sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.05 14:38
|
|
|
numbrilaua tuled ei põle :P tahaks kähku korda saada
tere.
jälle mina (murega ofkoors) 
juhtus selline asi, et pronksi tänaval (IRW).. KUSJUURES JAH PRONKSI TÄNAVAL! olin IF'is ja kui hakkasin ära sõitma viskasin kotid pagassi ja
vaatasin et numbrilaua 1 tuli ei põle.. läksin tanklasse ja ostsin uue pirni asemele, oli vist 12V 5W. panin selle vana asemele ja siis lambist ei
põlenud üldse kumbki tuli enam proovisin mõlemat ümber tõsta jne a mitte
miski ei aita  ma ei saa aru mis toimub.
kaitse on jumala ok, vahetasin siiski ära igaks juhuks a ei midagi, ikka sama teema.
keegi oskab öelda mis juhtuda võis?
see aeg kui pirne vahetasin süüdet ega mingeid tulesi sees ei olnud et oleks lühis tekkinud vms... vajan abi   
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 25.10.05 14:52
|
|
|
Pagasnikusse minev juhe on ära murdunud selle hingede kõrvalt.Audide tüüpviga.A4 on selle juhtme pealt numbrituled ja pagassi kesklukk.
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.05 15:50
|
|
|
ok uurin asja
danke schön   
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 25.10.05 15:54
|
|
|
Minul 100-l on jälle mingi omamoodi kamm nende numbrituledega. Põlevad ka nii kuidas heaks arvavad, st süttivad kuidas heaks arvavad. Vahest põlevad
kohe mõlemad, teinekord üks, teinekord teine jne, aga alati aitab rusikaga virutamine numbritule piirkonda vastu pagassi ja asjad põlevad taas.
Hommikul (järgmisel päeval) kogu nali jälle otsast peale. Müstika. Olen neid puhastanud ka kõvasti ja otsinud massiviga jne - kasu sittagi.
|
|
|
greedy
huviline
Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4, coupe otsingul
|
postitati 25.10.05 17:23
|
|
|
kas mitte sajal ka juhe pagassi hinge tagant ei jookse.ma olen seda viga saanud parandada igal oma audil
Kui keegi mind kihutamas näeb siis teadke mul spido valetab.
|
|
|
|
auditdi
huviline
Registreerunud 29.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Avant7 > A6 C5 2.5TDI Q
|
postitati 25.10.05 17:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
Minul 100-l on jälle mingi omamoodi kamm nende numbrituledega. Põlevad ka nii kuidas heaks arvavad, st süttivad kuidas heaks arvavad. Vahest põlevad
kohe mõlemad, teinekord üks, teinekord teine jne, aga alati aitab rusikaga virutamine numbritule piirkonda vastu pagassi ja asjad põlevad taas.
Hommikul (järgmisel päeval) kogu nali jälle otsast peale. Müstika. Olen neid puhastanud ka kõvasti ja otsinud massiviga jne - kasu sittagi.
|
sõna-sõnalt sama lugu....mul avant ja kontrollisin ka juhtmed üle, aga need ei mõjutanud...puhasta ja katseta nii palju kui tahad, ikka põlevad kuidas
jumal juhatab...aitab ainult rusikas
ilmselt ainuke lahendus oleks lausa uued pesad panna (kui muidugi juhtmete perfektsus on kontrollitud)
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 25.10.05 17:52
|
|
|
Aga kas Sa oled proovinud ka klemme natuke ellu äratada ? Nt minu Audil ei põlenud samuti numbrituled ja aitas kah "rusikas", kuid kaua sa autot
ikka peksad. Lõpuks võtsin siis kogu krempli lahti ja viga polnud hoopis mitte juhtmetes vaid pirnipesades, pirnipesad lihtsalt oksüdeeruvad ära ja
kogu lugu, eks ta üks nikerdamine oli, aga väikeseteralise liivapabriga sai asi puhtaks tehtud, pirni alumine klemm ülespoole tagasi painutatud (see
lihtsalt ajapikku kaotab oma vedruülesande) ja asi töötab siiani 
Tsitaat: | Algselt postitas: auditdi
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
|
sõna-sõnalt sama lugu....mul avant ja kontrollisin ka juhtmed üle, aga need ei mõjutanud...puhasta ja katseta nii palju kui tahad, ikka põlevad kuidas
jumal juhatab...aitab ainult rusikas
ilmselt ainuke lahendus oleks lausa uued pesad panna (kui muidugi juhtmete perfektsus on kontrollitud) |
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.05 14:55
|
|
|
nii.. täna oli aega ja võtsin need pesad sealt välja..
probleem oli siis selles et need kontaktid pesas sees ei olnud nagu kõige tervemad ja andsid ühendust millal sobivas positsioonis olid.. ehk siis nad
olid ära murdunud või kurat teab mismoodi see üldse juhtuda sai.
panin juhtmetega otse ja nüüd põlevad mõlemad jumala korralikult 
kraapisin noaga klemmid ilusti puhtaks ka igaks juhuks päris koledad nägid
välja ennem 
probleem igatahes kadunud, hea seegi
|
|
|