Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K: V8-sa omanikele ja ka automaat kastiga autoomanikele??? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1416)
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 19.11.05 15:05 Tsiteeri
K: V8-sa omanikele ja ka automaat kastiga autoomanikele???

Sai ka soetatud siis endale V8-sa ja oleks siis tahtnud küsida kohaliku rahva käest, kel sama masin olnud vähe kauem, äkki oskate mingit nõu anda, mida vaadata ja vahetada, kõige rohkem oleks oodatud kogemused AT kastiga, kuidas oleks sellega kõige mõistlikum sõita, et ei lõhuks ja kas on mingeid erilisi võtteid, mis tööiga pikendaksid - ise olen täielik võhik AT osas, nii et ärge lööma hakake.

Tervit.Veiko

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 21.11.05 09:37 Tsiteeri

No mina soovitaks näiteks mäest alla sõites mitte N asendisse lülitada, siis pidi kasti määrimine vähenema ja kast rohkem kuluma. Enda autol veel see asi, et linnavahel lasen asendis 3 ringi. Sest minu kast tahab 60 km/h peal neljandat lülitada kui sujuvalt lasta. Siis teeb natu nõmeda jõnksu. Ja kui korralikult 50 sõita ja lauge tee on, siis lükkab samuti muidu 4nda sisse. Minu arust see suht mõttetu, kuna mootorpidur kaob täiesti, ja kui natu süstida siis tuleb käigukasti viivitusega arvestada. Niiet kolmanda käigu asendis tundub vähemalt endal sujuvam linnas kulgeda.
Õli vaheta kindlasti korralikult(Mina teen seda iga 25000 km tagant, aga olen kuulnud et võib ka 30000km tagant tehakse). Käike D-st R-ile vaheta kindlasti paigal seistes . Samuti R-ist D-sse.
Peakski kõik olema et pikalt automaatkasti võlusid nautida:)
Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 21.11.05 10:21 Tsiteeri

AT kasti õli välp on 60 000 km, vähemalt kui teha volitatud esinduses ning õigete materjalide / vahenditega :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tamm112
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: vis 2345

postitati 21.11.05 12:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
AT kasti õli välp on 60 000 km, vähemalt kui teha volitatud esinduses ning õigete materjalide / vahenditega :D

tihedamini ei mõju kindlasti halvasti!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.05 13:44 Tsiteeri

Seda küll, aga milleks maksta tühja? :o
Muidugi on eelduseks, et auto ajalugu / hooldused on teada, siis ei tohiks probleeme olla.

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 24.11.05 11:40 Tsiteeri

Kui kaua peaks külmal autol käia laskma, et automaadile liiga mitte teha ja kas võib üldse kohe sõitma hakata külma õliga???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.05 12:20 Tsiteeri

Jutte on olnud seinast - seina, mis õige, ei teagi.
Mina olen lasknud minuti kohapeal töötada, ning proovin külmalt piitsa mitte anda.
Ametlikus kirjanduses ei lausuta selle kohta sõnagi.

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 24.11.05 14:18 Tsiteeri

Veel üks soovitus, kui tahad P peale panna, ole kindlasti veendunud et auto seisaks, kõige parem on veel muideks variant, kus kui auto seisab, tõmbad käsipiduri peale ja lased jalgpiduri lahti ja siis P paned, siis kaovad ka igasugu pinged ära mis muidu P sisse võib jätta... seda eriti ebatasasel maastikul või kallakul. :) Nii olen mina asjast aru saanud :D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]