Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: ABSi paigaldus (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 954)
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.05 19:22 Tsiteeri
ABSi paigaldus

Probleem siis selles et naine hakkab lähiajal lube saama ja autokoolis pähe raiutud et abs-ita auto on sama mis ilma piduriteta auto.Kuna käru vahetada ei tahaks tekkis küsimus kui suur ettevõtmine on abs-i paigaldamine autole mis seda ei oma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.05 19:26 Tsiteeri

niipalju kui mina asjast aru saan, siis mõtekam on uus "käru osta" ma usun, et töö samas suurusjärgus kliima pealeehitamisega ilma kliimata autole.
Samas, ilma ABSita saab väga eduliselt liigelda, katsu naisele parem see selgeks teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
All
huviline

Registreerunud 19.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 3.0 176kw Quattro

postitati 27.11.05 19:28 Tsiteeri

Lihtsam on naisele selgeks teha ,et ilma abs-ita autol on ka pidurid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.05 19:38 Tsiteeri

seda oligi tarvis tõestada:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 28.11.05 16:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eroz
seda oligi tarvis tõestada:)

Omal need ajad seljataga.
aAgul tükkis unustama et pidurdada tuleb enne 90`parem kurvi, mitte siis kui kurv hakkab lõppema ja auto juba vastas suunas (alati läks õnneks ei tulnud rekat vastu)

aga hullem oli see et selgeks teha et pedaali ei tohi mitte kunagi üle 2 cm vajutada (sest kahjuks kõik tolel ajal olevad autod olid turbo S-d )

Iga asi on õpitav minu naine on tänaseni igaljuhul kõik S-d terveks jätnud, kuid algusest peale olen teda õpetanud ainult ralli võtetega sõitma (vastupidiselt auto koolidele) ja täna sõidab kiiremini ja turvalisemalt kui 80% elukutselisi autojuhte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]