Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: lõppastmekoolitus (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 4164)
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6

postitati 24.11.05 10:18 Tsiteeri
lõppastmekoolitus

tahaks teada infot, kuidas oleks kõige odavam ja kiirem viis teha lõppastmekoolitust....hea oleks kui viljandis või rakveres...oodatud siis autokoolid, kes teeb või siis muu info... viljandis tahetakse saada 1600--absurd ju... keegi äkkki aitab...

m2ic@hot.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.05 10:24 Tsiteeri

ise oled absurd...1600 on odav

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.05 10:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny

tartus saab tonniga ja 1600 on odav...loogiline..minu viga:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.05 10:39 Tsiteeri

ütle mulle kah kus sa tartus 1000 krooniga saad ? :o
eelmine aasta oli veel 2000 umbes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 24.11.05 10:57 Tsiteeri

Irf @ tonny :P

lõppaste 1000 EEK

Ise käisin seal ja igatepidi rahul ,toredad instruktordi ja hea rada :D

Autod noh yarised :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
totu
huviline

Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,6 V6

postitati 24.11.05 11:04 Tsiteeri

Kui oma autoga teed siis on odavam veel!!!!mina maksin lõppastmekoolitus 800.- pluss siis veel riigilõiv!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 24.11.05 11:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny

No ma kohe ei kannata sellist suhtumist, et sisuliselt mitte millegi eest küsitakse üle mõistuse kõrget hinda ja mõne jaoks on see odav. Tüüpiline eestlase talupojasuhtumine- küsitagu mis tahes, oleme rahul ja ostame kõik.
Olgu see siis (lõppastme)koolitus, elektrimootor, suitsutoru, mõni lihtne plastvidin võimisiganes, suur osa asju on meil ikka üle mõistuse kallid, põhjendamatult kallid. Ja kõrget hinda saab küsida just seetõttu, et "me kõik" hoolega ostame neid asju mitte ei otsi odavamaid alternatiive.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.05 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: totu
Kui oma autoga teed siis on odavam veel!!!!mina maksin lõppastmekoolitus 800.- pluss siis veel riigilõiv!!!

kus on yldse võimalik oma autoga teha? sellest oleks küll väga huvitatud:)

totu
huviline

Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,6 V6

postitati 24.11.05 12:51 Tsiteeri

Mina tegin keilas KAJA autokoolis!!!!Oma autoga!!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 24.11.05 14:10 Tsiteeri

Teate, see vb on pelgalt minu arvamus, aga see lõppastmekoolitus on täielik p*** ja idiootsus!!!! Miks ? - sellepärast, et see pole absoluutselt läbimõeldult tehtud. Ühesõnaga, kui noor neikue suvel load teeb siis on tal suvesõidukogemus, aga mis siis, las sõidab aastakese üksinda, ilma et libedasõitu teinud oleks. Las sõidab ennast ja teisi surnuks libedaga, mis siis et ta ei tea kuidas auto libedaga käitub. Ja kui veab et neiuke ennast ja teisi surnuks ega vigaseks libedaga ei sõitnud, siis tulgu libedakoolitusele, et vaatame kas ta ikka oskab sõita ja kui ei oska siis anname hüva nõu. B*LL SH*T. Kuidas on üldse võimalik selline süsteem ? Ma ei ütleks midagi et hinnad on kallid, kui seda tehtaks siis, kui inimene endale lube teeb. Aga AASTA hiljem mingi idiootsuse peale 1-2 k ajama panna on absurd.
Mulle ei ole see kohale jõudnud, kuhu ma peaks kaebama või mida tegema, et libedasõit tehtaks õigel ajal, mitte siis kui inimene on iseseisvalt pidanud juba Eesti liikluskultuuris libedasõidu selgeks tegema... ? ehk on mul pooldajaid ja võtaks midagi ette ?

P.S! ärge hakake rääkima et mõistlik inimene käib ise talvel kusagil jäärajal jms. loomulikult käib, aga ENAMUS inimesi ei lähe ja ei julgegi minna. Kusjuures jutt ei puuduta ju mitte ainult naisterahvaid vaid üldse noori juhte kellel kogemust vaid suvel sõites, kus pidamine hea ja rehvi kärsatada äge.

marko1982
huviline

Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.05 14:18 Tsiteeri
lõppastme koolitus

