eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.12.05 17:20
|
|
|
lekkepeatajad?
käies täna autovaruosade poes hakkas silma kemikaal(täpset nime ei mäleta)mis on ette nähtud lekkepeatamiseks jahutussüsteemis. müüja üritas mulle
kangekaelselt selgeks teha et see kohe kindlasti ei ummista salongiradiaatorit. mida arvata?
|
|
|
|
kratt
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3 (98 kw) Avant 93 a. Toyota Avensis 1,8(108 kw) 16 a.
|
|
postitati 17.12.05 17:34
|
|
|
kunagi sai kasutatut mazda peal . ära ei ummistanud, ega ta midagi ei petanud ka.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
|
postitati 17.12.05 18:07
|
|
|
Noh jah, kui jahutussysteem ikka vana ja läbi pesematta, kanalid suht umbes, siis võib ära ummistada küll.
Samas ise olen kasutanud väiksema lekke korral -82a autos ja aitas. Suurema lekke korral(tilkumise asemel pritsib gaasi andes välja) ei aita ta
midagi.
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.12.05 18:38
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Noh jah, kui jahutussysteem ikka vana ja läbi pesematta, kanalid suht umbes, siis võib ära ummistada küll.
Samas ise olen kasutanud väiksema lekke korral -82a autos ja aitas. Suurema lekke korral(tilkumise asemel pritsib gaasi andes välja) ei aita ta
midagi. |
arvad et uuele radikale ei tee midagi? lihtsalt see et tänapäevasematel autodel need kanalid soojendusradikas suht väikse läbimõõduga ja äkki ikka
tõmbab umbe. Pulbrilised lekkepeatajad seda igatahes võivad teha
|
|
|
|
urmps
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Sigar; Lancia Delta 80.a
|
|
postitati 17.12.05 19:48
|
|
|
Kurvad kogemused selle "lekkepeatajaga" peatas ka jahutusvedelikuvoo...tagajärjed olid kurvad...moraal kui ostad lekkepeataja osta uus mootor ....
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 18.12.05 10:39
|
|
|
Sellele tootele võiks hinnasildile tootekirjelduseks panna "s**ast saia ei tee". Omadest kogemustest nii palju, et iial ei pane seda asja oma autole
sisse, millega planeerin veel natuke ringi sõita.
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 18.12.05 11:28
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: eroz
müüja üritas mulle kangekaelselt selgeks teha et see kohe kindlasti ei ummista salongiradiaatorit. mida arvata? |
Arvan, et tema huvi oli see sulle maha müüa. See, mis su radikaga tegelikult pärast juhtub, ei koti teda tegelikult üldse.
Kui radikas tilgub, tuleb uus osta ja paigaldada. Elu on näidanud, et see tuleb kokkuvõttes odavam, kui mingisse sinepipulbrisse panustamine...
|
|
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
|
postitati 19.12.05 21:37
|
|
|
Plokikaane tihend + kõver ploki kaan peale sellise s***a kasutamist aastate eest, jaapanlane.
|
|
|
|
tafkinmeez
huviline
Registreerunud 02.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: oli b4 2,0 aut nüüd bmw 528 e39
|
|
postitati 19.12.05 21:43
|
|
|
87a omegas kasutanud ka sellist salongiradika lekke peatamisel, efekti polnud, aga kui järgi mõelda siis peale seda hakkas jah kuidagi jahutusvedelik
mootoriõlisse sattuma ja plokikaanetihend sai ruttu ära vahetatud..
|
statahunt
|
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
|
postitati 20.12.05 13:10
|
|
|
"Peatas lekke" paisupaaki, mis tõttu jahutusvedelikul polnud enam kuhugi paisuda 
Aga nii see oli, juhtus veel Hiiumaal.
