Vaja ühte metallist kronsteini, mis seal roolilati külej on vms...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.4% - SQL: 82.6%]