Vembut
huviline
Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.9tdi
|
postitati 31.12.05 08:33
|
|
|
Armatuuri tuled ei põle!!!! Kiire
Kõik muud tuled põlevad, aga armatuuris ei põle. Ise arvasin et asi kaitsmes, ma kontrolliks seda asja aga ma ei saa teragi saksakeelest aru ja seega
ei leia kaitset üles.
Üks lähituli kah mul ei põle, keegi tark mainis et selle pärast armatuuris tuled ei põle, aga see poleks võimalik.
Kui keegi ütleb kuidas on saksakeeles armatuuritule kaitse ehk siis leian kaitsmete karbi pealt üles selle ja siis oskan kah kaitsme enda leida.
teine mure aknapesu vedelikuga, seda ei pritsi üldse peale, vedelik ise jääs ei ole ja mahuti on silmini täis. Voolikud kah nagu umbes ei ole ega
jääs. Oskab keegi öelda mis jama on. Tänase ilmaga väga raske sõita kui vedeliku peale ei pritsi
Ette tänades Taavi.
Autoks siis B4
|
|
|
jansu24
huviline
Registreerunud 10.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,8 autom ´95
|
postitati 31.12.05 08:44
|
|
|
kõige lihtsam ja parem variant oleks, kui sa otsiksid endale testri ja kontrolliksid kõik kaitsmed korraga läbi - kui mõni läbi on, siis saad teada!
|
|
|
magu
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro C3 D11 C6
|
postitati 31.12.05 09:05
|
|
|
aknapesu voolikutel peaks vahel olema tagasivooluklapp. kui see peetis ei tule kah midagi akna peale. kaitsmed kontrolli kõik järjest läbi. neid ei
ole seal ju nii palju. testrit selle jaoks vaja ei lähe seda näed silmaga kah kas on läbi põlend või mitte. kontrolli ka seda et sul armatuurivalguse
reostaat ikka õige asendi peal oleks
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.05 11:47
|
|
|
Armatuuri tuled ja numbrituled on jah 5A kaitsme all.
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 31.12.05 11:52
|
|
|
aknapesuri düüsid kipuvad ka igausugu essu täis minema, mul oli igatahes ka nii ,et ei pritsinud halligi, ostsin siis säästumarketist paki
nööpnõelasid ja surkisin need augud lihtsalt puhtaks, peale seda hakkasid ilusti tööle.
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.05 12:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jaanus100
aknapesuri düüsid kipuvad ka igausugu essu täis minema, mul oli igatahes ka nii ,et ei pritsinud halligi, ostsin siis säästumarketist paki
nööpnõelasid ja surkisin need augud lihtsalt puhtaks, peale seda hakkasid ilusti tööle. |
Tark jutt. Tegin ise sama. Ainult et nõelad olid kodus olemas Samas saab
nende nõeltega ju vedeliku juga suunata õigesse asendisse.. nõela vastavas suunas lükates
|
|
|
Vembut
huviline
Registreerunud 11.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.9tdi
|
postitati 31.12.05 13:34
|
|
|
vaatasin, mul ainult üks kaitse 5-ne ja see korras.
uurisin teisi kaitsmeid kah paistavad korras olevat.
Kas pirnid võivad seal läbi olla?
ja aknapesuvedelikku ikka peale ei pritsi küll torkisin nõelaga neid ja puhusin ei hakka midagi tulema.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 31.12.05 15:37
|
|
|
Äkki on hoopis armatuuri valgus maha keeratud? Kui väljas pargid ja numbri tuled põlevad, siis suure tõe näosusega armatuuri valguse reguleerimis nupp
nöögib.
|
|
|
|