Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:kas on mõtet sport paneelfilter peale panna? (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1248)
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 30.10.05 11:50 Tsiteeri
K:kas on mõtet sport paneelfilter peale panna?

autoks audi 100 2.3e 92a tahaks peale panna sport paneel filtri(niiskete ilmadega pidi tunduvalt paremini autole õhku kätte andma ja mingil määral vähendama kütusekulu)võibolla on kellelgi kogemusi v midagi tarka selle kohta õelda?koonust ei soovi peale panna!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.10.05 19:06 Tsiteeri

Omadest kogemustest nii palju, et suvel kasutan. Talvel viskan välja. Näiteks KN filtri õli muutub niivõrd tahkeks külma õhu käes, et vaevalt ta oma puhastavat eesmärki täita suudab. Mingit väga olulist kütusekulu vahet täenäoliselt pole, kui just tallaga pedaalil ei ela. Madalamatel ja normaalsetel pööretel jõuab ka tavalisest paberfiltrist õhk läbi, sport laseb paremini läbi kui suuremat läbilaskmist vaja, ehk pedaal põhjas :) Kui tahad kütusekulu vähendada siis mõtle pigem koonuse peale ja kui siiski 0,5L/100km peale võidad - noh ma ei tea :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 30.10.05 20:02 Tsiteeri

selge siis ma vahetan lihtsalt org paber filtri uue paber filtri vastu,filter on olnud eelmisel omanikul pea 3a peal ma arvan et sealt tuleb ikka väga minimaalselt läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.3% - SQL: 83.7%]