Al
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: B3 ja C4 Audid
|
|
postitati 28.12.05 22:35
|
|
|
katalüsaator
Mu 87a. 1.6 55kw B3-l selline värk,et kunagi saksamaal on talle katalüsaator külge kruvitud ,selline paber oli igastahes kaasas.Tehnilises passis ega
kuskil mujal aga pole katalüsaatorit kirjas.Igastahes vaatasin põhja alla ja mulle tundub ,et see katalüsaator on ikka veel seal all,mootori poolt
esimene pütt on nagu seda nägu,kahtlustan sest püta küljes kaks poldiga suletud auku ,oletan et lambda anduri jaoks ,aga mul ju karbussiga masin ja
sellel lihtsalt lambda värki pole.Pole täiesti 101% kindel et see on ikkagi katalüsaator aga kui on siis mida teha ,kuda tollest lahti saada,mingit
kasu tollest sitast ju niikuinii pole?Kas saaks panna lihtsalt mingi otse toru sinna asemele ,või on soovitatav et oleks ikka 3 pütta järjest.Mootor
nagu ei tööta päris nii nagu peaks,kütust läheb nagu natuke palju ,kiirendus võiks parem olla ja põhiline jama on ,et külma ilmaga läheb halvasti
käima ,peab kaua ringi käiama.Igast teiste asjade kallal on juba nokitsetud ,süüdet ja segu regullitud(muidugi võivad need ka ikka valed olla).Tahaks
täpsemalt selle väljalaske süsteemi kohta teada.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 29.12.05 05:11
|
|
|
Katalüsaator ei ole nüüd nendes sümptomites kohe kindlasti süüdi.
Lase pigem oma kõik need ära regullitud asjad paika keerata.
Speedsteris ntx.
Edit: krt,edaspidi ma ei vasta enam ühelegi inimesele kelle profiilis pole isegi mannert kirjas,rääkimata linnast
|
|
|
|
|
|
Al
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: B3 ja C4 Audid
|
|
postitati 29.12.05 06:32
|
|
|
Küsimus on selles ,et kuda see katalüsaator sealt vahet välja võtta ,asendada.Need asjad ongi lastud reguleerida ,ega ise pole neid asju näppind.Ega
need sümptomid nii hullud ka pole ,lihtsalt alati võiks ju parem olla.Panin profiili nüüd asukoha kah
|
|
|
|
voolik
huviline
Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2.0 16V
|
|
postitati 29.12.05 10:07
|
|
|
katalüsaatori ülesandeks on mürgiste heitgaasikomponentide vähendamine. vbolla on see sul sellepärast vahele pandud et mudu ei saanud heitgaase normi
piiresse. ega tal mingit muud ülesannet ei ole. ainult kui ta hakkab umbe minema siis autol minek kaob küll ära.
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 30.12.05 10:30
|
|
|
Kui see kat sinna vahele tehase andmete järgi mõeldud pole siis ei ole teda sinna järelikult ka vaja. Soovitaks ära võtta ja toru asemele panna, kui
jaksad, võid ka üldse uue väljalaske osta. Ülevaatusega ei tohiks probleeme tekkida kui mingi muu asi tuksis pole.
Ja noh, ülevaatust saab ju ka muudmoodi 
|
|
|
|
wauzzz
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 ABK
|
|
postitati 31.12.05 00:11
|
|
|
Pean päris ausalt tunnistama et kuulen üldse esimest korda, et karburaatoriga autol on kat. vahel. No ilmselt tuleb se siiski siis minu harimatusest
Kui tal ka seal lamdaka "kohad" on siis lamdakat sellel masinal eniveii
ei ole ju . .. . imo peaksid sellest kat.ist lihtsa toru jupi abil
vabanema 
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 31.12.05 08:06
|
|
|
Mina olen ka kohanud karbussi ja katalüsaatoriga masinat, küll siis vordi mitte audit. Ja kui ma ei eksi siis nendel pihustiga karburaatoriga (mida
millegipärast ka pritseks nimetatakse) masinatel on ka enamustel katalüsaator täiesti olemas.
Kõige lihtsam ja odavam variant on selline, et võta see katt maha ja urgitse seest tühjaks. Kang, eebel vms abiks ja korras.
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|