eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3
|
postitati 08.10.05 16:18
|
|
|
mootor keerab küünlad tuksi!!
Tere
asi selline et vana sigar 2,3 mootoriga keerab küünlaid metsa (tean et saab küünlaid korda veel)panin korralikud küünlad pelae panin käima tööötas
ilustio mootor läx soojax ..jätsin seisma ja mõne minuti pärast läx ilusti ueusti käima!! aga järgmine päev panen käima töötab 3 silindriga (podiseb
ehk küünalad täis)Proovisin siis yhe magnetoga küünlaid säde toimus kuskil seal sees ja oli hästi väike!!!!Tahax siis teada ehk kellegil on sama
probleem olnud et milles viga on!!!?
|
|
|
|
maert1
huviline
Registreerunud 01.04.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.10.05 16:37
|
|
|
sa ei arva et asi äkki küünla juhtmetes või jagaja kaanes
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 08.10.05 17:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: eXimas
Tahax siis teada ehk kellegil on sama probleem olnud et milles viga on!!!? |
Vale küttesegu?
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
|
postitati 08.10.05 19:23
|
|
|
Igasugused mootori valed seadistused võivad keerata küünlad tuksi.Ise olen 1 silindri kolvirõnga purunemise tagajärjel 3x päevas küünalt vahetanud.
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.10.05 07:08
|
|
|
Jah isa mul kah arvas et viga on küttesegus!!! aga nuh ta vanem mees ja oskab ringi käia aint karbutaatoriga ..aga see aju käib ylejõu!!!! On võimalik
kuidagi küttesegu seadistada yldse ve? ilma mingeid kiipe juurde ostmata!!!?
|
|
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.10.05 07:47
|
|
|
2.3 mootril on pritsepea juures vąike auk, kust on vņimalik peenikese lapik-peaga kruvikaga segu keerata. aga peale segu reguleerimist pead ka
tłhikąigukruvi ja słłdet sąttima, et asi korralikult tņņle hakkaks/jąąks. ise soovitan sul minna kuhugi autoremonti tņņkotta ja lasta neil see ąra
teha - saad ka kohe heitgaasid ąra kontrollida, et hiljem łlevaatusel ei tuleks probleeme. ise lasin selle kņik ąra teha DIA-s ja jąin tulemusega vąga
rahule. aga kui sooviud odavalt ląbi ajada, siis peale 19. okti vņin sulle nąidata, kus need kruvid kņik asuvad.
|
|
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.10.05 08:48
|
|
|
ńujah sa elad suht kaugel!!Aga pilte umbes ei saa teha ve? sisi ma otsin ise yles!!!
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 09.10.05 13:01
|
|
|
kui jama ainult osas silindritest, võib olla pihustite või pritsepea probleem
|
|
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.10.05 15:55
|
|
|
viga rändab silindrirites ringi !! algul pexis aint yhe küünla täis nüüd 2 tükki korraga juba!!(auto on kuu aega olnud mu käes ja remondin seda)ja
milline küünal otsab annab on loterii!!!
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.10.05 17:08
|
|
|
sellisel juhul uuriks küll alustuseks jagaja kaant ja rootorit ning seda juhet, mis süütepoolist jagajasse tuleb...
|
|
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
postitati 09.10.05 20:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: alar Q
2.3 mootril on pritsepea juures vąike auk, kust on vņimalik peenikese lapik-peaga kruvikaga segu keerata. aga peale segu reguleerimist pead ka
tłhikąigukruvi ja słłdet sąttima, et asi korralikult tņņle hakkaks/jąąks. ise soovitan sul minna kuhugi autoremonti tņņkotta ja lasta neil see ąra
teha - saad ka kohe heitgaasid ąra kontrollida, et hiljem łlevaatusel ei tuleks probleeme. ise lasin selle kņik ąra teha DIA-s ja jąin tulemusega vąga
rahule. aga kui sooviud odavalt ląbi ajada, siis peale 19. okti vņin sulle nąidata, kus need kruvid kņik asuvad. |
.3 mootril on pritsepea juures vąike auk, kust on vņimalik peenikese lapik-peaga kruvikaga segu keerata.---ei soovita ise näppima hakata kuna okmad
vitsad pärast. diagnost!!!
