Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Imelik kõrin (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1505)
roheline
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 09.11.05 00:37 Tsiteeri
Imelik kõrin

sai soetatud 95a audi A4 1,8 paistab nagu päris õnnestunud ost, kuid mingi kõrin tuli mootori esiosasse sisse (kuskile sinna rihmade juurde). oskab keegi aidata olen suht tume audidest.
Kas nad lagunevadki nii kiiresti?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
murunugis
huviline

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 1,9TDI 96kw avant 04a

postitati 09.11.05 12:43 Tsiteeri

Võimalusi on palju. Minu masin on juba viis aastat natuke kiuksunud. Olen siit ja sealt uurinud. Kiuksumine ei ole aga tugev seda on kuulda ainult tühikäigul ja auto kõrval seistes. Pole tahtnud midagi lahti ka katkuma hakata- nagu öeldakse"ajapikku ronib ise välja" Ega suurt muud nõu oskagi anda, kui terita kõrvu ja jälgi mängu. Kindlasti aga kontrolli kõik rihmad, rihmaseibid ja rullikud üle, et neil mingeid nähtavaid vigastusi ega lõtke ei oleks. Lagunemise kohapealt niipalju, et audid ei ole erilised lagunejad. Ma olen oma vanuriga väga rahul. Muidugi oleneb sellest kuidas ikka masinat enne hoitud on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 09.11.05 13:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roheline
sai soetatud 95a audi A4 1,8 paistab nagu päris õnnestunud ost, kuid mingi kõrin tuli mootori esiosasse sisse (kuskile sinna rihmade juurde). oskab keegi aidata olen suht tume audidest.
Kas nad lagunevadki nii kiiresti?

Rihmarullikud ja veepump vaata kindlasti üle. ise avastasin täitsa viimasel hetkel, et veepump otsa sai, erilist häält ei teinudki, ainult kusagil 1000 pöörde juures korraks selline ragin või kõrin käis läbi, sai veel ka mitu korda korralikult häält peeneks aetud ja suuremate pööretega polnud midagi kuulda. Korra pingutasin ka hammasrihma sest see oli "müstilisel kombel lõdvaks läinud". Vea avastasin alles siis kui veepumba rihmaratas juba nähtavalt viltu oli. Veepumba lõtk oli selleks ajaks kusagil 1,5 cm.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roheline
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 09.11.05 15:47 Tsiteeri

vaatasin rihma üle pealt päris korralik teine aga lõdva võitu vist veits. kui pinges see asi olema peaks?
teadjamad mehed rääkisid midagi hammasrihma pingutusrullikust, et see kipub külmalt väikest raginat tegema. rihma vahetus peaks 5tuh. km pärast olema kas tasub niikaua oodta või peaks ennem ä vahetama?
mis rihmavahetuse ja veepumba hinne võiks olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jansu24
huviline

Registreerunud 10.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,8 autom ´95

postitati 09.11.05 16:21 Tsiteeri

Ega sa enem ei saagi teada, kas need on rullikud, veepump või hoopis midagi muud, kui sa neid lahti ei võta ja ära ei vaheta. Kuna sul veel 5000 sõita, siis soovitan küll ära vahetada, sest kadu pole enam suur. Enda kindlustunne on kah midagi väärt!;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RICHARD
huviline

Registreerunud 16.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 14.12.05 04:17 Tsiteeri

Tõstan teemat edasi. Asi selles, et mul ka hommikul kuskil rihmade juures väike kõrin, soojalt kaob ära. Hammasrihma ei ole veel kordagi vahetatud, läbisõit 90 tuhat. Auto siis A4 1.8 ADR mootor. Hammasrihm veel 152 hambaga ja termopingutiga. Ei tea kas aeg ka hammasrihmale midagi teeb, sest auto juba 10 aastat vana.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 14.12.05 05:27 Tsiteeri

Üldiselt on hammasrihmade ajaline limiit kuskil 4-5 aastat max.Peale seda võib hakata juba ootamatuid asju juhtuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Vaarao
huviline

Registreerunud 04.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 95 a.

postitati 14.12.05 17:01 Tsiteeri

Mul oli ka just hommikuti jaheda motoga otse eest kuulates kõrradi-kõrradi.Soojenedes kadus ära ja just tühikäigu pööretel.Suure rihma pingutus rulli laager tuksis (kapitaalselt).See rihm mis käibgeneks r-võim vent.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.8% - SQL: 82.2%]