Lehekülgi: 1 2 |
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 14.11.05 18:27
|
|
|
Ettevaatust pangakaardiga tasumisel !
Niisiis,pole nagu ennem suurt tähelepanu põõranud pangakaardiga maksmisel, et tseki peal olev summa lüüakse ka maksekaardi aparaati, kuid enam ma ei
ole ennast usaldanud ja alati kontrollin üle ,kas summad klapivad.Täna juhtus juba teist korda, kui kaardiga maksmisel toksiti kaardiaparaati 15kr
rohkem kui oli tsekil.Ma ei tea kas seda tehti kogemata või sihilikult.Imelik see et see teine kord oli samas poeketis olev pood(siinkohal välja veel
ei ütle)!Olen päris veenudnud et ,nii tüssatakse kliente ka baarides/pubides.
Olge kaaskodanikud siis valvsad ja tähelepanelikud,sest siin ilmas tüssatakse kõikki
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 18:34
|
|
|
Huvitaks siis millises poeketis seda tehakse,teatavast ei saa müüa ju juurde pandud raha endale.
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 14.11.05 18:49
|
|
|
mul sama kogemus clubi hollywoodis. et ma ostin terve õhtu sama jooki:d sama summa, aga pärast kui väljavõtet vaatasin, järgmine päev.. oli ma üks
summa topelt.. aga ma ei võtnud kordagi jooki topelt :S pärast seda kaardiga ei maksa eriti klubide pubides.
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 14.11.05 18:54
|
|
|
küismus aga tekib, et mis kasu saab sellest kasumlikust kaardimaksest müüja ise???
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 14.11.05 19:03
|
|
|
Aga puudujääke saab nii korvata, näiteks varastati poest 150 eegu eest kaupa siis tehakse vaikselt tagasi!
Poemüüja kas on kogemata valesti raha tagasi andnud või näpsab ise või mida iganes! Varjante on palju ise olen olnud kaubanduses pole kül sellega
tegelenud aga tundes süsteemi siis võib arvata igasugu asju!
Tsitaat: | Algselt postitas: -ummi-
Huvitaks siis millises poeketis seda tehakse,teatavast ei saa müüa ju juurde pandud raha endale. |
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 14.11.05 19:05
|
|
|
Pubides alatihti pubi omanik letis,kes rahadega tegeleb.
Näitte võib tuua kas või Kannu kõrtsust kus ilus bossi naine on teenindamas.(näide oli toodud vaid selleks et on olemas kohti ,kus omanikud letis)
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Lancer
|
postitati 14.11.05 19:11
|
|
|
Jah, tähelepanelik tasuks ikkagi kõigi rahaliste tehingute puhul olla. Ega kaupluses ka tüssu vast tahtlikult tehta, pigem näpukas töötaja poolt sest
tema sellest tõesti mingit kasu ei saa (kaardimakse puhul). Või mine sa tea kui asi korduv.
Tähelepanu automaattanklates kui keegi ei ole veel kursis siis tuttav töötab selles valdkonnas ja soovitas soojalt alati tsekk välja lasta! On
juhtunud igasugu huvitavaid asju ja päris tihti.
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 19:24
|
|
|
tsek lõpetab tsykli ja sulgeb broneeringu ning järgmine ei saa tankida Olen
kuulnud et mõni tuttav on tasuta tankinud kellegi arvelt. Huvitav kes kahju kannab ?
Tsitaat: | Algselt postitas: Rainis
Jah, tähelepanelik tasuks ikkagi kõigi rahaliste tehingute puhul olla. Ega kaupluses ka tüssu vast tahtlikult tehta, pigem näpukas töötaja poolt sest
tema sellest tõesti mingit kasu ei saa (kaardimakse puhul). Või mine sa tea kui asi korduv.
Tähelepanu automaattanklates kui keegi ei ole veel kursis siis tuttav töötab selles valdkonnas ja soovitas soojalt alati tsekk välja lasta! On
juhtunud igasugu huvitavaid asju ja päris tihti. |
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 Q 16V
|
postitati 14.11.05 19:26
|
|
|
Sellest mis kasu võib saada teenindaja...
Mul tüdruk töötas suvel ühel asjalikus restoranis ja seal jäi mul lihtsalt kõrva , et kuu lõpus jagati kaardimakse tippi.Noh see oli loomulikult
ausalt välja teenitud,et kes veel ei tea kaardiga saab ka tippi anda proovige siis näete 
Ja ilmselt kui nad ikka rohkem kirjutavad siis ikka rohkem saavad ka ...
