Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.05 07:46
|
|
|
Istmesoenduse mure
Tervitus!
Mure nimelt selles, et Sil juhiistme istmesoendus ei tööta. Lammutasin ise istme laiali, leidsin ühe katkise koha ja jootsin selle üle aga ikka ei
tööta. Rohkem mina vigaseid kohti ei leidnud. Kaitsmeid kontrollisin ka korduvalt.
Oskab keegi midagi veel soovitada või ehk teab keegi mõnda kohta, kuhu istme siia saaks, et mõni asjapulk selle korda teeks. Eeldades, et inimene on
nende asjadega varem kokku puutunud muidugi.
Ette tänades!
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 26.12.05 08:52
|
|
|
Seal midagi hirmkeerulist ei tohiks olla ju, et sa ise hakkama ei saaks. Mõõda üle kas vool tuleb istmesse. Kui ei siis mõõda lüliti tagant kas sinna
tuleb ja välja läheb. Kui aga istmesse vool jõuab siis võib "küttekeha" katki olla.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.05 12:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audifan
Seal midagi hirmkeerulist ei tohiks olla ju, et sa ise hakkama ei saaks. Mõõda üle kas vool tuleb istmesse. Kui ei siis mõõda lüliti tagant kas sinna
tuleb ja välja läheb. Kui aga istmesse vool jõuab siis võib "küttekeha" katki olla. | Asi ongi selles, et see kõik on juba tehtud
aga viga pole ikka leidnud. Ega ma siis niisama seda topicut teinud poleks!
Pistikusse tuleb toide peale aga kaabel, mis soojaks peaks tänu voolupingele minema, seal puudub pinge. Mul ei jää muud üle, kui pean hakkama 20cm
haaval kaablit kontrollima testriga. Tänan vastuse eest!
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 26.12.05 12:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
tuleb ja välja läheb. Kui aga istmesse vool jõuab siis võib "küttekeha" katki olla. | Asi ongi selles, et see kõik on juba tehtud
Pistikusse tuleb toide peale aga kaabel, mis soojaks peaks tänu voolupingele minema, seal puudub pinge. Mul ei jää muud üle, kui pean hakkama 20cm
haaval kaablit kontrollima testriga. Tänan vastuse eest! |
Istmepadja ja seljatoe matt on järjestikku ühendatud ning kui üks neist katki on ei lähe kumbki soojaks.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.05 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
haaval kaablit kontrollima testriga. Tänan vastuse eest! |
Istmepadja ja seljatoe matt on järjestikku ühendatud ning kui üks neist katki on ei lähe kumbki soojaks. | Ma tean seda. Katkike lüli
on siiski ülesse leidmata. Jätkan otsinguid!
Tänan!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 26.12.05 12:43
|
|
|
Mul ka juhipoolne vahel töötab, vahel mitte. Kas polstri maha võtmine on töömahukas? Küsin lihtsalt seepärast, et oskaks aega planeerida, kuna auto on
igapäevaselt käigus.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.05 12:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Mul ka juhipoolne vahel töötab, vahel mitte. Kas polstri maha võtmine on töömahukas? Küsin lihtsalt seepärast, et oskaks aega planeerida, kuna auto on
igapäevaselt käigus. | Oo jaa, seal on lammutamist ikka üksjagu! Kui vea kohe ülesse leiad, siis võib jopata ca 3-4 tunniga.
|
|
|
|
madis_k
huviline
Registreerunud 07.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 94 a. coupe 2,6, 94 a. b4 avant 2,0
|
postitati 27.12.05 08:57
|
|
|
Pisut küll OT aga oskab keegi öelda palju uued matid maksaksid ühele istmele?
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.05 09:33
|
|
|
revali hinnakirjas on s6 sportnahkistmetele nii istmepõhi kui seljatugi 1809EEK kumbki.
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.05 09:51
|
|
|
Tegelane äss möllas selliste asjadega eelmisel talvel. Usun, et tal on ka midagi tarka öelda.
|
|
|
|
Kondar
huviline
Registreerunud 20.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.06 15:37
|
|
|
Mul ka probleem istmesoojendusega, ei lähe enam nii soojaks kui varem. Aasta tagasi oli kohe tunda kohe kuumaks läks aga nüüd töötaks nagu poole
võimsusega. Sel talvel hakkas tundma andma et ei soojenda piisavalt effektiivselt.
Egas ole kellelgi ideid?
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.06 16:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kondar
Mul ka probleem istmesoojendusega, ei lähe enam nii soojaks kui varem. Aasta tagasi oli kohe tunda kohe kuumaks läks aga nüüd töötaks nagu poole
võimsusega. Sel talvel hakkas tundma andma et ei soojenda piisavalt effektiivselt.
Egas ole kellelgi ideid? | Võta iste laiali. Hakka mööda seondustraati testriga minema ja vaata kuhu enam pinget peale ei jookse.
|
|
|
|
YMRE
huviline
Registreerunud 27.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.06 09:23
|
|
|
Tere. Lammutasin enda S4 ka istme laiali, el. nahkiste, jube jebla, leidsin mingi katkise koha, paikasin ära, aga ei midagi. Need niidid on ju selle
poroloni sees peidus, kuidas seda testriga mõõta. Teab keegi. tänud
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|