m2its
huviline
Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6
|
postitati 24.11.05 10:18
|
|
|
lõppastmekoolitus
tahaks teada infot, kuidas oleks kõige odavam ja kiirem viis teha lõppastmekoolitust....hea oleks kui viljandis või rakveres...oodatud siis
autokoolid, kes teeb või siis muu info... viljandis tahetakse saada 1600--absurd ju... keegi äkkki aitab...
m2ic@hot.ee
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 10:24
|
|
|
ise oled absurd...1600 on odav
|
|
|
|
m2its
huviline
Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 10:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tonny
ise oled absurd...1600 on odav |
tartus saab tonniga ja 1600 on odav...loogiline..minu viga
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 10:39
|
|
|
ütle mulle kah kus sa tartus 1000 krooniga saad ? 
eelmine aasta oli veel 2000 umbes
|
|
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Q 16V
|
postitati 24.11.05 10:57
|
|
|
Irf @ tonny
lõppaste 1000 EEK
Ise käisin seal ja igatepidi rahul ,toredad instruktordi ja hea rada 
Autod noh yarised 
|
|
|
totu
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,6 V6
|
postitati 24.11.05 11:04
|
|
|
Kui oma autoga teed siis on odavam veel!!!!mina maksin lõppastmekoolitus 800.- pluss siis veel riigilõiv!!!
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 24.11.05 11:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tonny
ise oled absurd...1600 on odav |
No ma kohe ei kannata sellist suhtumist, et sisuliselt mitte millegi eest küsitakse üle mõistuse kõrget hinda ja mõne jaoks on see odav. Tüüpiline
eestlase talupojasuhtumine- küsitagu mis tahes, oleme rahul ja ostame kõik.
Olgu see siis (lõppastme)koolitus, elektrimootor, suitsutoru, mõni lihtne plastvidin võimisiganes, suur osa asju on meil ikka üle mõistuse kallid,
põhjendamatult kallid. Ja kõrget hinda saab küsida just seetõttu, et "me kõik" hoolega ostame neid asju mitte ei otsi odavamaid alternatiive.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
m2its
huviline
Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 12:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: totu
Kui oma autoga teed siis on odavam veel!!!!mina maksin lõppastmekoolitus 800.- pluss siis veel riigilõiv!!! |
kus on yldse võimalik oma autoga teha? sellest oleks küll väga huvitatud
|
|
|
totu
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,6 V6
|
postitati 24.11.05 12:51
|
|
|
Mina tegin keilas KAJA autokoolis!!!!Oma autoga!!!!!
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 24.11.05 14:10
|
|
|
Teate, see vb on pelgalt minu arvamus, aga see lõppastmekoolitus on täielik p*** ja idiootsus!!!! Miks ? - sellepärast, et see pole absoluutselt
läbimõeldult tehtud. Ühesõnaga, kui noor neikue suvel load teeb siis on tal suvesõidukogemus, aga mis siis, las sõidab aastakese üksinda, ilma et
libedasõitu teinud oleks. Las sõidab ennast ja teisi surnuks libedaga, mis siis et ta ei tea kuidas auto libedaga käitub. Ja kui veab et neiuke
ennast ja teisi surnuks ega vigaseks libedaga ei sõitnud, siis tulgu libedakoolitusele, et vaatame kas ta ikka oskab sõita ja kui ei oska siis anname
hüva nõu. B*LL SH*T. Kuidas on üldse võimalik selline süsteem ? Ma ei ütleks midagi et hinnad on kallid, kui seda tehtaks siis, kui inimene endale
lube teeb. Aga AASTA hiljem mingi idiootsuse peale 1-2 k ajama panna on absurd.
Mulle ei ole see kohale jõudnud, kuhu ma peaks kaebama või mida tegema, et libedasõit tehtaks õigel ajal, mitte siis kui inimene on iseseisvalt
pidanud juba Eesti liikluskultuuris libedasõidu selgeks tegema... ? ehk on mul pooldajaid ja võtaks midagi ette ?
P.S! ärge hakake rääkima et mõistlik inimene käib ise talvel kusagil jäärajal jms. loomulikult käib, aga ENAMUS inimesi ei lähe ja ei julgegi minna.
