Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Arutelu Audi 80 coupe teemal. (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1145)
_Jann_
huviline

Registreerunud 30.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 19:33 Tsiteeri
Arutelu Audi 80 coupe teemal.

Tere.
Kuna kevadel on ees ootamas mind esimese auto ost, on antud tüüpi auto siis jäänud minu huviorbiidile. Seega, paluks siinsel foorumirahval veidikene lähemalt antud isendist pajatada. Et kuidas kattuvad jupid tavalise 80 omadega(on nad samad/kallimad/odavamad)? kuidas lagunemisega lood on? kuidas erinevad mootorid bensiini tarbivad( 2,0 r4; 2,3r5; 2,8V6)? st et milline neist kõige mõttekam oleks nii bensiini kui ka muude kulude suhtes? Ja kas nelivedu lisab oluliselt küttekulu?
Et siis, põhimõtteliselt olen ma antud autotüübi suhtes täiesti võhik. Seega oleks kõik soovitused jne täiesti teretulnud.
Äitähh.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 30.10.05 19:52 Tsiteeri

No silla ja mootori jupid üldiselt kattuvad 80 omadega. Mootoritest valiks ise esiveolisele 2,3, sest minu arust 2,0 ikka liiga uimane. Quattro kupee võiks olla 2,3 20V mootoriga. Need V6 variandid on kuidagi uimased.
Aga see puhas minu arvamus:D

Ah jaa, kere jupid on üldiselt kõvasti kallimad, kui tavalisel audil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]