Õnneks virutas põhisurve radika korgi vahelt välja, nii et sain ikka mandrile tagasi.
|
|
|
|
Rainka
huviline
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
|
postitati 20.12.05 17:33
|
|
|
Täitsa mõtetu asi on see lekkepeataja sest enda autol keeras see asi paraja jama kokku ja tean ka 2-te tuttavat kes pidid peale selle kasutamist
soendusradiaatori välja vahetama ja siis veel lekkiva jahutusradiaatori sest see aine ei mõjunud!
|
|
|
|
marko1982
huviline
Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.12.05 11:59
|
|
|
ükski normaalne inimene ei pane enda autosse lekkepeatajaid,see on ammu maha laidetud,sest kõik peab töötama loomulikul teel,kui enam ei toimi ,tuleb
vahetada välja,muidu võite veel hiljem palju asju välja vahetada
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.12.05 16:56
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: marko1982
ükski normaalne inimene ei pane enda autosse lekkepeatajaid... |
vaata kui palju on meil klubis ebanormaalseid inimesi kes on nii teinud... 
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
|
postitati 29.12.05 09:15
|
|
|
Novatio tootevalikus on mingi lekkepeataja mis pidi isegi toimima. Aga seda tuleb igakord uuesti panna kui süsteemi tühjaks lased. Isegi suuremad
skeptikud on seda juba kasutanud ja kiitnud. Maale toob seda Arnibalt
|
|
|
|
|
|
lare
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Rahuliku Sõidu Octavia
|
|
postitati 29.12.05 18:19
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: k6veric
Novatio tootevalikus on mingi lekkepeataja mis pidi isegi toimima. Aga seda tuleb igakord uuesti panna kui süsteemi tühjaks lased. Isegi suuremad
skeptikud on seda juba kasutanud ja kiitnud. Maale toob seda Arnibalt |
vähe teemast mööda,aga ise olen Novatio paljude toodetega väga rahule jäänud.lekkepeatajat pole proovinud,sellesse suhtun eelarvamusega
|
|
|
|
marko1982
huviline
Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.12.05 10:59
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: eroz
| Tsitaat: | Algselt postitas: marko1982
ükski normaalne inimene ei pane enda autosse lekkepeatajaid... |
vaata kui palju on meil klubis ebanormaalseid inimesi kes on nii teinud... |
ega´ s ma kellegile napuga näidata ei taha,aga tõenäoliselt oli ka minu autos seda kasutatud ja ma ei viitsi seda lahti loetleda mida mu autol
vahetatud poleks selle tõttu ja kui eelviimane kord remondis käis oli ka seda sisse topitud,mis teises remondikohas kohe välja lasti ja pandi ainult
tosool asemele,ning siiamaani pole sellega probleemi olnud,SIIT TSITAAT ,PALUN ÄRGE TOPPIGE (JA ÄRGE LASKE TOPPIDA)LISAAINEID JNE.kui isegi ei tea mis
millegi jaoks on,nagu minuga tehti a;la see on hea kui tekib leke pole probleemi,aga pole ka mul ilma lekkepeatajatagi seda probleemi.
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.12.05 11:35
|
|
|
Meil läks kunagi pärnus golf 2 radikas lõhki ja purjus peaga valasime toore munavalge sisse nagu telekast nähtud sai.
Sõitsime veel 2 päeva ringi ja hiljem omanik oli veel kuu sõitnud kuni uue radika peale ostis. Nii et sihuke ODAV ajutine lahendus täiesti võimalik
kui muud vahendid kättesaadavad pole. Aga eks uus radikas panna on ikka mõistlikum variant 
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
postitati 31.12.05 11:39
|
|
|
minu arvamus pole ka eriti hea nende asjade kohta nii enne õli vahetust pannakse igasugu jama sisse see võib õli kanalid umbe lasta ja jahutus
süsteemis on sama lugu. kui sa kindel ei ole et sul regulaarselt õlivahetust teinud pole siis mina ei soovitaks seda ka sinna panna.
proovida võid aga tulemust ei oksa keegi öelda.
|
|
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.12.05 12:15
|
|
|
Kunagi sai ka lekkepeatajat proovitud ühe auto peal. Tootjat ma ei mäleta, aga selline hõbedane pulber oli. Ja kasu 0% sellest. Jooksis ikka samamoodi
edasi.
Aga eks see olene sellest ka kui lõhki see radikas ikka on. Sellel autol ei olnud suurt viga, väike auk, aga leket ei peatanud. Ise seda enam kunagi
ei kasuta isikliku auto kallal. Parem uus radikas osta ja mure murtud 
|
|
|
|