fate
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 S-line, Diesel power
|
|
postitati 15.09.05 13:19
|
|
|
K:katalüsaator
Küsimus siis selline kas ilma katalüsaatoriteta on autol minek kehvem,ning kas võtab ka kütet rohkem.Tegu on audi 100 2,8 automaat.
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
postitati 15.09.05 13:33
|
|
|
Katalüsaator tegeleb ikka heitgaasides olevate kahjulike ühendite sisalduse vähendamisega. 
Kuna katalüsaator on lisatakistuseks heitgaaside mootorist väljumisel, siis ilma katalüsaatorita peaks minek hoopis parem olema. Kui ülevaatuselt
läbiminek välja arvata.  
|
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
postitati 15.09.05 13:44
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Ma ise sõidan juba pikemat aega ilma katalüsaatorita. Ülevaatuse ajaks krutin selle külge tagasi lihtsalt |
No see pole nüüd küll asi, millega kiidelda. Mõtle ka nende peale, kes
näiteks su taga sõidavad ja su vingu sisse peavad hingama.
|
|
|
|
Maljuutin20
huviline
Registreerunud 02.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.8 V6
|
|
postitati 18.09.05 08:29
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Ei ole kehvem ja ei võta ka kütet rohkem. Mõtle ise kui sa peaks läbi makaronide koguaeg hingama... See on auto külge pandud eesmärgiga keskonda vähema saastada. Ilma võib vabalt sõita ja mootor hingab
vabamalt, aga kui sul on tehnilisse passi "kat" märgitud siis võib selle puudumisel ülevaatusel probleeme tekkida.
Ma ise sõidan juba pikemat aega ilma katalüsaatorita. Ülevaatuse ajaks krutin selle külge tagasi lihtsalt | mille jaoks sa seda üldse küljest ära võtad?minu masin küll mingit paremat minekut ei
näidand,pigem halvemat ja nüüd lähipäevadel ostan kaks uut katti alla tagasi!!
|
|
|
|