Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: avarii ja kindlustus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2196)
zimmu
huviline

Registreerunud 02.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 B4

postitati 28.12.05 16:07 Tsiteeri
avarii ja kindlustus

Oli siis avarii eelmine kolmapäev kus üks vene jurka sõitis mulle ette. Auto on nüüd siis mahakandmisele määratud. Tahaks et räägiksite kindlustusest, kuidas asjad käivad.

Kindlustus mees rääkis mulle et nemad maksavad kahju tekitaud kulud ja autole võiksin ise otsida ostja. Krt ega mina pole mingi müügiagent et sellega tegeleda. Ühesõnaga kuidas tegeleda kindlustusega et hiljem mitte lüpsta saada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 28.12.05 17:18 Tsiteeri

mis kindlustus on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.05 17:28 Tsiteeri

Kindlustused hüvitavad kahju järgmistel põhimõtetel:

1) Remondivad nemad auto või leiad ise mingi firma kes remondib, kuid kulud remondile ei tohi ületada u. 80% (selles % pole päris kindel) auto keskmisest turuväärtusest.

2) Remondid ise auto, kindlustus kompenseerib sulle vastavalt sinu poolt tehtud kalkulatsioonile remondi maksumuse, kuid ei maksa rohkem kui 70% (ka selles % pole täitsa kindel) sellest hinnast mis oli pakutud nende enda remondifirma poolt ja samas see makstav summa ei tohi ka ületada 80% (jälle pole selles % täitsa kindel) auto keskmisest turuväärtusest.

3) Maksavad välja vastavalt keskmisele turuväärtusele, auto jääb neile.

3) Maksavad kinni vahe mille võrra sinu auto väärtus langes tänu avariile ja auto jääb sulle.

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 28.12.05 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zimmu
Oli siis avarii eelmine kolmapäev kus üks vene jurka sõitis mulle ette. Auto on nüüd siis mahakandmisele määratud. Tahaks et räägiksite kindlustusest, kuidas asjad käivad.

Kindlustus mees rääkis mulle et nemad maksavad kahju tekitaud kulud ja autole võiksin ise otsida ostja. Krt ega mina pole mingi müügiagent et sellega tegeleda. Ühesõnaga kuidas tegeleda kindlustusega et hiljem mitte lüpsta saada?

Kui auto remont läheb kallimaks kui 80% auto väärtusest siis kindlustus seda remontima ei hakka. Kui süüdlane teada ja kindlustus nõus autot hüvitama. Siis ta küsib sult palju see auto väärtus on sellises olekus. Soovitav võimalikult väikse summa öelda kuna se võetakse sealt maha mis kindlustus sulle auto hüvitamise eest maksab. Muidugi summa peaks ikka enamvähem reaalne olema sa ei sa ju üelda et 500eeku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
drizzle
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5 TDI

postitati 28.12.05 17:33 Tsiteeri

Kui kindlustus vaatas auto üle ja ütles, et taastamisele ei kuulu, siis maksavad nad auto sulle välja, kui sa just ise ei soovi vrakki+remondikulusid.
Lisaks maksab kindlustus kinni avariipaigalt äraveo ja tasulise parkla avariist auto üleandmiseni.
Minul vähemalt nii oli.

Loe ka Liikluskindlustuse seadust

drizzle
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5 TDI

postitati 28.12.05 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain
Tsitaat:

Kui auto remont läheb kallimaks kui 80% auto väärtusest siis kindlustus seda remontima ei hakka. Kui süüdlane tead ja kindlustus nõus autot hüvitama. Siis ta küsib sult palju se auto väärtus on sellises olekus. Soovitav võimalikult väikse summa öelda kuna se võetakse sealt maha mis kindlustus sulle auto hüvitamise eest maksab. Muidugi summa peaks ikka enamvähem reaalne olema sa ei sa ju üelda et 500eeku.

Minult ei küsitud midagi. Avaldusse kirjutasin tekitatud kahju suuruse (st auto turuhind enne õnnetust). Summa mida saad, otsustab miskine komisjon sellise auto keskmise turuhinna järgi ja endal seal suurt sõnaõigust pole.

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 28.12.05 18:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: drizzle
Tsitaat:
Algselt postitas: Rain
Tsitaat:

Kui auto remont läheb kallimaks kui 80% auto väärtusest siis kindlustus seda remontima ei hakka. Kui süüdlane tead ja kindlustus nõus autot hüvitama. Siis ta küsib sult palju se auto väärtus on sellises olekus. Soovitav võimalikult väikse summa öelda kuna se võetakse sealt maha mis kindlustus sulle auto hüvitamise eest maksab. Muidugi summa peaks ikka enamvähem reaalne olema sa ei sa ju üelda et 500eeku.

Minult ei küsitud midagi. Avaldusse kirjutasin tekitatud kahju suuruse (st auto turuhind enne õnnetust). Summa mida saad, otsustab miskine komisjon sellise auto keskmise turuhinna järgi ja endal seal suurt sõnaõigust pole.

Enne õnnetust turuhinna uurivad nemad välja se mis sina ütled neid ei huvita. Memad on huvitatud et sa selle vraki omale jätad ja mida kallim ta on seda kasulikum neile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]