Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: A6 Kliima probleem (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2574)
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 28.10.05 21:29 Tsiteeri
A6 Kliima probleem

Tean et teemat kõvasti leierdatud,kuid minu probleem pole veel kajastund.Autoks a6 2,5tdi 97a.Mure selles ,et sooja tuleb nagu jube lahjalt salongi.Samas mootor saab mingi 15km läbides töötemp. ca 90 kraadi.Õhuvool on tuline kui panna aeglaselt puhuma,tugevust lisades muutub kuum õhk kohe leigeks,jääb mulje nagu soendusradikas jahtuks maha.Samas soe ja külm tulevad mõlemad,kraanid ilmselt kinni pole.Aidake oma kogemuste ja teadmistega,äkki mõni andur paneb segast?:(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 28.10.05 21:58 Tsiteeri

Soojategemine ei ole nüüd otseselt kliimaseadme teema.
Andurikala on muidugi võimalik, aga ehk on lihtsalt salongiradikas umbes/vana. Vanematel autodel on tihti seda viga ja siis on aidanud salongiradika vahetus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.05 22:36 Tsiteeri

Kui kindel see ,et radikas umbes,ei tahaks niii igaksjuhuks vahetada.Kuidas saaks kindlalt teada milles viga?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
maxs30
huviline

Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 TDI

postitati 29.10.05 07:20 Tsiteeri

Kui käsitsi panna temperatuur panna Hi peale ja siis käsitsi pöörded panna tugevamaks ja läheb jahedaks on radikaga probleem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 10:03 Tsiteeri

Selge,kas seda radikat pesta ei kannata?Kui ainus tee vahetamine,siis armatuur välja?

cuck0o
huviline

Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 96 2.6 oli :(, A4 96 Avant

postitati 29.10.05 10:05 Tsiteeri

Ma prooviks kõigepealt õhutada. Salongi soojendusradikasse mineva toru peal peaks olema õhutusventiil: (pildil parempoolne detail)
http://audijupid.hopto.org/pic/soojendusradika_6hutusventiil_4A0819809.jpg

Aga ettevaatust. Tegemist on plastmassiga!

parimat,
cuck0o
http://audijupid.hopto.org/

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 29.10.05 10:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa
Andurikala on muidugi võimalik, aga ehk on lihtsalt salongiradikas umbes/vana. Vanematel autodel on tihti seda viga ja siis on aidanud salongiradika vahetus.

ma vahetasin salongiradika ära ja mul tekkis sama jama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.05 10:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cuck0o
Ma prooviks kõigepealt õhutada. Salongi soojendusradikasse mineva toru peal peaks olema õhutusventiil: (pildil parempoolne detail)
http://audijupid.hopto.org/pic/soojendusradika_6hutusventiil_4A0819809.jpg

Aga ettevaatust. Tegemist on plastmassiga!

parimat,
cuck0o

Sry aga ma ei leia seda õhutus ventiili,ainus mis leidsin on mootori tagaosas olev andur ilmselt vooliku vahel.Vähemalt pistik on küljes.Millise vooliku vahel see peaks olema,kas selle mis läheb enne termostaati radikasse,v selle mis tuleb ploki tagaosast ja suundub salongi.

cuck0o
huviline

Registreerunud 14.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 96 2.6 oli :(, A4 96 Avant

postitati 29.10.05 11:29 Tsiteeri

See peab olema mootoriruumi ja salongi vahelises ruumis. Noh tõstad kapoti üles, eemaldad selle suure plastkatte ja siis puhurist paremal pool, kus voolikud salongi lähevad. Osadel variantidel võib see ventiil ka puududa, siis tuleb lihtsalt lasta lõdvemaks kammitsat, mis soojendusradikasse minevat voolikut kinni hoiab (seda, mis kõrgemal on). Mootor peab eelnevalt muidugi soe olema. Võibolla abiks see pilt:
http://etka.auto2.ru/au/A6/1996/168/56/2016790/ või siis see:
http://etka.auto2.ru/au/A6/1996/168/56/2016901/

parimat,
cuck0o

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mikkur
huviline

Registreerunud 07.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4

mad.gif postitati 08.11.05 19:18 Tsiteeri

Osadel markidel on seal torudel mis salongi lähevad peale klambrit õhutus auk sees.
siis lase klamber lõdvaks ja tõmba auk toru otsani.
aga ole ettevaatlik et vastu nägemist ei saa.

jesse
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5 TDI

postitati 08.11.05 23:43 Tsiteeri

aga salongifilter? vahetatud?

tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.05 19:47 Tsiteeri

Teema lukku,asi korras.Viga oli soendusradikas,juba vahetatud ja unustatud:D

andres374
huviline

Registreerunud 24.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2,5 tdi 85 kw

postitati 24.01.06 13:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: crazy
Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa

ma vahetasin salongiradika ära ja mul tekkis sama jama.

Mul sama jama enne ei tulnud üldse sooja vahetasin radika (oli paksult kivi,pori täis) ära ja nüüd mingit leiget õhku tuleb...õhuta niipalju kui tahad midagi kasu pole.....tühikäigul tuleb ainult külma.
Oskab keegi aidata.....külm on!!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 24.01.06 13:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres374

Mul sama jama enne ei tulnud üldse sooja vahetasin radika (oli paksult kivi,pori täis) ära ja nüüd mingit leiget õhku tuleb...õhuta niipalju kui tahad midagi kasu pole.....tühikäigul tuleb ainult külma.

Kui salongiradika ja mootori vahelised voolikud on kuumad, siis on ilmselt viga klapis, mis liiga palju soojendamata välisõhku salongi laseb.

Kui voolikud külmad, siis ilmselt viga kas veepumbas või on ikka õhk sees radikas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
andres374
huviline

Registreerunud 24.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2,5 tdi 85 kw

postitati 24.01.06 14:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: V200
Tsitaat:
Algselt postitas: andres374

Kui salongiradika ja mootori vahelised voolikud on kuumad, siis on ilmselt viga klapis, mis liiga palju soojendamata välisõhku salongi laseb.

Kui voolikud külmad, siis ilmselt viga kas veepumbas või on ikka õhk sees radikas.

Torud on soojad ja klapp on ka lõpp asendis aga mida ei tule see on soe õhk....veepump koos rihmaga vahetatud...pea paks ei oska enam midagi teha...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4

postitati 24.01.06 15:05 Tsiteeri

ma sain õhu süsteemist niimoodi välja et ajasin autol nina taevasse ja mootori töötades vaikselt õhutasin

Mülkad mulle meeldivad raisk ....
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
digimarket
huviline

Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d

postitati 28.10.09 19:44 Tsiteeri

Palju see vaakumiga reguleeriv klapp/ventiil maksta võiks. Mul hakkas see jooksma nagu mahlakask. Kood 4A0 819 809
Mulle öeldi ühes kohas hinnaks 600.- natuke ulme sellise vidina jaoks, aga mine sa tea;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 28.3% - SQL: 71.7%]