Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
postitati 27.11.05 19:22
ABSi paigaldus
Probleem siis selles et naine hakkab lähiajal lube saama ja autokoolis pähe raiutud et abs-ita auto on sama mis ilma piduriteta auto.Kuna käru
vahetada ei tahaks tekkis küsimus kui suur ettevõtmine on abs-i paigaldamine autole mis seda ei oma?
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
postitati 27.11.05 19:26
niipalju kui mina asjast aru saan, siis mõtekam on uus "käru osta" ma usun, et töö samas suurusjärgus kliima pealeehitamisega ilma kliimata autole.
Samas, ilma ABSita saab väga eduliselt liigelda, katsu naisele parem see selgeks teha.
All
huviline
Registreerunud 19.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8 3.0 176kw Quattro
postitati 27.11.05 19:28
Lihtsam on naisele selgeks teha ,et ilma abs-ita autol on ka pidurid
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
postitati 27.11.05 19:38
seda oligi tarvis tõestada
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
postitati 28.11.05 16:06
Tsitaat:
Algselt postitas: eroz
seda oligi tarvis tõestada
Omal need ajad seljataga.
aAgul tükkis unustama et pidurdada tuleb enne 90`parem kurvi, mitte siis kui kurv hakkab lõppema ja auto juba vastas suunas (alati läks õnneks ei
tulnud rekat vastu)
aga hullem oli see et selgeks teha et pedaali ei tohi mitte kunagi üle 2 cm vajutada (sest kahjuks kõik tolel ajal olevad autod olid turbo S-d )
Iga asi on õpitav minu naine on tänaseni igaljuhul kõik S-d terveks jätnud, kuid algusest peale olen teda õpetanud ainult ralli võtetega sõitma
(vastupidiselt auto koolidele) ja täna sõidab kiiremini ja turvalisemalt kui 80% elukutselisi autojuhte.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]