oleks vaja osta uued kùùnlajuhtmed ja siit ka kùsimus, et kas originaalid vòtta revalist vòi b-varuosana kuskilt autotarvete poest. olen kuulnud ,et
originalid pidid paremad olema? kumma kasuks otsustada?
alar
All
huviline
Registreerunud 19.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8 3.0 176kw Quattro
postitati 16.12.05 15:48
Ma arvan ,et pole vahet kas originaalid või mitte . Mina olen kuulnud ,et ei soovitata saksa autodele silikoonjuhtmeid vaid tavalisi.
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
postitati 16.12.05 17:00
Tsitaat:
Algselt postitas: alar Q
tere
oleks vaja osta uued kùùnlajuhtmed ja siit ka kùsimus, et kas originaalid vòtta revalist vòi b-varuosana kuskilt autotarvete poest. olen kuulnud ,et
alar
Väga head on järgmised kaubamärgid:
Bremi, NGK, Bosch ( originaal ), uuri konkreetselt enda mootori kohta antud kaubamärke autovaruosade poest.
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
postitati 16.12.05 17:03
Tsitaat:
Algselt postitas: All
Ma arvan ,et pole vahet kas originaalid või mitte . Mina olen kuulnud ,et ei soovitata saksa autodele silikoonjuhtmeid vaid tavalisi.
Silikoon juhtmeid võid siis kasutada kui vahetada alati koos küünaldega ka juhtmed.Seda pead tõenäoliselt tegema ka siis kui on vaja niisama küünal
maha kiskuda korra.
Neil saatanatel jääb see lutt küünlaotsa nii kinni et reeglina juhe enne puruneb kui selle kätte saad.Takistusega on ka lood tihti pahasti.
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
postitati 16.12.05 17:05
Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Tsitaat:
Algselt postitas: alar Q
tere
alar
Väga head on järgmised kaubamärgid:
Bremi, NGK, Bosch ( originaal ), uuri konkreetselt enda mootori kohta antud kaubamärke autovaruosade poest.
BREMI pakkumise tegin. Tegin ka jõuluhinna.
Serka
huviline
Registreerunud 12.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2.0
postitati 16.12.05 19:03
olid ka peal silikooni varjant, tagusid üle,-eile ei saanud käimagi enam,-ostsin täna Bremi juhtmed, nyyd töötab ilusti, ainuke varjant, et pidin
küünaldelt kapslid maha keerama, et juhe peale läheks...
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]