Kusjuures jutt ei puuduta ju mitte ainult naisterahvaid vaid üldse noori juhte kellel kogemust vaid suvel sõites, kus pidamine hea ja rehvi kärsatada
äge.
|
|
|
marko1982
huviline
Registreerunud 18.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 14:18
|
|
|
lõppastme koolitus
Pärnus Aide autokool www.aide.ee 1200-kes pole seal koolis varem käinud ja 1100-kes on varem ka seal õppinud.Toimuvad kursused nelj. ja reedeti. yhe
päevaga saab hakkama u.10-18,00.Ise käisin 18,11,2005 ja olen igati rahul.Autodeks Ford Focused(liberada)
|
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Q 16V
|
postitati 24.11.05 15:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Teate, see vb on pelgalt minu arvamus, aga see lõppastmekoolitus on täielik p*** ja idiootsus!!!! Miks ? - sellepärast, et see pole absoluutselt
läbimõeldult tehtud. Ühesõnaga, kui noor neikue suvel load teeb siis on tal suvesõidukogemus, aga mis siis, las sõidab aastakese üksinda, ilma et
libedasõitu teinud oleks. Las sõidab ennast ja teisi surnuks libedaga, mis siis et ta ei tea kuidas auto libedaga käitub. Ja kui veab et neiuke
ennast ja teisi surnuks ega vigaseks libedaga ei sõitnud, siis tulgu libedakoolitusele, et vaatame kas ta ikka oskab sõita ja kui ei oska siis anname
hüva nõu. B*LL SH*T. Kuidas on üldse võimalik selline süsteem ? Ma ei ütleks midagi et hinnad on kallid, kui seda tehtaks siis, kui inimene endale
lube teeb. Aga AASTA hiljem mingi idiootsuse peale 1-2 k ajama panna on absurd.
Mulle ei ole see kohale jõudnud, kuhu ma peaks kaebama või mida tegema, et libedasõit tehtaks õigel ajal, mitte siis kui inimene on iseseisvalt
pidanud juba Eesti liikluskultuuris libedasõidu selgeks tegema... ? ehk on mul pooldajaid ja võtaks midagi ette ?
P.S! ärge hakake rääkima et mõistlik inimene käib ise talvel kusagil jäärajal jms. loomulikult käib, aga ENAMUS inimesi ei lähe ja ei julgegi minna.
Kusjuures jutt ei puuduta ju mitte ainult naisterahvaid vaid üldse noori juhte kellel kogemust vaid suvel sõites, kus pidamine hea ja rehvi kärsatada
äge. |
Selles mis räägid on täieisti iva olemas aga tahaks sind informeerida , et mõni aeg tagasi võeti seadus vastu , et seda sõitu saab teha kohe peale
lubade saamist .Seega on see probleem nagu lahendatud 
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
|
cobra
huviline
Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0 TFSI
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 24.11.05 18:15
|
|
|
MIna sain aasta tagasi oma lõpastme koolituse 800 krooni ja väikse konni eest.Ise olen rahul viisin aga tokumendid ja mõne päevapäeva pärast läksin
järgi.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 24.11.05 18:25
|
|
|
Isegi sai eelmine aasta tehtud, ning maksis 800 krooni (tudengi soodustus
), muidu 1000 krooni. Käidud sai Tartus olevas Atela autokoolis.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 24.11.05 22:17
|
|
|
To: stylewarz
Aitähh info eest Nojah, aga praeguseks on väike auk ikkagi sees, kuna need
kes nüüdseks peaksid seda tegema, siis nende suhtes on see ebaõiglane. Sellegipooles oleks see minuarvates oluline, et juht teeks libedaraja läbi
siis kui ta õpib alles sõitma, mitte siis kui load käes....
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 25.11.05 14:40
|
|
|
ei saanud mööda minna
Ühinen Ash-iga, see ju siuke idiootsus IMO et kõigepealt tee load, õpi libedaga sõitma, ja siis tule, maksa meile ca tonn, et me saaks vaadata kuidas
sa libedaga sõidad ja näpunäiteid jagada. Minu arust peaks libeda koolitus olema sama moodi nagu esmaabi.
|
|
|
|
multik
huviline
Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.8 Quattro '94 (autom.)
|
postitati 06.01.06 23:00
|
|
|
Rahvas, rahvas, mida te karjute Iirimaal saab load üldse ilma et oleks
autot näinud. Ausõna! Siin on nii, et lähed kooli, teed teooria ära, saad load ning suure L märgi (siin kutsutakse seda luuseri märgiks), ning siis
lähed liiklema. Toonitan veel kord, lubade saamiseks pole sa 1 minutitki pidanud roolis olema!!! Seega kui ma esimest korda siia jõudsin imestasingi,
miks nii palju naisi sõidab nii väikeste ning katkiste autodega. Ehk siis Eestis on asjad veel päris korras võrrelded suure Euroopa Liiduga. Rohkem
sallivust.
PS! Mu enda teine pool tegi Tartus rohelised load ning ise ka imestasin kui hästi nad ta välja õpetasid. Muidugi ei ole mingi Märtini oskustega, kuid
saab lõdvalt hakkama linnas sõitmisega. Eks pidi ka tema lisatunde natuke juurde võtma.
|
|
|