Pärnus Aide autokool www.aide.ee 1200-kes pole seal koolis varem käinud ja 1100-kes on varem ka seal õppinud.Toimuvad kursused nelj. ja reedeti. yhe päevaga saab hakkama u.10-18,00.Ise käisin 18,11,2005 ja olen igati rahul.Autodeks Ford Focused(liberada)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 24.11.05 15:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Teate, see vb on pelgalt minu arvamus, aga see lõppastmekoolitus on täielik p*** ja idiootsus!!!! Miks ? - sellepärast, et see pole absoluutselt läbimõeldult tehtud. Ühesõnaga, kui noor neikue suvel load teeb siis on tal suvesõidukogemus, aga mis siis, las sõidab aastakese üksinda, ilma et libedasõitu teinud oleks. Las sõidab ennast ja teisi surnuks libedaga, mis siis et ta ei tea kuidas auto libedaga käitub. Ja kui veab et neiuke ennast ja teisi surnuks ega vigaseks libedaga ei sõitnud, siis tulgu libedakoolitusele, et vaatame kas ta ikka oskab sõita ja kui ei oska siis anname hüva nõu. B*LL SH*T. Kuidas on üldse võimalik selline süsteem ? Ma ei ütleks midagi et hinnad on kallid, kui seda tehtaks siis, kui inimene endale lube teeb. Aga AASTA hiljem mingi idiootsuse peale 1-2 k ajama panna on absurd.
Mulle ei ole see kohale jõudnud, kuhu ma peaks kaebama või mida tegema, et libedasõit tehtaks õigel ajal, mitte siis kui inimene on iseseisvalt pidanud juba Eesti liikluskultuuris libedasõidu selgeks tegema... ? ehk on mul pooldajaid ja võtaks midagi ette ?

P.S! ärge hakake rääkima et mõistlik inimene käib ise talvel kusagil jäärajal jms. loomulikult käib, aga ENAMUS inimesi ei lähe ja ei julgegi minna. Kusjuures jutt ei puuduta ju mitte ainult naisterahvaid vaid üldse noori juhte kellel kogemust vaid suvel sõites, kus pidamine hea ja rehvi kärsatada äge.

Selles mis räägid on täieisti iva olemas aga tahaks sind informeerida , et mõni aeg tagasi võeti seadus vastu , et seda sõitu saab teha kohe peale lubade saamist .Seega on see probleem nagu lahendatud ;)

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 24.11.05 15:36 Tsiteeri

ütlen hea sõna pärnu Aide autokooli lõppastmekoolituse kohta. 1200 oli hind juba eelmineaasta, nalja sai seal tehisrajal palju... instruktor oli vist autokooli omanik ise:))) ma küsisin, kas ma oma quattroga võin tulla möllama :D vastus oli kahjux ei, kuna lamell kummi all ei ole ja ega nad ei lase sinna võõrast autot ka rajale.
aga soovitan pärnusse minna!

cobra
huviline

Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 TFSI

postitati 24.11.05 17:09 Tsiteeri

kiidan ka igatahes Pärnu Aide kooli, minul oli igatahes väga lõbus seal teoorias (miski noorem kutt oli) hiljem sai ka autoga üle katuse käidud ja siis rajale, polnud juba kaua aega nii lõbus olnud :) kahju jah et oma autoga sinna sõitma ei saa minna :(

Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 24.11.05 18:15 Tsiteeri

MIna sain aasta tagasi oma lõpastme koolituse 800 krooni ja väikse konni eest.Ise olen rahul viisin aga tokumendid ja mõne päevapäeva pärast läksin järgi.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 24.11.05 18:25 Tsiteeri

Isegi sai eelmine aasta tehtud, ning maksis 800 krooni (tudengi soodustus ;) ), muidu 1000 krooni. Käidud sai Tartus olevas Atela autokoolis.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 24.11.05 22:17 Tsiteeri

To: stylewarz
Aitähh info eest :) Nojah, aga praeguseks on väike auk ikkagi sees, kuna need kes nüüdseks peaksid seda tegema, siis nende suhtes on see ebaõiglane. Sellegipooles oleks see minuarvates oluline, et juht teeks libedaraja läbi siis kui ta õpib alles sõitma, mitte siis kui load käes....

Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 25.11.05 14:40 Tsiteeri

ei saanud mööda minna
Ühinen Ash-iga, see ju siuke idiootsus IMO et kõigepealt tee load, õpi libedaga sõitma, ja siis tule, maksa meile ca tonn, et me saaks vaadata kuidas sa libedaga sõidad ja näpunäiteid jagada. Minu arust peaks libeda koolitus olema sama moodi nagu esmaabi.

multik
huviline

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 Quattro '94 (autom.)

postitati 06.01.06 23:00 Tsiteeri

Rahvas, rahvas, mida te karjute :) Iirimaal saab load üldse ilma et oleks autot näinud. Ausõna! Siin on nii, et lähed kooli, teed teooria ära, saad load ning suure L märgi (siin kutsutakse seda luuseri märgiks), ning siis lähed liiklema. Toonitan veel kord, lubade saamiseks pole sa 1 minutitki pidanud roolis olema!!! Seega kui ma esimest korda siia jõudsin imestasingi, miks nii palju naisi sõidab nii väikeste ning katkiste autodega. Ehk siis Eestis on asjad veel päris korras võrrelded suure Euroopa Liiduga. Rohkem sallivust.
PS! Mu enda teine pool tegi Tartus rohelised load ning ise ka imestasin kui hästi nad ta välja õpetasid. Muidugi ei ole mingi Märtini oskustega, kuid saab lõdvalt hakkama linnas sõitmisega. Eks pidi ka tema lisatunde natuke juurde võtma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 41.6% - SQL: 58.4%]