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
kuulnud et mõni tuttav on tasuta tankinud kellegi arvelt. Huvitav kes kahju kannab ?
Eelnev klient on jätnud püstoli korralikult tagasi panna(tsykel lõpetamata). Ja tema hooletuse tõttu sinu tuttav tasuta bena saigi. |
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 19:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stylewarz
Sellest mis kasu võib saada teenindaja...
Mul tüdruk töötas suvel ühel asjalikus restoranis ja seal jäi mul lihtsalt kõrva , et kuu lõpus jagati kaardimakse tippi .
Ja ilmselt kui nad ikka rohkem kirjutavad siis ikka rohkem saavad ka ... |
Ei taha hästi uskuda, et suurtes poodide ketis nii tehakse.
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Eelnev klient on jätnud püstoli korralikult tagasi panna(tsykel lõpetamata). Ja tema hooletuse tõttu sinu tuttav tasuta bena saigi.
|
Olen ka ise kogemata võtnud bensiini kellegi teise arvelt ,kuna ise läksin püstolit paaki panema ema samal ajal kaarti sisestama,nii kui püstoli paaki
sain hakkas bensiin jooksma ,ema veel kaarti polnud sisestanud.Viisaka kliendina panin püstoli tagasi ja maksin ikka oma kaardiga,samas mine tea palju
võtta oleks saanud. |
|
|
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 19:30
|
|
|
Jut oli siiski restoranist ja sama kehtib ka ilmselt pubi kohta kus tippi antakse ega jah Prismas ei anna ju tippi   
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
stylewarz
huviline
Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 19:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stylewarz
Jut oli siiski restoranist ja sama kehtib ka ilmselt pubi kohta kus tippi antakse ega jah Prismas ei anna ju tippi   |
Mina annan kuid ei tea kas see tipp ka sellele teenindajale jääb?
|
Ei tea kuidas teistes kohtades on aga seal kus mu naine töötas oli nii et kaardimakse tipp tuli kuu lõpus j ajagati kõigi töötajate vahel võrdselt.Ei
imestaks kui mõnes kohas saab ka konkreetne inimene,sest kassasüsteemid ju arenenud.
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 14.11.05 19:59
|
|
|
aga alati ju võimalus asja avalikult lahata...
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 20:09
|
|
|
tavaliselt sellega mis antakse ei tee müüjad midagi, viskavad lihtsalt kassase see jookseb läbi süsteemi üles, kus raha loetakse ja müüja läeb koju.
Kui sa talle 25 pihuku ilusate silmade eest ei pista ei viici keegi sealt mdiagi kõrvale panna, tavaliselt pole lihstsalt aega sellega tegeleda!
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 14.11.05 20:31
|
|
|
Sõber on ühe suurpoe turvajuht ja rääkis, et päris levinud pidi olema selline skeem, et müüjad lasevad ostjal rohkem maksta ja hiljem võetakse selle
rohkem makstud summa ulatuses endale kraami.
Mõnikord lisatakse arvele kohe mõni asi juurde, mõnikord aga lastakse kaardiga rohkem maksta ja tehakse hiljem lisaarve.
Puudujääki ei teki ja kõik justkui korras. Mingi 15 krooni lisamist näiteks 300 kroonisele arvele märkavad väga vähesed ostjad.
|
|
|
Colo
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe GT '88
|
postitati 14.11.05 20:38
|
|
|
parandage mind kui ma eksin aga suurtes poeketides on ju selline "trikk" välistatud, kaardimakse aparaat on ju kassa aparaadiga ühendatud ja summa
on kohe olemas maksekaardi puhul, müüja ei saagi summat määrata, tema peab ainult kaardi läbi lööma ning kaardi neli viimast numbrit sisse toksima.
et selline asi vóib juhtuda ainult poodides kus kaardimakse aparaat on eraldi ning müüa peab maksesummat sisestama.
Edit: kirjavead
AUDI
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.05 20:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: V200
Sõber on ühe suurpoe turvajuht ja rääkis, et päris levinud pidi olema selline skeem, et müüjad lasevad ostjal rohkem maksta ja hiljem võetakse selle
rohkem makstud summa ulatuses endale kraami.
Mõnikord lisatakse arvele kohe mõni asi juurde, mõnikord aga lastakse kaardiga rohkem maksta ja tehakse hiljem lisaarve.
Puudujääki ei teki ja kõik justkui korras. Mingi 15 krooni lisamist näiteks 300 kroonisele arvele märkavad väga vähesed ostjad. |
Ja kassast käib päevas läbi kui palju kliente?
