Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Immo jama (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1456)
Nasty
huviline

Registreerunud 18.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 17:49 Tsiteeri
Immo jama

Nagu käisin seal ARK'i kõrval olevas auto teeninduses ja seal öeldi et tehase immo ei saa võtme ignaali kätte ... seega mõtlesin et autol on võtmel signaal nõrk ja et ostan 1 uue võtme juurde ja lasen uuest üle kodeerida , nagu see oli soovitatud teha sealt ARKi kõrvalt noh läxin siis sinna roccase Audi poodi ja nagu rääkisin oma loo ja ütlesin et tahaks siis võtit ja öeldoi et tuleks ülevaatusele tulla sinna aga noh et teadagi on seal suht kallid hinnad et ma nüüd olen kõhkleval seisukohal et nagu seal öeldi et seal ei pruugi võtmes olla et imo antennis vms .... et siis heameelega kuulaks mõndade audi spetside arvamust kes äkki on selle pulliga kokku puutund kuna mul endal suht katus sõidabn kui ma pean autot sisse välja nagu signa panema ja uuesti kõcitama koguaeg nagu ma kruvikaga üritaks seda varastada:S ....

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 20.09.05 17:58 Tsiteeri

..oot, oot, kust sa seda uut immoga võtit kohe ostma tormasid? Mis neid müüakse juba igas pagari töökojas või?:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 17:59 Tsiteeri

Aga võib olla sain ka midagi valesti aru, kuna 7 rea peale on ainult 1 koma...väga segane värk.

Nasty
huviline

Registreerunud 18.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 18:01 Tsiteeri

nagu mõtlesin et ostan audi esindusest 1 võtme juurde ja lasen koos 2 teisega üle kodeerida...
nagu just astusin autode tõsisemasse maailma ja olen suht võhik
aga nii pidi saama kui signaal nõrk met lased üle kodeerida vms ja siis et kuna need võtmed vanad koledad ja kasutatud siis mõtlesin 1 juurde võtta mis oleks uus ja krips ja kraps

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 18:19 Tsiteeri

no krt. küll...pane mõni kirjavahemärk ka, aga ok...ühesõnaga - mina sain omale uue võtme Audi esindusest. Aega sellega läks mingi nädal v. 2, ei mäleta enam täpselt, muust kohast sa seda ei tohikski saada.

Nasty
huviline

Registreerunud 18.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 18:27 Tsiteeri

no ok .... mul peaks esmasp. aeg olema ,
:)lähen vaatan mis seal tarka räägitakse mulle...

Rainis
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Lancer

postitati 20.09.05 18:40 Tsiteeri

Just puutusin selle probleemiga kokku ja soovitusegi sain siit Audiclub-ist. Pöördu Revalisse! Kodeerimine maksis siis 300 krooni ja edaspidiseks soovitati siis asi alati esimesel võimalusel ära teha muidu ......... (veeti auto Viljandist Revalisse kuna käima ei läinud - immo.).

Nb! ARK kõrval elektrikutega mul tuttaval nii halvad kogemused, et ei soovita kellegile aga eks see jääb igaühe enda otsustada.
Esmalt saadeti ka mind sinna - ei läinud. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Nasty
huviline

Registreerunud 18.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 18:55 Tsiteeri

mulle öeldivastupidi, et adui esinduses on negatiivus rohkem ja ,et seal ARKI juures saab asja meeldivalt tehtud....
et nüüd endakogemus oli neutraalne.... sain paberid kätte auto olukorrast ja seal luges et võtme signaal nõrk et jah ... ei tea nüüd ... käin revalis ära ja vaatab mis siis saab.

Dixi
huviline

Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 20.09.05 19:57 Tsiteeri

Tavaliselt tuleb immo ploki pistik üle joota ja kontaktid ära puhastada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 23.09.05 08:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rainis
Just puutusin selle probleemiga kokku ja soovitusegi sain siit Audiclub-ist. Pöördu Revalisse! Kodeerimine maksis siis 300 krooni ja edaspidiseks soovitati siis asi alati esimesel võimalusel ära teha muidu ......... (veeti auto Viljandist Revalisse kuna käima ei läinud - immo.).

Nb! ARK kõrval elektrikutega mul tuttaval nii halvad kogemused, et ei soovita kellegile aga eks see jääb igaühe enda otsustada.
Esmat saadeti ka mind sinna - ei läinud. ;)
Üldiselt on väga paljude inimeste kogemused siiski sellised, et Revalisse oma Audiga küll pöörduda ei tasuks. Seal ei remondita autosid, vaid vahetatakse varuosasid. Lõpptulemus on kirves seljas ja probleem endiselt alles. Tundub uskumatuna, kuid Reval ei ole eriti pädev Audisid remontima. Just paar päeva tagasi rääkis üks remonditöökoja inimene mulle 98a. A6-st, mis oli senini ainult Revalis hoolduses käinud. Õhufilter oli kultuurikihi all, esimesed rattalaagrid täiesti läbi ja paljud muud asjad küljest kukkumas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rainis
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Lancer

postitati 29.09.05 17:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion
Tsitaat:
Algselt postitas: Rainis

Esmat saadeti ka mind sinna - ei läinud. ;)
Üldiselt on väga paljude inimeste kogemused siiski sellised, et Revalisse oma Audiga küll pöörduda ei tasuks. Seal ei remondita autosid, vaid vahetatakse varuosasid. Lõpptulemus on kirves seljas ja probleem endiselt alles. Tundub uskumatuna, kuid Reval ei ole eriti pädev Audisid remontima. Just paar päeva tagasi rääkis üks remonditöökoja inimene mulle 98a. A6-st, mis oli senini ainult Revalis hoolduses käinud. Õhufilter oli kultuurikihi all, esimesed rattalaagrid täiesti läbi ja paljud muud asjad küljest kukkumas.

Jah. Ise ka esindusse ei kipu aga kuna tegu oli immoga siis
sõbrad ütlesid mine, no ja ma läksin.
Ja Revalis maaler mingi sõbra-sõber jne.
Sain siis positiivse ja personaalse teeninduse osaliseks.;)

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 30.09.05 11:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: djstallion

Aga seda unustas remondimees kindlasti mainimatta et Reval Auto hooldas seda autot viimati 3a.tagasi:P

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 36.0% - SQL: 64.0%]