|
|
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.10.05 10:51
|
|
|
Mul sarnane teema, ainult et vahest kaob ära. Just sügise tulekuga on tekkinud, et külmema mootoriga tuure üles võttes ( käikudega kiirendades) auto
jõnksutab, st. et üks silinder jamab. Ja hetkel pole aru saanud, kas viga küünlajuhtmetes-küünaldes ( said aasta tagasi uued pandud) või siis liiga
rikkas küttesegus. pikemal sõidul jõnksutamist ei tähelda. Aga midagi sarnast kui sul.
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.10.05 16:27
|
|
|
hmm ma olen aint arki sõitnud ja sisi said just uued küünlad pelae topitud ja uus aku kah ja siis küll kiirendas korralikult lasin veel päris suurte
tuurideni!!aga mul licalt külma mootoriga käivitades 1-3 küünalt koolevad ära!!!vähemalt praeguseks pole rohklem koolenud!!!Minu arvamus on et mul on
kütteseguga probleeme!!ja nuh asi jätab vahele kah vahepeal!!
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.10.05 21:26
|
|
|
kui probleem tekib külmast peast, siis äkki külmkäivituspihusti uputab osa silindreid üle?
|
|
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.10.05 17:32
|
|
|
hmm mai eta igastahes tühikäigul ei taha yldse käima minna asi pean sie
juurde vajutama !!!pedaaliga!!! kuigis eda vist sissepritsega ei või teha!!!
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.10.05 21:33
|
|
|
normaalselt toimiva süsteemi puhul pole seda vaja...
kas käivitusega sama jama nii soojalt kui külmalt?
|
|
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.10.05 12:14
|
|
|
soojalt tuleb kah ikka juurde vajutada aga vähem!!!
|
|
|
|
krooni
huviline
Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
|
postitati 14.10.05 14:28
|
|
|
Milline pritsung on .Mehaaniline või sähkö? mehaaniline tavaliselt lollitab kui bensufiltrid umbes,tagasilaske klapp tuksis,pump
lahja,pihustid läbi jne.
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.10.05 17:44
|
|
|
hmm mai teagi 88 aasta !!! 100 igatahes
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.10.05 12:39
|
|
|
nii mässasin täna natuke asjaga ja jõudsin järeldusele et küttesegu on mööda !!!! aga veel on asi selles et mu generaator ei tööta korralikult:S niiet
nüüd vaja genekat ja kui kellegil on 2,3 genekat see peax olema siis antke teada!!!või generaatori harjasid!!
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.10.05 12:52
|
|
|
Mina käisin paranduses ( küll muul põhjusel) kuid selgus asi, et kütusetorud olid roostes ning lasid õhku sisse, mis omakorda rõhud valeks muutis. Mul
oli probleemi katkumisega. Nüüd torud vahetatud ja ka katkumist enam pole. Kuigi, geneka seisukorda ma ei tea.
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.10.05 20:14
|
|
|
nuh ma mässasin natuke täna mootoriga sain tühikäigu korda aga küttesegu on ikka “metsas ja genekas ei tööta:S selle ilmselt pexis neid küünlaid kah
täis kuna aku oli täiesti uus peal ja ilma laadimata veel!!!! nüüd laadisin ära ja nüüd laksust käima!!!!
|
|
|
|
eXimas
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.10.05 20:16
|
|
|
śelline küsimus veel et !! Kas 90A geneka harjad või okolaad sobib 110 A-le mul yx 90A varux aga tollel kinnitus teistsugune ja ma arvan et
sellel prageusel genekal on harjad ära kulunud!!!!!
|
|
|
|