Nii 15 kroonine tüng, igale vähemalt 300kr arvega kliendile ja õhtul siis jalutab tasuta toidukorviga teenindaja kodu poole.
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 14.11.05 20:56
|
|
|
Õige, enamus suurtes kauplustes on kassasüsteemid, kus kassapidaja ise summat sisestada ei saa (ka paljudes klubides)
see aga selleks. raamatupidamis seaduse järgi tuleb koos kaardimaksekviitungiga väljastada ka arve/kviitung, kus peal on kirjas mille eest on tasutud.
nüüd kui on juhus, et makseterminal ja kassa on eraldi, ehk kassapidaja sisestab makseterminali ise summa siis saab alati võrrelda kviitungiga. kui
summad ei klapi on asi selge.
muidugi see, kui nt ühe õlu asemel loetakse sulle juba kassas sisse 2 õlut siis ei ole hiljem midagi vaidlustada. (kummal õigus, kas sa ostsid ja said
ühe õlu või kaks)
suurem või vahel ka väiksem summa võib alati tekkida, iseasi kas see alati meelega tehtud on...
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 14.11.05 21:26
|
|
|
Küsisin üle. Kaardi pealt ostuarvest suurema summa mahavõtmise võimalikkus pidi jah sõltuma poe kaardimaksete süsteemi ehitusest. Paljudes Eesti
poodides seda siiski esinevat.
Suuremat sorti arvele ühe õlle asemel kaks panna polevat aga mingi kunst. 
|
|
|
hornet
huviline
Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kahjuks enam mitte audi aga sakslane ikka.
|
postitati 14.11.05 22:08
|
|
|
Tähelepanelik tasub kindlasti olla! Ma ise sellise kogemuse omanik ühes Tartu südalinna uusimas toitupoes:
Sai ostetud söögikraami umbes 50.- eest. Kassas asju kotti ladudes jäi juhuslikult silma,et tsekil ilutsesid allahinnatud leib ja sai, mida ma ostnud
ei olnud. Natuke üle 10.- summa pole küll n.ö. kisa väärt aga siiski sai tookord asjale kassas töötanud inimese tähelepanu juhitud. Siis ta andis küll
raha tagasi aga ei vabandanud kordagi.
Õhtul hiljem üritasin mõelda,et kuidas need kaks asja minu tsekile saada võisid? Minu ees ostsid pudeli konjakit kolm kindlasti alla 18 aastast nolki,
kellest üks paistis müüjat väga hästi tundvat,sest aeti natuke sõbralikult juttu. Kui ma nüüd õieti meenutan siis kassapidaja sellelt pudelilt
triipkoodi küll ei võtnud s.t. minu arusaamise järgi läks pudeli eest makstud raha otse ilma kassast läbi löömata kassapidaja taskusse. Peale selle
oli see nende nolkide ainuke ost s.t. need allahinnatud leib ja sai mis minu tsekile olid sattunud ei saanud olla sinna sattunud eelmisest ostjast
vaid hoopis kassapidaja enda poolt kuidagi sinna organiseeritud!
|
|
|
workout
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at
|
postitati 14.11.05 22:17
|
|
|
Statoilis tehti ca 600 külma kuid väidetavalt avastasid nad ka ise vea ja
tühistasid arve.
võtsin paagitäie kütust tiba üle 1000 eek eest 98t. maksin firma nimel oleva kaardiga. ca paar nädalat hiljem vaatasin eelmise kuu tshekke üle ja ...
voilaa, arvel kirjas lisaks veel ca 600 eest 95t. helistasin, et kuidagi ei mahu paaki niipalju kütust ja kui väidate, et võtsin kanistrisse, siis
vaataks linte.
klõbistati veidi arvutit ja vabandati, et kuna kassas oli tööl uus töötaja, siis pani kogemata eelmise arve ka mulle otsa, kuid nad tühistasid ise
selle juba ära. krt seda teab, kuid maksma selle eest õnneks ei pidanud (raha nõutakse ca 1-1,5 kuud hiljem ja seal seda summat kirjas polnud).
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 15.11.05 06:47
|
|
|
Ega jah, soovitan ka ikka tsekil oleva summa enne allkirja panemist üle vaadata ebameeldivuste vältimiseks. Viimane kogemus oli minul hesburgeris, kui
kutt pani 100 kroonise arve asemel mulle 300 krooni. Kuna ise nii tähelepanelik ei olnud siis seda ma avastasin alles mitu päeva hiljem (hanza.net).
Õnneks olid sealsed juhatajad nii abivalmis, kutt sai paraja peapesu ja probleem sai ka kenasti lahendatud.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |