Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 90 2,3 doch suure jahutusradika lisaradikas (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1710)
Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.05 12:07 Tsiteeri
Audi 90 2,3 doch suure jahutusradika lisaradikas

Avastasin, et audi 90 2,3 doch mootoril on iluvõre taga suurele radikale lisaradikas. Probleem nimelt selles, et ta on ysna väsinud ja peax ära vahetama/vahelt välja viskama. Kui tähtis see lisaradikas yldse on? Kas võib selle yldse vahelt välja jätta, teha nn otseyhendus ...
Loodan, et saite aru ja ärage lööge kui väga mööda panen... :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.05 12:32 Tsiteeri

Ka 2,3 10V-l on selline asi seal olemas. Minu autol küll oli.
ehk see teeb asja otsimise lihtsamaks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rax21
klubiliige

Registreerunud 06.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2,5 4wd

postitati 17.10.05 12:59 Tsiteeri

mina võtsin selle üldse vahelt ära, jahutus vent hakkas sagedamini tööle muud ei midagi. autoks oli siis 2.3 10v

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.05 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Ka 2,3 10V-l on selline asi seal olemas. Minu autol küll oli.
ehk see teeb asja otsimise lihtsamaks :)

Huvitav minu autol sellist asja pole:S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
janek
klubiliige

Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: kuubik + "kaubik" + A3

postitati 17.10.05 14:10 Tsiteeri

Minu vanal coupel oli ka. Ja just samal põhjusel, et oli kole räbal vikasin ta minema. Olen sõitnud korraliku suure radikaga(originaal) nüüd juba kaks aasta ja mingi jama pole täheldanud. Jahutab see suur radikas ilusti ära 10v mootori. Iseasi kui kuskil ringrajal +30 kraadiga kimada. :)

Kui andurid on OK, siis jama tekkimisel saad ka kohe märku ju!

.............
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 17.10.05 14:56 Tsiteeri

Ma ka võtsin küljest ära ja panin kappi seisma, siiamaani mingeid jahutus probleeme küll pole olnud.

Oskab keegi üldse öelda, miks see lisaradikas küljes on?? Ise olen täheldanud seda, et just kliimaga/kondiga autodel see küljes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 17.10.05 21:52 Tsiteeri

minul kah seal "lisaradikale" minevatel torudel pimedad ees.

Täna just sai termostaati vahetatud ja noh sai ikka väga vihastatud küll nende saksa inseneride peale.... :mad: :mad: :mad: ... no hullemat süsteemi vist ei anna välja mõelda termostaadi peitmiseks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 18.10.05 04:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala
Ma ka võtsin küljest ära ja panin kappi seisma, siiamaani mingeid jahutus probleeme küll pole olnud.

Oskab keegi üldse öelda, miks see lisaradikas küljes on?? Ise olen täheldanud seda, et just kliimaga/kondiga autodel see küljes.

Kondiga autodel on ju suure jahutusradika ees omakorda konditsioneeri radikas.Seoses sellega seda pisemat seal kasutataksegi.Ja dochil ma natsa vaataks seda elu,sel läheb ju kaan nii kergelt ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.1% - SQL: 80.9%]