Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: 100 *sigar* 85 karpa, 55kw, 1.8,
postitati 04.10.05 05:57
kysimused suurele ringile
tegelt nagu lugu on j2rgmine >>olen oma audiga h2das ... ostsin kasutatud audi 100 cd 1.8 karburaator ainult 4500.-
hind nii odav sellex et sidurikettad pidid l2bi olema et sidur kogu aeg lahutab ....
kysisin mingi auto remondiluksepalt vms..
tema arvas et targem olex k2igukast maha keerata ja ex siis n2is mis t2pselt viga.....
kysimusi on tegelt mitu....
1 kas keegi oskaks soovitada remondi meest p2rnust kes teex selle t;; odavamalt kui teised
2 ega keegi ei oska kirjeldatu p6hjal arvata mis viga v6iks olla et muidugi ma v6iks selle ju maha keerata aga ma ei tea ju 2kki ei saagi korda siis
on kogu t;; ilma asjata...
3see nagu ei k2i eriti kysimuste alla aga siiski .......ega KEEGI EI OSKA PAKKUDA MULLE iigast sigari liiste.. jne...
vaja siis on
stange pealset liistu
stange alumist iluv6ret
iluv6reall oasuvat mettall PANEELI
ette t2nades audi f2nn
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
postitati 04.10.05 06:17
kuna sellel masinal on sidur minuteada trossiga, siis pole muud, kui vaheta ketas ära ja korvile tasuks ka pilk peale visata.
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 04.10.05 06:26
Esialgu tasuks vaadata kas seda trossi miskis suunas lõdvemaks saaks lasta sest seal on asi reguleeritav, et kas üldse seda reguleerides miskit
muutub.
Kui see mitte kui midagi ei muuda siis ega seal muud suurt otsas olla ei saagi, olgu mis iganes selle siduriga... kast tuleb maha keerata ikkagi.
krooni
huviline
Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
postitati 13.10.05 20:18
Sidur kui juba tükkaega on libistatud siis tasub komplektis vahetada.ega need korvid ei talu seda kuumutamist nii palju.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 33.5% - SQL: 66.5%]